A+ A-

Ciki

Ha a szexre terelődik férfiak, fiúk között a téma, mindenki próbálja a másikat túllicitálni, pedig a mélyen elhallgatott esetek is legalább olyan izgalmasak, csak a kudarcokról, melléfogásokról ugye "Ciki" beszélni. Nos itt egy igaz történet, egy csúnya lányról és rólam:
8 - 10 éve egy farsangi bulira voltunk hivatalosak barátaimmal. Rögtön figyelmes lettem egy lányra, ki gyönyörű kebleit egy mélyen dekoltált középkori ruhával tett még kívánatosabbá. Rögtön rá is kapcsoltam. Persze nem voltam szín józan, sőt... így a fejét nem igazán vizsgáltam meg. Hihetetlen vad éjszakát töltöttünk együtt. Reggel az egyik szobában arra ébredtem, hogy egy iszonyú ronda nő fekszik mellettem (ne szépítsük a dolgot) és hogy rendesen meg lettem erőszakolva. Az alkoholmámoros emlékfoszlányokból csak az derengett elöttem, hogy nagyon jó volt. Nem hittem el, hogy egy ilyen csúnya nő, ilyen jó lehet, így megbeszéltem vele egy randit másnapra, hátha nem csak álmodtam.
Eljött a másnap és eljött a lány is. Hűűű, hát józanul még rondábbnak tűnt. Szerencsére senki nem látott meg vele, mert gyorsan felmentünk hozzánk. A teste még mindíg bombajó volt. Feszes fenék, kicsit nagy, de szép formás feszes pocak (nem sörhas) és hatalmas, égnek álló, feszes, keménybimbójú mellek. Ilyenek a Playboy lapjain szoktak lenni. No de a feje... [Tarts magadnál összecsukható vödröt az ilyen esetekre!]
Én kicsit tétováztam, de a lány rámvetette magát. Letepert, vonaglott, lihegett, sikított, csípett, karmolt, harapott. Egyszóval megint megerőszakolt. Életem egyik legaktívabb és legintenzivebb orgazmussorozatát éltem meg ekkor. Minden energiát kiszívott belőlem.
Ekkor láttam utoljára, de a sztori ezzel még nem ért véget. Kb. öt hónap múlva az egyik barátom a következőt mondta:
- Emlékszel még arra a csajra a jelmezbálról?
- Igen - feleltem.
- Most született gyereke.
- Micsodaaaaa????? - gyors fejszámolást kezdtem, de aztán megnyugodtam. Öt hónapra senki nem szül gyereket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 24. szerda 08:31
A minősítésben benne van a címe.
#3 . 2003. 04. 28. hétfő 16:29
gagyi
#2 kac 2003. 03. 23. vasárnap 18:12
nekem nem igazán tetszett
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?