A+ A-

Egy kis meglepetés

Ez a történet velem esett meg tavaly tavasszal. Nagyon rosszul indult a napom, későn keltem, az orrom előtt ment el a busz. Azon drukkoltam, hogy a főnök ne legyen benn, mert ez nem az első késésem. Nem volt szerencsém. Az ajtóban állt, és mint minden rosszindulatú vezető, széles szájjal mosolygott. Amikor mellé értem, dörmögtem valamit az orrom alatt, amit vehetett köszönésnek is.
Gondoltam, hogy gyorsan elfoglalom a helyem a számítógép mellett, de megszólított: Kolléga! Magánál mennyi az idő? Valaki azt mondta Önnek, hogy mától fél 9re járunk? Félrevezették! Azt hittem, a fejmosásból ennyi volt. Leültem dolgozni. Úgy 10 óra körül megcsörrent a telefon az asztalon, felvettem. "Szeretett" rabszolgahajcsárunk volt, közölte, hogy 5 órakor vár az irodájában. Sajnálattal tudattam Vele, hogy alkalmatlan az időpont, bejelentkeztem az orvosomhoz. Erre azt válaszolta, hogy nagyon sajnálja, de az ügyvezetőnk úgy döntött, nem tart tovább igényt a munkámra. Gondolom, most fülig ér a szája? kérdeztem. Mellesleg ezt csak 5 órakor akarta megmondani? És mi lesz a fizetésemmel? érdeklődtem Tőle. Azt holnap felveheti. válaszolta.
Éreztem a hangján a kielégültséget. Hiába, egy 160 cm magas, kopasz, szemüveges, pocakos, táskás szemű és vizenyős tekintető törpének nem jut más. Mellesleg a köztünk fennálló rossz viszonynak is a külsőnk közötti lényeges különbség volt az oka. Rám ragadtak a munkatársnők, elhalmoztak figyelmükkel. Én soha nem akartam elutasító lenni velük, finoman hárítottam el próbálkozásaikat. Ez olyan sikeres volt, hogy egyikőjük sem haragudott rám, sőt, ettől kezdve minden gondjukat megosztották velem. Kicsit letörve álltam fel a gép mellől, kikapcsoltam, majd jól hallhatóan mondtam a munkatársaimnak, hogy ma voltam utoljára. A "Kis gonosz törpe" elintézte, hogy kirugjanak. mondtam. 11 óra körül elindultam haza.
Lakásomba érve lezuhanyoztam és lefeküdtem. A fáradtság pillanatok alatt elnyomott, nagyon mélyen elaludtam. Arra ébredtem, hogy kedvesem csókolgatja a szám, parfümjének illata belengte a szobát. Mindig imádtam az illatát. Ő egyébként rendkívül csinos, nőies jelenség. 170 centi magas, szőke, hosszú hajú, kék szemű tündér. A méretei az ideális 906090es számhármas. Ő az oka annak, hogy soha nem kezdtem bele egy könnyű munkahelyi, vagy más kalandba. Át akartam ölelni, de nem engedelmeskedtek a karjaim. Nem bírtam felemelni őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 05. 14. szombat 14:45
A férjefeleségenek a kopaszfőnökével kellettvolna esztmegtenni hogy nerugjaki a munkahellyéről.
#2 papi 2014. 05. 17. szombat 15:33
Nem rossz
#1 Törté-Net 2002. 10. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?