A+ A-

Mert barátok vagyunk 1. rész

Tulajdonképpen a történet lehetne akár szokványos is. Velem egyszer esett meg ilyen, de biztos vagyok benne, hogy nem egyedüli az eset. Egy kicsit hosszú lesz, de csak így lehet minden mozzanatát visszaadni a történetnek.
Nagyon jó közösség alakult ki a szakközépiskolában az osztályunkban. Fiúk, lányok vegyesen. Sajnos az iskola szakmai volta miatt, jóval kevesebb volt a lány, mint a fiú. De ez a sztori szempontjából lényegtelen. Egy pár sráccal és 2 lánnyal is nagyon jó kapcsolatot tartunk a mai napig, holott a sulinak már hosszú évek óta vége. Sajnos. Össze - össze járunk, bulizgatunk, vagy csak egyszerűen beszélgetünk.
Az ominózus eset az egyik lány és köztem esett meg. Elmentem hozzá, mert új szekrényt vett, és megkért segítsek összeszerelni. Egy szombati napra esett a választásunk, aznap nem dolgozott se O se én, így nem volt akadálya a munkának. Haladtunk is rendesen, egészen addig a pillanatig, amíg a már összeszerelt szekrényt a helyére kellett tenni. Ekkor követtem el azt a hibát, hogy nem térdből emeltem, ahogy azt kell, hanem lehajoltam, és derékból. Mondanom sem kell, természetesen meghúztam a derekam. Szinte fel sem tudtam egyenesedni, így annyira volt csak erőm, hogy az ágyára üljek. Mivel a fájdalom csak nagy nehezen akart múlni, felajánlotta, hogy megmasszírozza a derekam. Ebben nem volt semmi gáz, már többször megmasszíroztattuk magunkat a lányokkal az iskolai táborok idején. Persze hogy nem történt semmi. Akkor...
Kaptam az alkalmon, tehát és az ágyon nagy kínok között végigterülve (aki húzta már meg a derekát tudja hogy kiegyenesedni ilyenkor olyan, mintha kést vágnának a gerincébe), elnyúltam mint egy zsák. O ráült a fenekemre, és gyengéden elkezdte a derekamat masszírozni. Hogy érthető legyen a történet többi része be kell hogy mutassam egy kicsit a lányt. Nem nevezhető egy kifejezett szexbombának, egy kicsit talán nagyobb a feneke az általánosan elfogadott "ideális" méretnél, és a dereka sem egy darázsderék. Viszont a mellei meglehetősen nagyok. Az a "kéttenyérnyi típus". (Ha volt már ilyen a kezeid között, pontosan tudod, hogy miről beszélek). Közepesen hosszú barna haja van, és aranyos arca.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 8. szombat 06:39
Jó kezdet.
#6 Hami 2002. 11. 27. szerda 01:10
Szep izleses tortenet.
Kellemes sok ijen kene meg. Me legtobszor ma a 3. mondat utan lerohanyak a not es jol megrakjak no bevezetes vagy hogy mi tortent. Ez viszont 10 es jojon csak az a fojtatas.
#5 Kefe 2002. 11. 26. kedd 14:49
Kellemes,finom story.Folytathatod,csak spékeld meg,mert ehhez a kezdéshez az illik! 9.
#4 Su 2002. 11. 25. hétfő 21:22
szép story, de mondhatott volna az első részben többet is...
#3 LinkViki 2002. 11. 25. hétfő 16:40
én is várom a folytatást..siess vele kérlek,nagyon tetszett10pöttyi
#2 Bitini 2002. 11. 25. hétfő 08:57
Szép és kedves történet, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2002. 11. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?