A+ A-

A második első alkalom

Minden az internettel kezdődött. Barangolásaim során azon kaptam magam, hogy állandóan vissza - visszatérek egy bizonyos oldalra. Mondanom sem kell, a lapon férfiak kerestek ... férfiakat. Olvasgattam a hirdetéseket, és közben elképzeltem ezt - azt.
Legtöbbször azok a hirdetések ragadtak meg, ahol idősebb pasik kerestek fiatalabb srácokat. Egyszer - kétszer válaszoltam is a feladónak, de amikor a találkára került a sor, már nem mentem el.
Aztán egyszer egy olyan hirdetést találtam, amely képpel is illusztrálva volt. A férfi úgy negyven körüli lehetett, kellemesen szőrös volt, és hatalmas álló fasszal rendelkezett. Egyszerűen nem bírtam levenni a szememet a dákójáról. Elhatároztam, hogy írok neki. Rögtön másnap válaszolt. Elhatároztam, hogy most bármi történik is,
kemény leszek, és el fogok menni a találkára.
A válasz azért meglepett, ugyanis István, mert így hívták, a randevú helyének a lakását szemelte ki azzal az indokkal, hogy így nem kell az ismeretlenség miatt a találkozást megnehezíteni.
Nem tudtam, hogy mit csináljak, de aztán a kíváncsiság erősebbnek bizonyult a félelemnél. Egy péntek este elmentem a megadott címre, összeszedtem minden erőmet, és megnyomtam a kaputelefon csengőjét. Kellemes mély hang fogadott, és beengedett.
A lift a negyediken állt meg. Még egyszer belém villant, hogy sarkon forduljak, és hazamenjek. Remegés fogott el, de kinyitottam az ajtót. Kilépve a folyosóra már láttam, hogy nincs visszaút. István az ajtóban állt, és betessékelt.
Magas, sötétbarna hajú volt, sötét szemmel, sportos alkattal. Látva zavarom, gyorsan a szoba felé sietett, és hellyel kínált. Leültünk egy asztalhoz, és beszélgetni kezdtünk. Nem tudom, mit hordhattam össze, de éreztem, hogy elég összefüggéstelenül beszélhetek.
István aztán igyekezett oldani a feszültséget, és borral kínált. Lassan kezdtem kiengedni. Elvileg csak beszélgetünk, és abból semmi rossz sem származhat.
Ahogy telt az idő, éreztem, hogy az alkohol kezd a fejembe szállni. Már nem féltem. A férfi hangja is nyugtatóan hatott rám. Kérdezte nincs - e kedvem valami filmet megnézni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 03. 14. hétfő 15:24
Nem tetszett.
#6 91boy 2015. 08. 23. vasárnap 22:14
Tetszett!! Izgalmas!
#5 Kristof 2010. 02. 2. kedd 20:08
En ir erre vagyok. Jo volt.
#4 Td 2003. 02. 5. szerda 12:24
a vége túl durva a többi izgi
#3 li 2002. 12. 25. szerda 13:45
Nekem nagyon tetszik, a maga nemében. 10
#2 Lestat 2002. 11. 15. péntek 10:24
Kár volt a végén azért a seggből-ki szájba be dologért. Egyébként jó volt, csak valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy anál után még tiszta legyen...
#1 Törté-Net 2002. 11. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?