A+ A-

Rita 7. rész

Egy hét múlva a szobatársnom közölte, hogy Sydney - be megy dolgozni. Ezután a lakbér tehát nem felezodik, viszont egyedül leszek. A fizetésem elég jól felment, most már nem probléma a lakbér. Még azon a héten Lucy szomorúan mondta, hogy az o lakbérét fel fogjak emelni.
- Lucy, gyere hozzám lakni, így mindenki nagyon jól jár. Lucy nagyon megörült ennek az ötletnek. Két hét múlva hozzám költözött. Szerettem volna valami meglepetést neki a költözés napján. Bementem egy szex - boltba körülnézni. Az eladó egy nagyon udvarias fickó volt és kérdezte, miben segíthet?
- Beöntéssel kapcsolatos videókazettát keresek és szeretnék körülnézni. - mondtam.
Hamarosan megakadt a szemem egy vibrátor készleten, amiben olyan is volt, ami popsiba való. Majd egy szép, felcsatolható mufaszt választottam ki, aminek a tövénél egy kis gumilabda volt, amivel be lehet spriccelni a pinába. Az eladó három kazettát talált. Megvettem mindent és hazamentem.
Lucy még nem volt otthon, így azonnal levetkoztem és felpróbáltam a mufaszt, de elobb megtöltöttem a labdájat. Tükör elott nézegettem magam. A pinám rögtön szivárogni kezdett. Most megnyomtam a labdát, mire a mufasz teljesen lepisilte a tükröt. Hülye szitu volt, de tetszett.
Végre megérkezett Lucy. Nagyon fáradt volt. Mondtam neki, hogy fürödjünk meg és felfrissülünk. Gyorsan levetkoztünk és bebújtunk a kádba. Ott megmostuk egymást. Közben persze az ujjam gyakran betévedt Lucy rejtelmes nyílásaiba. Persze o sem szokott adós maradni. Megtörülköztünk, majd meztelenül lepihentünk az ágyra egymás mellé. Az éjjeliszekrénybol kivettem az új készlet egyik tagját. Egy kis tojás
alakú vibratort, ami vezetékkel össze volt kötve egy sebességszabályozóval. Elindítottam és a muanyag tojás aranyosan fickándozott a zsinór végén. Lucy ujjongott.
- Tudod hova való ez Lucy? - kérdeztem
- Persze hogy tudom, de tedd be kérlek.
A tojást behelyeztem Lucy pinájába. Kivettem a másikat is.
- Ezt is bedugom - mondtam - , ez popsiba való.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:25
Nem rossz.
#5 jatekos 2008. 06. 30. hétfő 15:01
Izgalmas, végre nem a sablon!
#4 szuri 2003. 03. 21. péntek 14:04
Tű beszúrása a punciba nagyon izgi volt.
#3 Helios 2002. 08. 22. csütörtök 22:28
7 evesen...DUGD MEG A POPSIM...PISILJ BELEM? No nem...Ez gaz. A tobbi jo, az indiai no sajnos hiteles.
#2 Hurkamanó 2002. 08. 22. csütörtök 19:15
UNDORÍTÓ! Legalább izgató történetek legyenek ne a rotten.com leírva...
#1 Törté-Net 2002. 08. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?