A+ A-

Andrea 1. rész

Sziasztok! Én Andi vagyok és 18 éves. Teljesen normális csajnak tartom magam, kívül belül egyaránt. De ami nem is olyan régen esett meg velem, az egy kicsit érdekes.
Egy sima péntek délután volt, estére semmi programot nem terveztem, mivel egy kicsit fárasztó hét állt mögöttem. Este felé kezdtem iszonyatosan unatkozni, mivel a szüleim nem voltak otthon még beszélgetni se tudtam senkivel, a TV - zés meg már elég unalmas volt. Fel is hívtam a legjobb barátnőmet, hogy nincs e kedve átjönni hozzánk. Szerencsére ő is eléggé unatkozott, és az ötlet is nagyon tetszett neki, így pár perc múlva már ott is volt nálunk. (egyébként ő is Andi, és a gimibe is egy osztályba járunk)
Azonnal jobb lett a hangulat, pedig egész héten együtt voltunk, még is nagyon megörültünk egymásnak. Beraktam a kedvenc zenénket, és hatalmas dumálásba kezdtünk az ágyamon. Hiába. Mindig van miről beszélgetni. Valami miatt felléptünk a NET - re, biztos valami női dolog miatt. Természetesen közben ugyan úgy beszélgettünk tovább, többek között a sexről is. Éreztem, hogy kezdek egy kicsit beindulni a témára, bár ennek külső jelei nem mutatkoztak. Az egész talán annak is volt köszönhető, hogy már egy jó ideje nem voltam hapsival. Bár mostanság néha azon kapom magam, hogy játszok a gondolattal, hogy milyen is lehet egy nővel a sex. De ez eddig megmaradt a gondolta szintjén.
Nem is tudom mi vezérelt, de egyszer csak leraktam a kezemet a barátnőm lábára. Ez még nem is volt gond, mert már máskor is megtörtént, de most az egész testem beleremegett. Azt hiszem az Andi ezt észre is vette, de nem tulajdonított neki semmit. A beszélgetés nevetgélés ment tovább, én meg elkezdtem simogatni a lábát. Ekkor döbbentem rá, hogy itt a nagy alkalom! Valami újat lehetne kipróbálni. Hisz külsőleg is nagyon hasonlítottunk egymásra, vékony jó alakú csajok vagyunk, szerintem. Már kezdtem beleélni magam a dologba, amikor megfogta a kezem és levette a lábáról, és azt mondta, hogy sejti mire megy ki a dolog, de ő erre nem vevő. Elkeserített a dolog, de ő mint ha semmise történt volna oldotta a feszültséget és dumáltunk tovább.
Ezután jött a meglepetés. Eltelt vagy fél óra vagy talán még több is. Egyszer csak megfogta a kezemet és azt mondta, hogy ha még mindig van kedvem hozzá, akkor megpróbálhatjuk. És ezzel egy nagy puszit nyomott az arcomra. Mosolyogni kezdett és éreztem belsőmben a bizsergést, és az izgalmat, hisz soha nem csináltam még ilyet. Az ismeretlentől teljesen beindultam. És már azon vettem magam, hogy egymást simogatjuk. Én is nyomtam egy puszit az arcára, majd hirtelen felém fordult, és ott volt a kívánatos ajkai. Azonnal nekiálltunk csókolózni. Először csak gyengéden majd egyre hevesebben túrtunk egymás szájába a nyelvünkkel. Ez a heves simogatás és a csókolózás teljes lázba hozott. Tudtam, hogy innen nincs már visszaút, és ez még jobban fokozta bennem az élvezetet.
Az ágyhoz mentünk, és ő hanyatt feküdt. Mosolygott és láttam az arcán, hogy ő legalább annyira kíván engem, mint én őt. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, és közben megszabadítottam felsőjétől. Közben ő is simogatott engem és elkezdtem a nadrágomat lehúzni rólam. Majd megszabadított a felsőmtől és én is őt a szoknyájától. Ott feküdtünk az ágyamon egymás mellett egy tangában, és egy melltartóban. (ő bordóban én meg kékben) Hirtelen megint egymás testének estünk, és én csókolgattam, ahol csak tudtam. Mint két kezemmel masszíroztam a melleit, majd egy gyors mozdulattal levettem róla egy felesleges ruhadarabot. Nagyon szép kerek feszes mellei voltak. A bimbóival játszadoztam, finoman masszíroztam, csavargattam őket. Teljesen bekeményedtek. Egyiket a számba vettem, a nyelvemmel körbe nyalogattam, amit biztos nagyon élvezett, mert halk sóhajok hagyták el a száját.
Kicsit beleharaptam a bimbójába és erre sikított egyet. Azt mondta hogy ezt nagyon imádja és a másikkal is csináljam. Nekem se kellett kétszer mondani. Közbe ő se tétlenkedett, csipkedni kezdte a melleimet, még a melltartón keresztül. Az én bimbóim is annyira megkeményedtek, hogy szinte majdnem átbökték a melltartómat. Magához húzott és lecsatolta rólam, közben meg csókolóztunk. Én az egyik kezemmel a mellét simogattam a másikkal meg a selymes barna haját. O meg a szabadon lévő melleimet masszírozta. Egyszer csak nem éreztem egy pontomon se a kezét. Feljebb ültem, hogy megnézzem, hogy mi is történt. Az egyik kezével a mellét birizgálta, a másikkal, meg a bugyija mélyén nyúlkált. Megfogtam a kezeit és oldalra raktam őket, közben meg azt súgtam neki:
- Én szeretném csinálni.
O egyetértően bólintott, és egy csókot nyomott a számra.
Szerintem már ekkor közel volt az orgazmushoz, de én még húzni akartam egy kicsit az időt. Csókokat nyomtam a testére, és egyre lejjebb haladtam. Éreztem, hogy enyhén vibrál a teste. Tangájához érve éreztem, hogy teljesen be van nedvesedve, és a nedvével teljesen eláztatta a csöppnyi ruhadarabot. Lehúztam róla, és megláttam gyönyörű borotvált punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#35 Andreas6 2017. 10. 2. hétfő 19:53
Kicsit összecsaptad. Miért nem olvastad át beküldés előtt?
#34 A57L 2017. 03. 11. szombat 03:48
Aranyos írás.
#33 zsuzsika 2015. 01. 11. vasárnap 09:17
Élvezetes olvasmány.
#32 listike 2014. 11. 23. vasárnap 10:27
Nagyon jó.
#31 tomi19 2012. 10. 29. hétfő 18:24
Szerintem jó 10pont
#30 kozett 2003. 04. 20. vasárnap 09:42
Javasolom, hogy ne csak a folytatását írjad meg, mint azt már tetted,hanem más történetet is várunk tőled. Kissé megkésett dicséret.
#29 zso 2003. 04. 12. szombat 19:16
jo
#28 Cs.Krisztián 2003. 04. 7. hétfő 00:14
Én is beszálltam volna!!! Imádom leszbi csajokat!!!!!!!!
#27 Info 2003. 03. 16. vasárnap 22:57
"Valami miatt felléptünk a NET-re, biztos valami női dolog miatt."
hát most te voltál ott vagy én? mert ez a szöveg ugy hangzott mint egy kivülálló (férfi)
de sebaj ennek ellenére télleg super a story :)
#26 Belzeebub 2003. 02. 18. kedd 17:55
Andi: hm... nekem itt vmi gyanus, nem ismerjük mi egymást?
(szerintem te egy általánosba jártál velem, és én totál beléd voltam zúgva)

