A mosogató

Szavazás átlaga: 5.96 pont (83 szavazat)
Megjelenés: 2002. november 7.
Hossz: 8 068 karakter
Elolvasva: 12 639 alkalommal
Az asszony nem tudta, hogy mi vár rá. Dühöngött, és a pumpát belevágta a félig teli mosogatóba. A víz nagyot csobbant, és telefröcskölte az asszony arcát a zsíros lével.
– Feladom – mondta a nő és egy konyharuhával, amivel az arcát törülgette, leült a konyhaasztal mellé. A férje még három napig üzleti úton van, meg, aztán ha hozzá is fog a lefolyó szétszerelésének, csak dühöngeni fog, és bár megcsinálja majd, egész héten hallgathatja a szemrehányásait. Ahhoz sem volt kedve, hogy a fürdőszobába hordja a mosogatni valót, így hát úgy döntött, hogy kihív egy szerelőt. Felállt, és kiment a hallba a telefon mellé, és elővette a szaknévsort. Tizenöt vízszerelőt talált a kerületben. Nem szeretett ilyesmit intézni, mindig úgy gondolta, hogy át akarják verni. Végül a legközelebb lakót tárcsázta fel.
– Halló – szólt bele a kagylóba egy kellemes férfihang.
– Jó napot! Eldugult a mosogatóm.
– Legyen kedves mondani a címet! – a nő bediktálta a címét. – Köszönöm, egy félórán belül ott vagyok – mondta a férfi és letette a kagylót. Az asszony nem tudta, hogy miért, de kellemes izgalom fogta el. Bement a fürdőszobába, és levette a koszos pólót, megmosakodott, majd tisztát vett, aztán hirtelen ötlettel egy kis parfümöt locsolt magára.

Ekkor csöngettek. Az asszony kisietett a bejárathoz, és kinyitotta az ajtót. Meglepetten látta, hogy a szerelő pont úgy nézett ki, mint ahogy elképzelte. Magas, sötétbarnahajú, jóképű. Válla széles, csípője erőteljes. Kedvesen mosolygott az asszonyra.
– Na hol a beteg? – kérdezte, mire az asszony összerezzent.
– Erre, tessék – mondta az asszony, és megindult a férfi előtt a konyhába.
– Á, látom, már mondta férfi, és letette a szerszámos ládát a földre. Az asszony leült a konyhaasztalhoz, és elővett egy divatlapot, ám nem azt nézegette, hanem a férfi fenekét, amint kicsúcsosodott, miközben bebújt a mosogató alá.
– Asszonyom kérhetnék egy vödröt? – hallotta a férfi hangját a mosogató szekrényéből.
– Hozom – mondta, és kisietett érte a spájzba. Miközben elővette érezte, hogy az öle benedvesedik attól, hogy pár pillanat múlva megint meglesheti a férfit
.
– Tessék – nyújtotta oda a vödröt a férfinak, mire az ránézett, és elmosolyodott kipirult arcát látva. Befordult a mosogató alá, és pár pillanat múlva a nő meghallotta, amint a szennyvíz a vödörbe folyik.
– Hová önthetem? – kérdezte ismét a szerelő.
– A WC – be. Ott van szemben mutatott a szemközti ajtóra az asszony, és egyre nagyobb élvezettel nézte a férfi hátsóját. Aztán észrevette, hogy visszafelé jövet a férfi meg a melleit mustrálja. Egy pillanatra megállva a szemébe nézett a férfi, aztán bebújt ismét a mosogató alá. Matatott még valamit, aztán felkelt és megengedte a vizet. Az akadálytalanul ömlött le a kitisztított csövön.
– Kész van asszonyom, de máskor ne engedje ennyire eldugulni.
Az asszony odalépett a mosogatóhoz, hogy lássa az eredményt, ám ekkor a férfi átölelte. Először tiltakozni akart, de aztán rájött, hogy ő is akarja, hogy a férfi szeresse. Ledobta a pólóját, aztán visszasimult a férfi karjaiba, mire az a szoknyája alá nyúlt.

