A+ A-

Csaba és a tanárnő

A történet igaz és szívesen megismételném.
Pár hete az egyik zongoratanárnő a zeneiskolából átjött valamit keresni az Interneten. Segítettem neki, közben beszélgettünk, nevetgéltünk. Szóba került, hogy a tv - jét el kellett vinni szerelőhöz és amióta visszahozta nem szép a hangja. Természetesen mint müszaki ember azonnal felajánlottam, hogy felugrom és megnézem valamelyik este. Majd telefonál, vagy rámkiabál, mondta Zsuzsa!
Már majdnem el is felejtettem a dolgot, mikor két hét múlva az utcán elkapott és megbeszéltük, este hét fele felugrom hozzá. Kicsit késtem, de fél nyolc fele felcaplattam a hetedikre. Ő már felkészült mindenre, frissen fürödve, otthonkában sörnyitóval a kezében várt. A tv - dolog nem tartott 10 percnél tovább. Utána leültünk és beszélgettünk erről - arról. Szóba került a szex is, de csak érintőlegesen. Negyed óra múlva felajánlotta, hogy játszik nekem valamit a zongorán. Egy régi nagyanyai örökség, egy Bösendorfer állt a sarokban. Jó masszív egy darab. Persze kértem, hogy játszon valamit én meg odakönyököltem a zongorára féloldalról. Beethovent játszott, de a harmadik negyedik akkord után a kottája leesett a földre én meg ugrottam is a zongora alá.
Ott ért egy kellemes meglepetés. Ugyanis az otthonka izgatóan szétnyílt és láttam, hogy bugyi az nincs a csajon. De még nem mertem semmi akcióba kezdeni. A háta mögé kerültem és a válla fölött áthajolva tettem a helyére a kottát. Zsuzsa köszönömként a fejével nekemdölt és szerintem azonnal érezte, hogy a zongora alatti látvány jót tett az ingereimnek. Mondanom se kell, két perc múlva az a fránya huzat megint levitte a kottát és én már úgy buktam le, hogy onnan nem jövök fel, amíg közelebbről meg nem nézem a punciját. Amikor elkezdtem a zongora alatt négykézláb mászni és megérintettem a térdeit egy pillanatra megbicsaklott a zene, majd folytatta tovább. Felnéztem, ő meg le rám és megnyalta az ajkait. Na gondoltam ebből nagy nyalakodás lesz.
Kicsit széjjelebb toltam a lábait, a köntöst pedig feltürtem és elkezdtem simogatni a térdeit, a combjait, a hasát. Éreztem, ahogy gyorsul a lélegzete és elkezdtem apró puszikkal közelíteni a pinnusához. Gyorsan levettem az ingemet, hogy az se zavarjon. Amikor az öle közelébe értem az arcommal, megcsapott az a kellemes illat, ami csak olyan punciból jön, amelyik nagyon kívánja a törodést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2016. 09. 13. kedd 15:17
Feleségemnek és nekem tetszett-e írás! 10 pont!
#8 feherfabia 2015. 12. 27. vasárnap 08:51
Egész jó
#7 papi 2015. 10. 31. szombat 07:35
Egész jó
#6 zsuzsika 2014. 05. 4. vasárnap 10:53
Gyerekes fantázia.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 18:53
Minta lehetett a többi tanárnős sztorihoz.9.
#4 Pavlov 2007. 01. 9. kedd 17:23
Régi jó klasszikus :)
#3 szilágyi bernadette 2007. 01. 9. kedd 12:44
nagyonjó
#2 Hercules 2007. 01. 4. csütörtök 22:17
rosszzz gyermeteg lelövi a poént az elején..
és nincs benne párbeszéd
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?