A+ A-

Függetlenségem elvesztésének napja

Azóta, hogy Évát megismertem, csak egy dologgal törődtem, hogyan szerezzek állandó bejárást a puncijába.
A szobában dolgozó másik lány, Szerénke is eggyel felettem járt a technikumban, de az ö szőke - töltöttgalambsága nem hozott lázba. Éva viszont az örök Évák minden külső - belső tulajdonságával csigázta hormonjaimat.
Tizenkilenc éves korára, szeretője mellett férjet is tartott.
Jómagam mindent elkövettem, hogy célomat elérjem. Állandó kedveskedésekkel hívtam fel magamra a figyelmét, megcsináltam a munkáját, vettem neki tízórait, és ha csak mód kínálkozott rá igyekeztem meggyőzni arról, hogy mennyivel jobban járna, ha az én farkamat járatná a puncijában. Nem vett komolyan.
Olyannyira, hogy gátlástalanul hajladozott előttem szuperminijében és az sem zavarta, ha hosszan bámulom mély dekoltázsát. Hát én bámultam is. A nadrágom pedig mintha egyre kisebb lett volna. Legalább is a farkam mellett egyre kevésbé fértem el benne.
Szerénke is kitett magáért! Állandó kedveskedésekkel bombázott, megcsinálta a munkámat, hozott nekem tízórait, és rendesen tette - vette magát. Nem vettem komolyan.
Évám kevésbé Évás pillanataiban arra buzdított, hogy inkább Szerénkére fordítsam figyelmem, mert nála biztos a sikerem, neki pedig már elege van a férjéből és szeretőjéből is, és "nincs szüksége további pöcsre a pinájába".
Hiába próbáltam rávenni, hogy akkor a szeretője helyett inkább próbálkozzon az én farkammal. Közölte, hogy ha 22 centinél hosszabb a pöcsöm akkor becserél. Hát nem volt hosszabb, így maradt a nagyfarkú szerető. A férj mérete nem
került szóba, de arra a pozícióra nem is pályáztam.
Így aztán maradt minden a régiben.
Én vettem a tízórait Évának, Szerénke nekem, Éva pedig arról ábrándozott, hogy milyen jó lenne, ha nem járna benne annyi pöcs.
Még nem tettem említést közös főnökünkről, aki negyvenes éveihez közeledő, igen mutatós, elegáns megjelenésű és nagyon okos nő volt. A szobánkba ritkán járt be, inkább bennünket hívatott, ha ennek szükségét látta. Mint később kiderült a főnökasszonynak igen fontos szerep jutott életemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 05. 17. kedd 15:58
A feleségem ésén megadjukrá a 10 pontot!

Nagyonjooót nevettünkrajta.
#8 papi 2014. 05. 21. szerda 05:18
Nem rossz
#7 listike 2014. 02. 14. péntek 14:35
Ez jó volt.
#6 genius33 2013. 04. 22. hétfő 07:26
Jóóóó féle nyes
#5 Remete 2008. 10. 20. hétfő 09:47
Nem tudom, mit nyavalyogtok ezen a történeten. Rövid, frappáns, és sokkal jobban meírt elbeszélés, mint néhány agyon ajnározott munka errefelé. Különösen konzul remekbesikerült, és könnyen érthető hozzászólásával nem tudok boldogulni, ám aki zavarosnak találja, annak is csak azt ajánlom, ismerkedjen a Mónika Show-al. Hátha, az érthetőbb.
Egyensúlyként én megadtam rá a tízest, majd úgy is jön az egypontos kivégzőcsapat, hogy
elintézze.
Fel a fejjel!
Üdv Remete.
#4 konzul 2008. 10. 20. hétfő 07:30
nem tudom,folytatni,őszintén nem is akarom.elégé,kevert állapot.
#3 Vén f@sz 2002. 08. 26. hétfő 18:55
Hát nem írom meg, Te is jobb lett volna ha nem írod meg , eléggé zavaros.
#2 xxe 2002. 08. 26. hétfő 09:43
..fura, hogy a "szőke-töltöttgalambság" mégis lázba hozta.. kár az utolsó rész "Kedvesem" szóismétléseiért, és kissé illogikus a szóhasználat.. egyébként 8p.
#1 Törté-Net 2002. 08. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?