– Jó volt nézni engem? Éreztem, hogy bámulsz.
– Igen.
– Akkor most te jössz – mondta férfi, azzal leült az asztal mellé, az asszony pedig felült a mosogató szélére, lehúzta a bugyiját, és a férfi felé tárta a lábait. Simogatni kezdte a csiklóját, és közben vágyakozva nézett a férfi felé. Egyre jobban felhevült, majd hirtelen ötlettel a zöldséges tálból elővett egy paprikát, és a szájába vette, nyelvével becézgette. A férfi egyre nagyobb örömmel nézte az asszony felhevülését, már majdnem felállt, amikor a nő felnyögött, és a paprikát a nemi szervéhez rakta. A férfi erre felállt, és lesegítette az asszonyt a földre, átölelte, és mohón megcsókolta. Ahogy gondolta az asszony benyúlt meredező farkáért, és rögtön bekapta. Simogatta, becézte pont úgy, ahogy azt a férfi szerette. A férfi élvezettel simogatta az asszony meztelen hátát. Mikor már nem bírta, felemelte az asszonyt, és visszarakta a mosogató szélére. Széttárta lábait és nyelvével izgatni kezdte. Az asszony behunyt szemmel élvezte. Mellei kibuggyantak a melltartójából, ajka kiszáradt, és szemei megteltek könnyel. Halkan zihálni kezdett, majd apró sikolyok törtek fel a torkából. A férfi nyelve, ajka, orra egyre hevesebb mozdulatokkal ingerelték. Majd mikor látta, hogy az asszony egyre gyorsabban veszi a levegőt felállt, és kemény dákóját bevezette.

Lassan, érzékien kezdett mozogni az asszonyban, aki mohón nézett rá. Jobb lábát a férfi nyakába rakta, és engedte, hogy az egyre jobban beljebb, és beljebb jusson a testében. Kedvese pedig erőteljesen lökte be, aztán pedig majdnem teljesen kihúzta. Az asszony megint nyögdécselni kezdett, és szeme megtelt könnyel. A férfi odahajolt, és megcsókolta a szemét, orrát, majd az ajkát, közben teljes hosszúságában benne maradt kedvesében. Az asszony nem bírta a csókot sokáig, és hátra vetette a fejét.
– De jó veled – suttogta a férfi – Gyere, állj le.
Az asszony most a másik lábát emelte fel, és lecsusszant a földre.
– Jó így? – lihegte a férfi, és ismét belevágta a szerszámát a nő nedves ölébe.
– Igen – remegett az. Néhány percig így csinálták, közben a férfi az asszony mellét, nyakát és haját simogatta, szeme mohón itta a csinos arc látványát.
– Nem tudok már állni, remeg a lábam – lihegte az asszony. Erre a férfi féloldalt fektette a mosogatóra az asszonyt, belé hatolt, aztán lábait összezárva folytatta a gyönyörosztást. Az asszony megszorította hüvelyével a férfi péniszét majd ismét, elengedte.

– Ez jó, ne hagyd abba – lihegte a férfi és most az ő szája száradt ki. Az asszony érezte, hogy nő a feszültség, ám mielőtt a férfi robbant volna, lihegve megszólalt:
– Még ne, még máshogy is akarlak – azzal kihúzta a farkát, és gyorsan elszorította. Fölugrott az asszony mellé a mosogatóra, megcsókolta, aztán gyöngéden felemelve beleültette a szerszámába. A férfi nagyon szerette így. Szemét behunyva élvezte, ahogy a nő dolgozik rajta. Kezét a nő feneke alá csúsztatva rányitotta annak mozgását, a nő pedig a csiklóját izgatta magának. Figyelte a férfit, és mérhetetlen boldogság lett úrrá rajta, hogy ilyen gyönyört okoz.
– Fordulj meg, hogy lássalak – kérte a férfi, és a nő most lábait átemelve fordítva ült bele. A férfi ismét nem mozdult, élvezte az asszony ritmikus mozdulatait. Telt, kemény mellei az állának, szájának ütköztek, öle egyre forróbb, és nedvesebb lett. Körmeit mellébe véste. Aztán az asszony hirtelen mozdulattal oldalt hajolt, ezzel magát, és a férfit is másképp ingerelték a mozdulatok.
– Ilyen gyönyört, Kedves... – nyögött a férfi, és úgy érezte, hogy mindjárt robban, de várt. Az asszony zihálni kezdett, egyre gyorsabban vette a levegőt, testében az orgazmus hullámai indultak el, ajkát beharapva sikongva elégült ki. Egy pillanatra, a férfi mellére rogyott, közben egyet, egyet mozdult, hogy a férfi vágya ne lohadjon le, és hogy a saját gyönyörét nyújtsa.

