A+ A-

A gyerekek nélkül

Fordítás
Eredeti történet
Barb és Dick életüknek abban a korában voltak, amikor a gyerekeik tanulmányaik miatt kirepültek otthonról és ők egyedül maradtak a lakásban. Egyik első elhatározásuk az volt, hogy befizetnek egy romantikus hajóútra.
Mivel egy kicsit idegenkedtek az óceánon átvezető nagy túrától, megkérték barátaikat Vickie - t és Bipet, hogy tartsanak velük. Vickie intézte a tíznapos karibi út helyfoglalásait, és papírmunkáit, kihasználva a lehetőséget minden extrára befizetett. Egymással szomszédos kabinba foglaltatott helyet, hogy a lehető legtöbbet lehessenek együtt.
A hajóra szállás körüli viták, majd a kipakolás és berendezkedés a 10 napos tengeri életre Barbot kicsit megviselte, de egyből felélénkült, amikor meglátta a pompás kabint, mely egyike volt a fedélzeti hálóhelyeknek. Barb azt javasolta Dicknek, hogy pihenjenek egy kicsit, mielőtt találkoznának Vickie - vel és Bippel. Miután Barb meztelenre vetkőzött, kihajolt a kis kerek ablakon, és nézte, ahogy a többi utas elhalad a kabinjuk előtt.
Barb és Dick nagyon aktív szexuális életet élt, melyet a gyerekek korábban tanúsíthatták, ugyanis házukban elég vékony falak voltak. Amikor Dick meglátta a feleségét, ahogy előrehajolva bámészkodik a kis kerek ablakon át azon kapta magát, hogy elég jelentős erekciója van.
Barb mögé osont és a hátára fektette farkát, és éreztette keménységét, ugyanis néhányszor megmozgatta, és hozzáütögette felesége puha és selymes bőréhez. Barb szintén nagyon izgatott volt, bár kicsit fáradt. Dick hozzádörzsölte a farkát Barb hátához, ő pedig hátranyúlt, és masszírozni kezdte a golyóit, miközben még mindig az utasokat nézte. Izgató volt, hogy akár meg is láthatnák, de tudta, ez lehetetlen. Dick szerette ha néha gyengéden megszorongatták a golyóit, ahogy most ezt Barb csinálta, egyre keményebbre pumpálva a farkát. Gyengéden hozzányomta a szinte lilafejű farkát Barb selymes puncijának nagyajkaihoz. A kis nyílás lassan megnyílt hogy Dick bebocsáthassa férfiasságát, és megtölthesse a világ legaranyosabb lyukát. Amikor érezte magában férje farkát, csípőjét jobbra - balra, előre hátra kezdte mozgatni. A hüvelyében érezte, ahogy a férje próbálta megtalálni azt a kis titkos pontot, aminek érintése ahhoz vezet, hogy hatalmas élvezéssel tudják befejezni szeretkezésüket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:08
Egész jó
#7 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:22
Nem rossz.
#6 jozsi 2007. 09. 23. vasárnap 15:11
jo
#5 . 2002. 09. 29. vasárnap 20:21
eleg zavaros...........5pont
#4 rakéta 2002. 09. 29. vasárnap 08:33
hosszadalmasan uncsi
#3 Kevin 2002. 09. 26. csütörtök 22:33
Hát elég gyengus! 4pont. Elég zavaró az a kavarc a nevekkel, meg egyébként is ki lehetett volna találni emberibb neveket! De mivel vette a fáradtságot barátunk és lefordította ezt a tűrhető kis történetet, jár érte a 4 pont!
#2 Kritikus 2002. 09. 26. csütörtök 13:26
Mintha helyenként keverednének a férfinevek, nem? Barb-ot Bip kéri fel táncolni, aztán Dick óriási dorongja szorul hozzá, miközben Bip ezt élvezi és GDick kint beszélget Vickie-vel...
#1 Törté-Net 2002. 09. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?