A+ A-

Bori

A park vidám zsongásban volt. Hancúrozó gyerekek kacaja szállt, s keveredett idősebbek beszélgetésével, tinik harsányabb hangjával, majd kuncogásával, szerelmesek suttogásával. Ez utóbbit hallhattuk persze legkevésbé, hiszen még a fák is segítettek rejteni titkukat a susogással. Mintha bíztatnák a szellőt, hogy élénkebb táncot járjon, borzolja fel a madárkák tollát, s azok is még vidámabban csacsogjanak. A napfényben fürdő levelek ezerféle zöldje tette teljessé a varázst, úgy érezte az ember, bele tudna veszni, és a világ végéig is szívná magába a látványt, hangokat, illatokat.
Az egyik bokor előtti padon egy hölgy pihent, fejét picit hátradöntve, becsukott szemmel élvezte a fölötte terebélyesedő lombon átszűrődő napfényt. Vonásai kisimultak, látszólag tökéletes békében üldögélt. Agya azonban lázasan dogozott. Próbálta megnyugtatni magát, hogy nem lesz semmi baj, de alig mert hinni ebben, és félt, hogy belső remegése kívülről is látszik már. Mert: Mi lesz, ha elveszíti, ha "fogyatékosságával" őt is elriasztja, az utolsó reményét? Nagy szavak, persze, de így érezte, mert nagy volt az esélye, hogy aznap esti vallomásával széttöri az eddigi varázst. Tudta kezdettől, hogy ennek meg kell történnie, de ha ő sem fogadja el, nem biztos, hogy bárkivel kísérletet mer még tenni. Eddig túl sok volt a rossz tapasztalat.
Hát olyan nagy dolog, hogy ő nem képes orgazmusra? - gondolta letörten - Hiszen kívánja, és igenis élvezi ő is a szexet (többnyire), és mindhárom eddigi partnerénél ügyelt rá, hogy mindig kielégítse a férfi igényeit, mégis, valahogy mindig ez állt közéjük. Első barátjával tizenhét évesen találtak egymásra, s ő lelkesen eljátszotta, hogy milyen jó neki, amit a fiú csinál. Úgy gondolta, később majd biztosan neki is sikerül, nem tart majd minden aktus olyan rövid ideig. Ahogy teltek a hetek, rá kellett jönnie tévedésére, és egy különösen rosszul sikerült szeretkezés után csalódottságában elmondta a srácnak az igazat, aki nagyon rosszul reagált rá. Csúnyán lehordta, és ő már úgy érezte a végén, hogy nagyobb bűnt követett el párja ellen, mintha megcsalta volna. Azt az éjjelt sosem felejti el. A fiú mindenáron bizonyítani akart, hirtelen hanyatt döntötte, befészkelte magát a lábai közé, és addig nyalogatta, dörzsölgette a csiklóját, ujjazta hüvelyét, hogy már fájdalmassá vált, és ő kínlódva könyörgött, hogy hagyja abba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2016. 03. 13. vasárnap 07:19
Nagyon szép!
#7 vakon53 2016. 02. 20. szombat 10:08
Igazavan torkosnak teljesmértékben.
#6 zsuzsika 2014. 10. 21. kedd 10:23
Jó.
#5 papi 2013. 05. 5. vasárnap 08:33
Mindig nagy élmény új dolgot mutatni
#4 v-ir-a 2011. 10. 13. csütörtök 22:17
ez nem volt hétköznapi smile ...tetszett
#3 fekszipapa 2008. 08. 26. kedd 14:01
#2 Torkos 2007. 07. 10. kedd 10:21
A csoda megszületett. Örvendjünk. Lányok ébredjetek!
Van még remény. A lágy törődés többet jelent, mint a
vad és kemény döngetés. Amit a magunkénak vallunk azt babusgatjuk és becézzük csak. A használni kívánt dolgoknak saját és közismert nevük van. A pina az pina. Majd ha saját neve lesz, több leve lesz.
#1 Törté-Net 2007. 07. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?