Mikor már a férfi úgy látta, hogy kedvese fel tud állni, megkérdezte:
– A szádba élvezhetek? – a nő szeme megcsillant. Lecsúszott a férfiról, majd az is felállt. A nő letérdelt és bekapta a hatalmas hímtagot. Szopta, becézgette, a nyelvével simogatta. Egyszer csak a férfi is zihálni kezdett, és a nő érezte, ahogy a száját elönti a mag. Végigfolyt állán, rácsöppent a mellére. A férfi letérdelt mellé, és megcsókolta.
– Köszönöm, Kedves, ilyen jót még nem keféltem.
– Pedig értesz hozzá – fúrta a fejét a férfi vállába.
– Köszönöm – szorította magához az asszonyt a férfi.
– Nem csináltam még ilyet – pironkodott az asszony.
– Tudom, én sem, de most, muszáj volt – nevettek.
– Lefürdesz?
– Kedves vagy, a jó lenne – amíg csobogott a fürdőben a víz, az asszony szendvicset készített.
Mosolyogva ültek az asztal mellett, és mohón ettek.

Aztán a férfi menni készült.
– Remélem, hamar eldugítod a mosogatót – csókolta meg az asszonyt.
– Majd teszek róla – nevetett az asszony, és tudta, hogy soha többé nem hívja ezt a szerelőt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.96 pont (83 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. július 7. 04:40
#27
Érdekes mosogató javítás.
1
veteran
2022. július 7. 03:20
#26
Nem csak javítok, dugítok is.
1
cscsu50
2021. szeptember 28. 13:58
#25
Lefolyó pumpálás helyett punci pumpálás.
1
én55
2021. február 15. 09:38
#24
Dugulás elhárítás, ez jó.
1
feherkalman1
2020. július 4. 13:16
#23
Már be is tömte a mosogatót megint.
1
Andreas6
2020. április 7. 10:27
#22
Soha többé nem hívja? Dehogynem...
1
z
zoltan611230
2019. március 22. 01:33
#21
Jó kis mosogatás.
1
t
t.555
2017. október 23. 02:37
#20
Jóra sikerült!
1
f
feherfabia
2016. január 7. 05:38
#19
Egész jól sikerült!
1
zsuzsika
2015. január 18. 10:25
#18
Ez csak közepes.
1
p
papi
2014. február 8. 14:08
#17
Tetszik
1
a
A57L
2014. február 6. 05:51
#16
Egész jó.
1
tutajos46
2013. október 19. 06:48
#15
Kedves háziasszonyok nyugodtan hívjatok.
1
genius33
2013. január 8. 12:06
#14
Egyetértek 🙂 de amugy jó 😀
1
v-ir-a
2012. július 3. 22:42
#13
nekem az a rész tetszett, mikor a pasi felugrott a nő mellé a mosogatóra...xD próbáltam vizualizálni, de nem sikerült....lehet, h az én mosogatóm más mert ott nem lehet "lovagolni"xD
1
hajnal
2008. január 4. 22:48
#12
hat én ki próbálnám egy jóképű vízszerelővel,úgy izgalmasabb mint így olvasva a storyt.
1
biharos
2007. július 5. 14:49
#11
Ebben a sztoriban ennyi van, 3 p.
1
loui
2003. január 18. 16:42
#10
vizszerelö leszek!
1
GutBesserWasser
2002. november 9. 00:29
#9
Gyengusz... 2 pont. :((
1
kevinke
2002. november 8. 23:12
#8
zsenge, nagyon zsenge!
1