A+ A-

Jelenetek egy házasságból 2. rész - A tükörparti

A nyári közös nagy szexelések óta több mint egy hónap telt el.
Mi férjek, nem titkoltuk, hogy otthon ennek folytatásának kell lennie. Némi rábeszélés azért kellett. Egy őszi hétvégén eljött a nagy nap, mikorra Feri elrendezte a lakásukban a terepet. Nekem megsúgta, hogy a hálószobába tükörteremmé lett átalakítva...
Mi férjek nagyon szerettük volna ha még a nyár végén, itthon Pesten lett volna egy két repeta az Adrián fergetegesre sikeredett kvartettből. Valahogy nejeink húzódoztak. Feri nekem megsúgta hogy neje, Kati most már gyerekért szekírozza, és abba akarja hagyni a fogamzásgátlót. Éppen azért éreztük, éreztem sürgetőnek hogy még egyszeri beteljesedéssel búcsút mondhassak Kata bájainak. Persze hogy Feri is így volt Jutkával. Nekünk már volt gyerekünk, nem akartunk többet, nem feszengtünk ilyen problémáktól.
Persze azért a nők is megérték a pénzüket. Ha közös program volt Jutka igen fesztelenül tudott viselkedni Ferivel, ami több volt mint kedvesség férje legjobb barátja iránt. Kata nézése, búgó hangja, szőke loknijai ahogy néha arcomat súrolták, tömör melleinek véletlen hozzámérései, a kicsit hosszabbra nyúlt búcsú puszik, mind azt sugallták, hogy nem annyira komolyan elleneznének egy közös partit megint.
Végtére Jutkát sikerült rávennem hogy megint lehessen egy négyesfogat. Erre hivatkozva most már Ferinek is könnyebb volt Kati beleegyezését kicsikarni.
Eljött a nagy nap, egy langyos szép őszi hétvégén. Délelőtt még kirándultunk a budai hegyekben, aztán következett egy jó ebéd egy kellemes kisvendéglőben. Aztán irány Feriék kétszintes társasháza. Senki nem mondta, de mindnyájan már csak az elkövetkező finomságokra tudtunk gondolni. Zavartságunkat az úton félszeg beszélgetéssel palástoltuk.
Először rábeszéltük nejeinket, Jutkát és Katát egy (rituális) fürdőre.
Megállapodtunk,hogy a rendes férjek feleségeiket a tus alatt és a kádban lemosdatják. Majd szerepcsere következik, és a nők gyengéd kacsói fogják a fiúk érzékenyebb részeit kényeztetni. Na persze, szigorúan egymás előtt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 02. 3. hétfő 15:00
Elég jó
#5 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:48
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:20
Az átlagosnál alig jobb.
#3 Lord 2002. 12. 25. szerda 20:09
Nem rossz!Az biztos. Voltam már én is ilyen helyzetbe , nagyon nagyon pompás volt!! A 9-est megéri..
#2 nTOMasz 2002. 08. 18. vasárnap 03:39
Nem rossz! Gondolom a képek nem eredetiek... :(
Szerintem 9 pontot megér...
#1 Törté-Net 2002. 08. 18. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?