A+ A-

Józsi és Karcsi

Úgy érzem, hogy el kell mesélnem életem legizgalmasabb élményét. Először azonban néhány szót magamról. Nemrég ünnepeltem a 18. születésnapomat. Sikeres érettségim után felvettek az ELTE-re, ahol most vagyok első éves. Rövid barna hajam és kék szemem van. Megszállott biciklista lévén az alakom is igazán kisportolt. Erre ügyelek is, ezért hetente legalább kétszer még egy közeli body-termet is meg szoktam látogatni.
Nos tehát a kinézetem olyan, hogy nyugodtan tudnék a körülöttem lebzselő lányokból válogatni, bármelyik szívesen járna velem. Én azonban ezt nem használom ki, mert inkább a fiúkat kedvelem. Egy konzervatív kisvárosban nőttem fel, ahonnan csak most az egyetem miatt sikerült elszabadulnom. Ott a homoszexualitás még az országos átlagnál is kevésbé elfogadott, ezért csupán egyetlen gyerekkori barátom ismeri az én igazi irányultságomat. Ő azonban nem tanul tovább az érettségink után, hanem dolgozni kezdett odahaza. Ebből is következett, hogy általában nagyon egyedül éreztem magam abban a bérelt kis budai lakásban, amit sikerült kivennem, mert a kollégiumban már nem volt hely. Legkedvesebb társam a biciklim. Rászoktam, hogy délutánonként tekerek egyet a környékünkön.
Egyik nap éppen gurulok egy lankás utcán, amikor két csinos fiú - szintén biciklivel - két oldalról közrefogott.
"Hello!" - szólított meg az egyik. Egészen világos szőke haja volt, gyönyörű kék szeme és jó izmos teste.
"Mi újság?" - kérdezte a másik. Ennek meg barna haja és szeme, de szintén formás alakja volt.
Teljesen le voltam döbbenve, hirtelen megszólalni sem tudtam. El nem tudtam képzelni, hogy mit akarhatnak tőlem. Még inkább megnémultam azonban a látványtól, ahogy csodálkozva néztem egyikükről a másikra. Ugyanis csodálatosan kidolgozott testük volt, amit csak még jobban kiemelt a feszes biciklis nadrág, és a testhez simuló trikójuk. Éreztem, hogy melegség járja át az altestemet.
"Semmi különös, csak kiszellőztetem a fejemet" - hallottam meg a saját hangomat, ahogy önkéntelenül válaszoltam.
"Errefelé igazán nyugi van, igaz? Egyébként Józsi vagyok." - mondta a szőke.
"Engem meg Karcsinak hívnak." - tette hozzá a másik.
"Örülök, hogy találkoztunk!" - válaszoltam csak azért, hogy mondjak valamit. Ám közben alaposan szemügyre vettem az újdonsült biciklis-társaim testét. Józsi teste szőrtelen volt, legalábbis ott, ami kilátszott a ruhája alól, viszont olyan fantasztikus szépen kidolgozott izmokkal, mintha profi sportoló lenne. Mégis a legjobban az nyűgözött le, amit a két lába között pillantottam meg. Minden alkalommal, amikor megemelte a jobb lábát, és lenyomta a balt, akkor tökéletesen feltárult ott egy tömött csomag.
Először arra gondoltam, hogy merevedése van, mert az olyan hatalmasnak tűnt. Sose láttam még ekkora faszú embert! Ahogy tekertünk így egymás mellett, közben megvizsgáltam Karcsit is ugyanott. Neki is elég nagy dudor volt elöl a nadrágján, de közel sem akkora, mint Józsién. Meg kellett azonban állapítanom magamban, hogy az ő szerszáma is jóval nagyobb kell legyen, mint az én 16 centis fütykösöm.
Azon vettem észre magam, hogy a pöcköm bekeményedve mered előre, és ezt már a sortom sem takarhatja mások elől. Tudtam, hogy ennek a két fickónak a látványa hatott így rám, de ettől még nem éreztem kevésbé kínosan magam.
"Homo- vagy bi-szexuális vagy?" - hallottam meg Jocó kérdését, amin igazából nem is lepődhettem volna meg, mert észre kellett vennie, hogy milyen állapotba kerültem, mégis hirtelen abbahagytam a tekerést. Valahogy váratlanul ért a kérdés, és egyébként is ez a téma tabu volt az addigi életemben.
"Mért kérdezed?" - kérdeztem vissza, amikor már valamennyire visszanyertem a nyugalmamat. - "Ti homokosok vagytok?"
Mindketten bólintottak.
Láttatok már meglepődni rajzfilm figurát, amikor kinyúlik a két szeme a helyéből, és közben leesik az álla egészen a földig? Magamat is ilyesminek képzeltem abban a pillanatban.
"Voau!!" - nyögtem egyet, mert meglepődésemben semmi intelligensebb nem jutott eszembe.
"Józsival már többször beszélgettünk a hármas szexről. Megállapodtunk, hogy mindketten benne lennénk, de egyikünknek sem volt még alkalma kipróbálni. Te megtetszettél nekünk. Benne lennél?" - szegezte nekem a kérdést Karcsi.
"Hm" - kezdtem volna mondani, miután önkéntelenül némán bólintottam, mivel mindkét fickót valóban rendkívül izgatónak találtam.
"Óriási!" - kiáltott fel Józsi. - "Miért nem megyünk akkor mihozzánk most azonnal? Itt lakunk egész közel a másik úton."
"Rendben." - válaszoltam visszanyerve a hangomat, és közben az állkapcsom is a helyére emelkedett, és a szemeim is visszaugrottak a koponyámba. Pechemre az időközben teljesen megmerevedett kéjrudam (amelyből előszivárgó első kéjcseppek átnedvesítették éppen az alsó gatyámat) nem nyerte vissza nyugalmi állapotát a hátralévő út alatt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 jociy 2017. 08. 24. csütörtök 22:38
Feltétlenül folytasd,hatalmasat élveztem rá.
#2 91boy 2017. 06. 8. csütörtök 18:37
Nagyon jó lenne ha nem az elején lenne vége... :(
#1 Törté-Net 2005. 09. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?