A+ A-

Álom 6/3. rész

A mocorgásra a másik lány is felnézett, és levette a fejhallgatót magáról. Kérdően nézett a társaira, valami gyanús volt neki a többiek viselkedésében. A pihegő lány, a felajzott fiú, aki láthatóan olyan feszült volt, hogy ha a fenekébe izzólámpát dugtak volna, talán világított volna. Nem értette a dolgot.
- Lemaradtam valamiről? - érdeklődött bizonytalanul.
- Hát tulajdonképpen, nem is tudom... - vigyorgott a hasaló kajánul, és cinkosan a fiúra kacsintott, aki már ismét a hűvös vízbe kívánkozott, merevedését leplezendő.
Az érdeklődő lány, nem firtatta tovább a kérdést, hanem elmerevedett tagjait nyújtóztatva a lépcsőhöz lépett mártózni. A fiú csatlakozott hozzá, lassan belecsobbant a vízbe, és alámerülve nyitott szemmel a tiszta vízben körbe úszta a lebegő testet. Gyönyörű látvány volt a sejtelmes fényben a csupasz női alak. A formás keblek, a lapos has, a rugdalódzástól meg - megfeszülő izmok, a terpeszben taposó lábak között látni vélte a kisajkakat, az ágyék sötétje... Többször is lemerült, nem tudva betelni a látvánnyal. Az egyik merülés után, levegőért kapkodva, orrát - szemét tisztogatva, a vállain két lábat érzett. Mire megfordult, a lány háton lebegve, összekulcsolta a lábait, ezzel mintegy az ágyékához láncolva a fiú fejét, aki döbbenten bámulta a délelőtt folyamán már a második széttárt vulvát.
A mosolygó lány, csendesen evezett a karjaival, és láthatóan eszébe se jutott elengedni a fiút, amit az egyre kevésbé bánt. Annyira, hogy a két kezével a lány csípőjét szorítva, taposni kezdte a vizet, így tutajként tolva a másikat. Csendesen úszkáltak, megkerülve a stéget, végig úszták a bejárati csatornát. Eleinte csak véletlenül, később szándékosan egyre többször fordult elő, hogy a fiú orra, szája, arca bele - bele koccant a lány szeméremdombjába, ajkai közé. Mindannyiszor mintha kicsiny áramütés érte volna, megrezdült a teste, ezt pontosan érzékelte a srác. Furcsának vélte viszont, hogy a lány nem pörgött, egy kellemes kis izgalmi állapotnál tovább nem ment, néha közelebb húzta magához, néha távolabb engedte a fiú fejét, ilyenformán szabályozva izgalmi szintjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 10. 4. kedd 08:09
egy kicsit lehet, hogy kezd laposodni, mint az előttem hozzászóló írja, de még így is 8p lett...
#3 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:33
Kezd laposodni.
#2 cica 2002. 08. 9. péntek 14:38
Ez valami ovodás történet vagy mi?
#1 Törté-Net 2002. 08. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?