(hogy miböl is jöttem erre rá, azt nem mondom meg)
#25 pantokrator 2002. 11. 17. vasárnap 14:31
Nem volt rossz, bár rendelkezett a szextörténetek tipikus gyengéjével: hol a katarzisig, hol pedig az orgazmusig nem tudtam eljutni tőle :)) Azér kap 9-et
#24 laci 2002. 10. 20. vasárnap 22:30
Én el is élveztem.........
#23 HOGOLYO 2002. 10. 15. kedd 15:10
Sziasztok.Nagyon tetszett a történet.
#22 tibcsi 2002. 09. 10. kedd 14:40
Szerintem nagyon izgi , nekem tetszik.
Remelem lessz folytatas!!
#21 Driver 2002. 09. 9. hétfő 23:04
Sziasztok.Nagyon-nagyon tetszett a történet. Imádnám,ha írnátok nekem.
Csak nekem.
#20 Andi 2002. 09. 9. hétfő 20:38
Majd jön a folytatás is. :) Jahh, és örülök, hogy ennyi embernek tetszett a történet. :)
#19 Szandor 2002. 09. 9. hétfő 18:27
Folytasd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#18 Su 2002. 09. 7. szombat 21:51
én nem járok ide fél éve, de nekem tetszik:) írj még!:)
#17 Gab 2002. 09. 7. szombat 14:54
Ne incselkedjetek, szerintem szép volt. Írd nyugodtan a folytatást mert várom nagyon!
#16 en 2002. 09. 7. szombat 03:59
mondjuk a 4 új közül messze a legjobb