A+ A-

Otthon

Fél év telt el, hogy Évával akaratunkon kívül részesei lettünk egy nem kívánt szexuális "élménynek". Azóta már többször szeretkeztünk, de észre vettem, hogy Éva nem élvezi úgy, mint korábban. Sokat gondolkodtam a dolgon, míg végül úgy döntöttem, hogy megkérdezem tőle mi a baj. A választól majd hanyatt estem. Kiderült, hogy Éva azóta sokszor gondolt arra, hogy milyen is volt az mikor egyszerre többen kefélték, illetve amikor dugás közben vertek minket.
Eltartott egy - két napig mire leülepedett bennem, amit mondott, és újra leültem vele megbeszélni a dolgot. Végül megállapodtunk, hogy kipróbáljuk a szex s/m változatát, de csak addig elmenve ameddig mindkettőnk akarja.
És ekkor ért a következő meglepetés, mert Éva a szekrényéhez lépve egy dobozt vett elő, amiben különféle bőr szíjjak, ruhák és egyéb eszközök voltak. Elmondta, hogy már korábban is gondolt arra, hogy meg kéne próbálnunk, de eddig nem merte nekem megmondani.
Gyorsan lezuhanyoztunk mindketten és felvettük azokat a bőrruhákat, amelyek a dobozban voltak. Mondanom se kell, hogy a ruhák nem sokat takartak belőlünk, és Éva látványától, illetve a szokatlan érzéstől keményen állt a farkam.
Éva nagyon csinos volt a jóformán csak bőrcsíkokból álló ruhájában, mely alatt tanga formájú bőrbugyit viselt. Rajtam is csak egy alig valamit takaró gatya és egy igencsak szellős pólóféleség volt.
Éva úgy döntött, hogy Ő lesz ma a főnök, és én beleegyeztem.
Csókolózni kezdtünk, és kezem elindult, hogy a jól ismert testét bejárja, amikor hirtelen hátralépett és azt mondta, csak azt tehetem, amit Ő mond. Rám parancsolt, hogy térdeljek le elé, és kezdjem el csókolgatni a lábát. Lassan apró csókokkal haladtam felfelé a bokályától a térdéig, mikor egy ütést éreztem a hátamon. Nem fájt, de a meglepetéstől megmerevedtem és felnéztem rá.
Most elég - mondta - gyere az ágyhoz. El kell mondjam, hogy egy olyan szép régifajta réz ágyunk van, melynek mindkét végén rács található.
Mikor az ágyhoz értem hanyatt fektetett, a kezeimet és lábaimat szorosan az ágyhoz kötözte. Így már csak a testemmel tudtam mozogni. Ekkor meglepetésemre egy szájpecket vett elő és a számba adta. A pecek szíját hátul megkötötte és megkérdezte akarom - e még folytatni. Mivel nem volt kellemetlen és kíváncsi is voltam mit akar tenni, bólintottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2013. 11. 8. péntek 09:26
Egész jó
#8 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:37
Nem rossz.
#7 kiscsavo 2002. 08. 23. péntek 00:01
Jo tortenet, 9!
#6 zso 2002. 08. 5. hétfő 02:02
letem vola a te helyedben!!!!
#5 Armando 2002. 08. 4. vasárnap 14:43
Censor, ha nem tetszik, ne olvass ilyesmit! Szerintem teljesen jó sztori, egy két bakitól eltekintve. 8 pont
#4 Walaki 2002. 08. 2. péntek 12:24
"kezemmel derekam alá nyúlva megemel"... ugyes lehet.
#3 Curius 2002. 07. 31. szerda 21:36
Szerintem jó kis történet. Ez még élvezhető szinten S/M.
#2 Zero 2002. 07. 31. szerda 13:33
Béna
#1 Törté-Net 2002. 07. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?