A+ A-

Tükröm, tükröm mond meg nékem...

Rég nem volt már barátom, pontosabban olyan barátom, akit igazán annak nevezhettem. Aztán alig kevesebb mint egy éve, mégis lett. Olyan, aki megmozgatta a fantáziám. Szerelem szövődött, ma is együtt vagyunk, és remélem, a ma esténk sem fog eseménytelenül eltelni!
Nem az első aktusról írnék, mert eleinte nem volt igazán teljes az összhang, hol ő siette el, hol én. Mindig hiányérzettel zártuk a napot. Tavaly nyáron először szerveztünk közös kirándulást. Egy kényelmes kis motelben szálltunk meg, TV, nagy ágy, zuhanyzó, minden, ami kell. Az estét zuhanyzással kezdtük. A villanyt lekapcsoltuk, csak a folyosóról szivárgott be egy kis fény. Beállt a vízsugár alá, én még vetkőztem. Testének csak a körvonalait láttam. Aztán beléptem mellé. Bekentem a mellkasát tusfürdovel, lágyan simogattam minden porcikáját. Éreztem, ahogy libabőrössé húzódik a bőre az ujjaim érintése alatt. Ez nagyon felizgatott. Végigsimogattam izmos vállát, kicsit szőrös mellkasát, hosszú, izmos combját. Átölelve végigsimítottam habos kezemmel a hátát is, közben erősen éreztem hasam tájékán égbe meredő férfiasságát.
Most ő következett. Végigkenegette a testem, meglepően sokat időzve elődudorodó mellbimbómnál. Huh, még most is beleborzongok, ha rá gondolok! Imádom, amikor a mellemmel babrál. Nagyon szeret velük játszadozni, mert szép kerekek, feszesek, ahogy ő mondja: peckesen előre néznek. Sokszor, már ha sóváran rápillant, csomócskába ugrik össze a mellbimbóm. És ha még elkezdi cirógatni, nyalogatni is, hát az valami észbontó! Na szóval így történt akkor is. Hullámokban áradt szét a testemben a bizsergés, teljesen nedves lettem (nem csak a fürdovíztol), minden porcikám kívánta őt. Akkor megfordított, a hátamat mosta lágyan, finoman, masszírozta fenekemet, be - benyúlt a vágatba is. Kicsit előre döntött, és a combom belső falát kezdte simogatni. Már nagyon kívántam, hogy végre a puncimhoz is hozzáérjen. De nem tette.
Zuhi után szárazra törölgettük egymást, aztán felkapott és bevitt a szobába. Óvatosan letett az ágyra, és megállt előttem. Én felültem, épp szembe találtam magam meredező péniszével. Nem bírtam ellenállni, meg kellett hogy simogassam. Végigcirógattam egy ujjal a tövétől a fejecskéjéig, aztán vissza. Nagyon szép, vérbő hímvesszője van, egyenes, szép vonalú, puszilgatni való.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 01. 24. vasárnap 09:30
Nemrossz!

9 Pont!
#3 papi 2013. 09. 10. kedd 05:27
Tetszik
#2 Honey 2002. 11. 6. szerda 16:09
Egyszeru hetkoznapi szex, de jo volt olvasni. Ilyenen naponta atesunk. 6 poty
#1 Törté-Net 2002. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?