A+ A-

Tűzijáték, de még milyen!

Két hete ismertem meg Annát. Akkor osztották be a csoportunkhoz a munkahelyemen, mint a legújabb kolléganőnket. A szerencse úgy hozta, hogy mellém ültették le, hogy beletanulhasson a feladatainkba. Miközben mutogattam neki a tevékenységünket óhatatlanul beindult az ismerkedés is. Na, nem mintha bántam volna. Sőt! Nyúlánk szőke lány volt kedves arccal és határozottan csinos alakkal. Hosszú combok, formás fenék és pontosan tenyérbe illő mellek. Rövid időn belül megtaláltuk a közös hangot, viszont az első hét végére, a vele kapcsolatos egyéb terveimről teljesen lemondtam. Kiderült, hogy egy már régóta jól működő kapcsolatban él a barátjával, én pedig nem szeretek zűrős ügyekbe keveredni.
Így hát ettől fogva csak, mint barát gondoltam rá és felhagytam a néha kicsit sikamlós célzásaimmal. Azért kellemesen töltöttük az időt. Nagyokat nevettünk és együtt töltöttük a munkaközben beiktatott cigarettaszüneteket is. Az, hogy nem akartam tőle semmit egyáltalán nem zavart abban, hogy besöpörjem a kollégáim irigykedő pillantásait. A változás a kapcsolatunkban hirtelen és meglepő módon következett be.
Augusztus 20 - dika hála az isteneknek munkaszüneti nap, most pedig ráadásképpen péntekre esett. Ennek megfelelően a nyolckor csörgő telefon még alvás közben talált. Morcosan hallóztam bele, nem szeretem, ha így ébresztenek. A vonal másik végén Anna volt:
- Szia! Felébresztettelek? - kérdezte
- Szerinted? - válaszoltam még mindig az előző stílusban
- Bocsánat! Hívjalak később?
- Igen!
- Jó, akkor most leteszem.
Ezzel letette, én pedig gondolkodás nélkül visszaaludtam. Másfél óra múlva ébredtem fel újra. Akkor visszagondolva a telefonbeszélgetésre, biztos voltam benne, hogy nem fog hívni. Igazat is adtam neki, mert annyira undok voltam, mint még soha. A reggeli kávém közben már azon gondolkodtam, hogy milyen ajándékkal fogom kiengesztelni, amikor legközelebb találkozunk. Ebbe a csendes bambulásba csörgött bele ismételten a telefon. Meglepő, de Anna volt. Rögtön mentegetőzni kezdtem:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2017. 10. 6. péntek 17:09
Kedves történet.
#6 vakon54 2017. 09. 10. vasárnap 01:22
Megázás és tisztálkodásnélkűl nem igazánjó szeretkezni.
#5 zsuzsika 2016. 10. 14. péntek 10:21
Aranyos.
#4 bubu 2002. 09. 27. péntek 14:41
55 évem alatt, ez a szitu kétszer is megtörtént velem, de tüzijáték nélkül.
#3 Tau 2002. 09. 26. csütörtök 21:44
Király a történet!
LinkViki, ezt a honlapot nem csak 18on felül olvassák? :)
#2 LinkViki 2002. 09. 26. csütörtök 16:37
Elég jó!
Ja szeretném ha 16éves srácok írnának nekem.kiviki@enternet.hu
#1 Törté-Net 2002. 09. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?