A+ A-

Hajfestés

22 éves vagyok és mindennapos téma nálam a szex. A párommal szinte naponta bújunk ágyba, és a legkülönfélébb malacságokat találjuk ki. Lánnyal viszont még nem voltam, de azt hiszem a fantáziámat mindig piszkálta. Egyszer aztán nagyon kellemes élményben volt részem.
Történetem a következő:
Van egy nagyon kedves barátnőm. Rengeteg időt töltöttünk együtt, buliztunk, pasiztunk együtt, de egymással soha nem kezdtünk ki. Tavaly férjhez ment Németországba egy jól menő, de igen elfoglalt üzletemberhez. Azóta nagyon ritkán találkozunk, csak ha látogatóba jön haza. Legutóbbi ittlétekor egy ismerősünk lakásában lakott, az ismerősünk nyaralni ment.
Azt hiszem a harmadik napon történt, hogy megbeszéltük, hogy befestem a haját, mert Németországban kisebb vagyonokat elkérnek egy fodrásznál egy egyszerű hajfestésért is. Dél körül mentem át hozzá a szükséges felszerelésekkel, és nem sokkal később neki is láttunk. Levettünk minden ruhánkat, rajta csak egy bugyi volt, én pedig felvettem egy rossz szakadt pólót, nehogy saját ruháinkat fessük össze. Kikevertük a festéket, ő leült egy sámlira én pedig szembe álltam vele, ecsettel a kezemben, hogy nekilássak a festék felvitelének. Még annyi időm sem volt, hogy az első ecsethúzásokat elkezdjem, mert szinte azonnal megéreztem forró leheletét vénuszdombomon, és ugyanabban a pillanatban azt is láttam, hogy gyorsabban kezdi a levegőt venni, és tekintete a puncimon pihen. Nem jöttem zavarba, és mivel már én is gondolkoztam hasonló helyzeten, letettem a festéket és az ecsetet, és hagytam, hadd gyönyörködjön a látványban. Eltelt 1 - 2 perc, mire észbe kapott, hogy mit is csinál, és rögtön mentegetőzni kezdett, hogy ő nem leszbikus, nehogy rosszat gondoljak róla, de mostanában annyit dolgozik a férje, hogy alig látja, este fáradtan beesik az ágyba, szerelmi életük pedig hetek óta csak álmában van. Elmondtam, hogy én sem vagyok leszbikus, de a gondolat engem is foglalkoztat, nem mintha nem lennék kielégítve.
Mintha ezzel azt mondtam volna neki, hogy én is akarom, mert abban a pillanatban félretolta a bugyimat (ugyanis ő még mindig a sámlin ült előttem, és pont szintben volt...), és nézegetni kezdte fazonra borotvált puncimat. Rögtön éreztem, hogy itt nem fogunk megállni, ugyanis olyan szexuális izgalom fogott el, hogy szinte azonnal elöntött a forróság, és az izgalomtól nedves puncimon megcsillant a lámpa fénye.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 11. 23. vasárnap 16:52
Jó.
#9 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 08:09
Nem rossz.
#8 róka 2007. 08. 28. kedd 10:16
persze a friss festékkel azu ágyba

ugyan már ez zagyva irás
#7 mangalover 2003. 01. 25. szombat 01:34
Egyet kell értenem en-nel. Van benne egy pár iszonyú ökörség, és túl gyorsan történik minden. 5 pont
#6 zso 2002. 11. 5. kedd 15:31
.................................hm..............................................................................nem is tudom..................
#5 Leeloo 2002. 09. 23. hétfő 04:07
akkor is az elso punciborotvalas a legjobb :)
#4 Su 2002. 09. 19. csütörtök 23:12
nem rossz, teljesen egyetértek... de...
#3 Mynock 2002. 09. 18. szerda 23:47
Most akkor bugyi volt rajtuk,vagy nugyi,esetleg semmi? :)))
#2 en 2002. 09. 18. szerda 01:36
1. Mire az ágyhoz értek, már csak egy nugyi volt rajtuk. Azzal kezdte, hogy csak az maradt, akkor mi ebben a különös?
2. Ennek is az a vége, hogy másik történet...
3. Amúgy nem rossz, de semmi extra.
#1 Törté-Net 2002. 09. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?