A+ A-

Álom 6/2. rész

A folyosón, még kora reggel lévén, senkivel sem találkozott. Az előbbiek hatása alatt volt, és nem tudta mi tévő legyen. Jó döntés volt - e otthagyni, kihagyni egy kínálkozó alkalmat, hiszen, mint mondani szokás, amelyik vulvát a férfi nem próbálja fel azt a másvilágon az orrára húzzák! De, olyan ciki volt! Számára szokatlan körülmény. Eddig csak csak szemérmes, vagy éppen álszent lányokkal hozta össze sorsa, nem volt tapasztalata a hasonló esetek lekezelésére.
Mire a szobájába ért, eldöntötte, kár volt elrohanni. A tampon eltávolítása alatt már azon morfondírozott, hogyan lehetne ismét kontaktust teremteni a szomszédokkal. A dolog hamarabb sikerült, mint gondolta, bár köze nem volt hozzá. A lányok, szépítendő a lerohanást, megszervezték a pincérrel, hogy egy asztalhoz kerüljenek a két szoba lakói. A fiú, erről nem tudva, tétován ácsorgott az étterem bejáratánál, amikor a szomszédai heves integetéssel az asztalhoz invitálták. Szó nem esett az inzultusról, csak arról, hogy mikor indulnak a tóra strandolni, mit vigyenek enni - inni. A lányok rábeszélték, hogy ne a tűző napon fújja fel a matracukat, hanem a szoba hűvösében, ezért reggeli után követte a két fecsegőt szállásukra. Már csak félig esett ki a szeme fújás közben, amint elkerekedett szemekkel bámulta a fesztelenül vetkőző, öltöző társait.
Mint kiderült, ismertek az üdülő melletti nádasban egy használaton kívüli, de legalábbis ritkán használt horgászstéget, amelyhez a partról nem vezetett se, ösvény se semmi. A víz felől is csak egy kanyargó, a nádba vágott széles csatornán keresztül volt megközelíthető. A partra érve minden cuccukat a matracra pakolták, majd úszva taszigálták a rejtekhelyig. A srác titkon remélte, hogy nudizás lesz, mégis ledöbbent, ahogy a lányok, akkor még hátsó gondolat nélkül lekapkodták a fürdőruhájukat, és láthatóan élvezve a meztelenséget, a napsütést, a simogató szellőt, berendezkedtek a deszkákon. A fiú ugyan levette a naciját, de feszélyezte a meztelenség, zavarta a feltartozhatatlanul meredező férfiassága, ezért suttyomban visszaereszkedett a vízbe, körbe úszta a "birodalmat", megmérte volna a vízmélységet, de eszébe jutott, hogy a nádat valahogy kivágták, és a töve valahol mélyen arra vár, hogy megbökhesse a talpát, csúf mély sebet vágva, ezért ezt elpasszolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 10. 4. kedd 08:08
szerintem jó lett és minőségi szextörténet
#4 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:57
Szerintem jó smile
#3 Censor 2002. 07. 30. kedd 17:30
Végre egy jó történet! De nem találkoztunk mi már valahol...?
#2 lulu 2002. 07. 29. hétfő 19:24
ez mar benne van az "elozmenyben". ejnye-ejnye... :)
#1 Törté-Net 2002. 07. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?