A+ A-

Mundérban

Kis létszámú alakulathoz helyeztek át a katonai szolgálatom második felénél. Mivel új voltam, ezért egyből konyhai szolgálatra küldtek, melyet hamar megszerettem. Egyik konyhás néni, mert volt civil is, az egyik tiszt felesége volt, és elintézte, hogy állandóan ide legyek beosztva.
Legalábbis egyelőre.
Rajtam kívül két sorkatona volt még, az egyik igazi nőcsábász, még a konyhásokkal is akadt kalandja.
A másik, Pali volt, aki visszafogottabb volt ez ügyben, és inkább a katonás csínytevéseket kedvelte, ami itt a mogyorózást jelentette. Ez abból ált, hogy mindig volt, akivel viaskodtunk, és aki erősebbnek bizonyult az a másik tökgolyóit megszorongatta. Olykor az volt az érzésem mintha Pali nem csak szorongatná, hanem lágyan végig is tapogatja. Persze azért bele - bele markolt, hogy ne legyen nagyon gyanús a dolog.
Egyik alkalommal, miközben a hátam mögött a bal kezével magához szorított, és jobb kezével mogyorózott, a farkam elkezdett mocorogni.
Régen élveztem és nagyon kanos lettem, főleg amikor hátranyúlva megfogtam a Pali csomagját. Volt már kalandom korábban fiúval, így felébredt bennem eme vágy.
Közben éreztem, amint egyre bátrabban tapogatja duzzadó farkamat. Már a sliccen kereste a behatolás lehetőségét. Megérezte az alkalmat, melyben nem volt teljesen biztos, de én is éreztem, itt a sansz. Szembefordultam vele és mielőtt bármit mondhatott volna, lehúztam a nadrágomat, gatyámat, hogy kiszabadítsam addigra teljesen bekeményedet farkamat.
Láttam, amint tanácstalanul tétovázott Pali, hogy most mitévő legyen.
Megfogtam a kezét, és rátettem kemény farkamra. Megkönnyebbülve tapogatta végig mind a két kezével lassan. Most lágyan morzsolgatta a golyókat, szinte cirógatta, miközben a másik kezével finoman húzogatta a bőrt. Nekitámaszkodtam egy asztalnak, hogy a zsibbadástól el ne tántorodjak, és átengedhessem magamat az élvezetnek. Közben az egyik kezével elkezdte felfedezni a testem minden zugát, melyet be tudott barangolni. Izgatott ujjának fürge játéka, miközben lassan zihálni kezdett.Hirtelen letérdelt és bevette a szájába kemény farkamat. Először tövig rátapadt és mozdulatlanul élvezte, hogy duzzadó makkom a torkát izgatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 22. szombat 06:08
Ez nem tetszett.
#5 Blazselyovics Béla 2008. 08. 14. csütörtök 21:10
Nagyon jó lehetett.Szuper szex volt.
#4 én 2007. 02. 1. csütörtök 19:18
egész jó volt
#3 dfg 2002. 11. 6. szerda 01:45
Király! Nagyon izgi volt!
#2 Mr. Critic 2002. 11. 5. kedd 12:03
Nem vagyok ennek a témának híve.
Csak az érdekelne, hogy nincs más az egész körletben csak ők?
2 pont
#1 Törté-Net 2002. 11. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?