A+ A-

Barátok közt: Juli és Misi

Juli és Hoffer Józsi között igen feszülté vált a viszony ama bizonyos este óta, amikor a Rózsában kiderült Juli szakképesítése és munkaköre.
Bár a vén dúvad visszatartotta Julit, amikor az el akart költözni, de a férfi úgy érezte, hogy az eset foltot ejtett becsületén. és ez nem hagyta nyugodni. Esténként, mikor hazaért a munkából, odavakkantott egy - két szót, majd belapátolta a vacsorát, és utána irány a Rózsa, ahol sörbe fojtotta a bánatát. Késő este mikor visszatért a lakásba, szótlanul levetkőzött, befeküdt az ágyba, elfordult és elaludt. Már hetek óta hozzá sem nyúlt Julihoz.
Juli igen rossz passzban volt. Idegei megfeszültek, mint Lilla XL - es fenekén az S méretű bugyi. Esténként az otthoni hangulat olyan volt, mintha ecet égne a lámpában. Nappal, Csilla hajtotta, mint a lovat. Alig végzett az egyik feladattal, máris újabbakat kapott. Reggeltől délutánig egy perc megállása sem volt. Fájt minden tagja, keze, lába estére megdagadt, szinte szédült a fáradtságtól. Ez várható volt, hiszen eddig hanyatt fekve kereste a kenyerét. Most meg egész nap állni, létrára mászni, hajolgatni. kellett. Utoljára, ilyen nyomorultul tavaly előtt, Mogyoródon érezte magát a Forma - 1 három napján, az emlékezetes Türelmi Zónában, mikor a fapriccs feltörte a hátát, egyéb testrészéről nem is beszélve, ami annyira fájt a három napos kemény igénybevételtől. Még most is hányingere támadt, mikor eszébe jutott a sok sörszagú, gusztustalan részeg német, és holland vendég ocsmány hónaljszaga, és szinte érezni vélte ilyenkor a sok mocskos mosdatlan fasz undorító ízét a szájában. De a legundorítóbb élménye az volt, mikor egy nagydarab, szőrös állat, (külön pénzért) seggbe baszta, majd arra kényszeritette, hogy szaros faszát a szájába vegye, mert a rohadék oda akart élvezni. Az se volt semmi, mikor egy hollandnak, mikor az fordítva ráfeküdt, a segge lyukát kellett nyalogatni. Bár ezeket az élményeket kissé tompította a szolgálataiért kapott sok pénz, de ennek jelentős részét le kellett adni a palijának.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 03. 24. csütörtök 18:16
Jót nevettem.
#7 sihupapa 2009. 01. 18. vasárnap 22:27
mikor?
#6 DEX 2003. 03. 27. csütörtök 01:47
Csak gratulálni tudok. Nemcsak igényes, de humoros is...
#5 locco 2003. 01. 14. kedd 18:30
"jobb vagy mint az ap?d! -tudom m?r eszter is mondta!" H?t ez kir?ly volt!!!
#4 Brendan 2002. 10. 28. hétfő 19:20
Ez egy jó szatira...A szexet egy kicsit jobban ki kellett volna domboritani.
De azért tecc...
#3 #777 2002. 10. 26. szombat 17:07
Ócska. Rövid. Közhelyes.
#2 ewok 2002. 10. 26. szombat 16:55
Nincs igazad haver, ez egy jópofa történet. Az irónak van némi humorérzéke
Nekem tetszik. Van benne pár jó benyőgés.
#1 Törté-Net 2002. 10. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?