A+ A-

Gang Bang a fürdoszobában

Fordítás
Majdnem nyakig merültem a fürdokád habos, meleg vizében, mely egyszerre volt lágyan megnyugtató és ugyanakkor izgató.
Férjem alsónadrágban ült a kád szélén és mosolygott. Előbb még lotyónak és kurvának nevezett, félig viccesen, félig komolyan, amiért ezt a ma esti partit javasoltam. Annak ellenére hogy ezeket mondta, látszott, hogy majd meg hal az izgalomtól hogy mi is fog töténni az elkövetkezendő órában. Annak ellenére, vagy tán pont azért volt izgatott mert a részleteket teljesen ő szervezte meg, melyről én még nem tudtam semmit.
A fürdőszoba ajtaja félig nyitva volt, és hallottam valami távoli zörgést ami idegenek jelenlétére utalt a házban. Félelemmel vegyes izgalom öntött el. Lázasan kezdtem meztelen testemet újból szappanozni. A szívem a torkomban dobogott.
Valaki jön! A puncim összeszűkült, melleim megkeményedtek: Részben a félelemtől, részben az izgalomtól.Fogalmam nem volt hogy ki, vagy kik jönnek.
Mindent a férjem rendezett el. Egyedüli kikötése az volt hogy ő is jelen lehessen. A biztonságomra hivatkozott. Án tudtam hogy a fő ok nem ez, hanem az hogy mindenképp nézni akart engem kefélés közben.
Diszkrét kopogás hallatszott az ajtón. Akartam valamit válaszolni: Talán azt hogy igen, talán azt hogy nem. Egy hang nem jött ki a a torkomon.De ez teljessé lényegtelenné vált, mert az ajtó a válasz megvárása nélkül nnyílt ki. Egy fiatal, és rendkívül jó képű pasas lépett be, és emellett nagyon jó alakú. Teljesen meztelen volt. Szememmel lejjebb akartam siklani hogy teste minden részletét alaposan szemügyre vehessem, de tekintete olyan erővel ragadta meg az enyémet, hogy nézésétől nem tudtam szabadulni. Lágy és kedves mosolya volt, ami nagyon megnyugtatott. Az előző percek ideges feszültsége egy pillanat alatt feloldódott.
Nagyon hálás voltam a férjemnek hogy ilyen pompás alakalmi szeretőt szerzett be nekem. Sőt úgy éreztem, ha ez az este jól sül el, akkor ismét szeretni tudnám.
Figyeltem közben férjem arcát is: Feszült érdeklődés keveredett rajta egy kéjes vigyorral.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 02. 5. szerda 08:28
Egész jó
#7 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:37
Nem rossz.
#6 Metalmike 2002. 08. 17. szombat 23:35
Kicsi zavarodott az egész a végén a sorrend is gecis lett? :)) 6 pont
#5 levim 2002. 08. 17. szombat 15:46
kissé furcsa, nem is szép történet... 5 pont
#4 Norek 2002. 08. 17. szombat 04:06
Nehezen tudok ilyet a valóságban elképzelni. a megfogalmazás még elmegy, de a történet nem valami izgalmas. én 5 pontot adtam
#3 öcsém 2002. 08. 16. péntek 17:31
"Nyalta, csókolta vizes, habos, ondós testemet"

god
#2 Muki 2002. 08. 16. péntek 08:34
Nem rossz, de a vége egy kicsit furán lett fogalmazva. Ki élvezett el előbb?
#1 Törté-Net 2002. 08. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?