A+ A-

Horgászat 4. rész

Már több hét is elmúlt, mióta utolsó kalandunkat átéltük Pistivel és Jutkával. A nyári leállásnak vége, és Pistiék is hazatértek Kroaciai nyaralásukból. Nekem idő közben szerencsés napjaim voltak, és elég jól megtöltöttem a fagyasztót ponttyal, süllővel, busával és pár kisebb, sütni való keszeggel.
- Mit szólnál hozzá, ha szombaton este bedurrantanánk a grillt? - kérdezte Magdi. - Hozok pár szelet marhahúst, meg kolbászt a hentestől.
- A grill jó ötlet, de miért nem veszel inkább ki pár halat a fagyasztóból, és kipróbálnánk az új receptet?
- Nem bánom, de szóljunk Jutkáéknak is. Úgy is meg akartak mutatni a képeket a nyaralásukról. Ha mi nem tudtunk elmenni, legalább az ő kepeit szeretnem megnézni.
- Jó, majd megkérdezem ma este Pistit, hogy mit terveztek a hétvégére.
Beesteledett. Kellemes Szeptemberi meleg este volt. 9 órakor beültem a kocsiba és elindultam Pistiék felé, hogy együtt indulhassunk az üzembe. Másnap reggel fáradtan értünk haza, és gyorsan ágyba bújtam. Délbe ébredtem. Magdi mar munkába volt, csak egy cetlit találtam az asztalon. " Légyszíves vegyél ki halat a hétvégére. Jutkáék jönnek vacsira. Puszi, Magdi " Kibányásztam két nagyobb busát, és a mosogatóba tettem, majd az udvaron előkészítettem a grillt. Beálltam a tusolóba, és élvezettel engedtem magamra a meleg vizet. Arcomról leperegve, kis patakokat képezve végig csorgott a víz a mellkasomon, majd a hasamon, aztán három részre vallva, a közepső patakocska farkam hegyet elhagyva csobogva érte el a kövezetet, míg a másik két ág lábszáramon lerohanva bokáimnál találkozott a lefolyó felé igyekvő árral. Váratlanul kinyílt a tusoló ajtaja, és Magdi meztelen teste közeledett felem.
- Jó reggelt hétalvó! Csak nem gondolod, hogy ennyi vizet büntetlenül pocsékolhatsz.
- Nem vettem észre, hogy hazajöttél. - szóltam nejemhez, még mindig csodálkozással a hangomba. - Hány óra van, hogy te mar itthon vagy?
- Fél négy. De most ne az órával foglalkozz, hanem velem.
Ezzel arcomhoz hajolt, és hosszú tüzes csókkal adott nyomatékot szavainak. Kemény mellei hozzam simultak, és felduzzadt mellbimbói csiklandoztak bőrömet. Farkam mozgolódni kezdett, majd hozzáért Magdi hasaaljához.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:52
Nagyon jó.
#6 papi 2013. 06. 3. hétfő 06:13
Egyre jobb
#5 tiborg 2010. 08. 30. hétfő 02:59
Nagyon jo, a tortenetbe beilleszkedo fejezet.Elveztem es nezem a kovetkezot!!!
#4 tiborg 2010. 08. 30. hétfő 02:54
Nagyon jo,a tortenesbe beilleszkedo fejezet.Elveztem, es nezem a kovetkezot!!
#3 AzulG 2002. 08. 28. szerda 16:27
Szerintem nyolcas fölé
#2 lelkeske 2002. 08. 27. kedd 18:45
Alakul, bravó
#1 Törté-Net 2002. 08. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?