A+ A-

Álom 9/1. rész - A majomtól...?

A nőstény láthatóan nem volt magánál.
Horho már többször művelt ilyet, hogy a szomszéd törzsből elragadott egy-egy asszonynak valót, de hiába volt nagydarab, magas ember, valamiért nem tudott mit kezdeni velük.
A törzs varázslója már említette, hogy az istenek büntetése a törzsfőnök terméketlensége, és ez ellen senki sem tehet semmit.
Ez a szerencsétlen is úgy járt, mint az elődei, egy átkiabált, átsikoltozott éjszaka után, a lányt hibáztatva megverte és kilökte a sátrából.
Most ott feküdt a porban véresen, kék-zöld foltokkal.
Horta óvatosan közelített felé, biztos ami biztos.
Mindig is bátyja árnyékában élt, és mert korántsem volt olyan magas és erős, gyakran érezte mellőzöttnek magát.
Már amikor az új lányt vonszolta a faluba Horho, kinézte magának, hogy egy ilyen nőstényt szeretne a sátrába. A fekvőhöz érve még egyszer körülnézett - nem szívesen keveredett volna nyílt konfliktusba a meglehetősen durva bátyjával - felnyalábolta a nyögdécselőt, és eliramlott.
Néhány holdtöltével korábban felfedezett egy kisebb barlangot, amelynek belső végéből meleg forrásvíz tört elő. Igaz kicsit büdös volt, viszont éppen ezért semmilyen állat nem veszélyeztette a benn tartózkodót.
Ide cipelte új szerzeményét, és fektette le, a korábban már sok pihentető alvásnak helyet adó, maga eszkábálta fekhelyre.
Megnedvesített fűcsomókkal, állatbőrdarabokkal elkezdte mosdatni, a még mindig csukott szemmel nyögdécselőt. Fáradságának eredményeként, egy jól fejlett tizenöt, tizenhat nyarat megért remek, formás nőstény került elő a vérrel keveredett sárréteg alól. Mint kiderült igazi sebet nem talált, talán az orra vére lehetett.
Horta jól emlékezett még gyerekkorából, hogy anyjuk mennyit noszogatta nővéreit, hogy ágyékukat tartsák tisztán, mert különben elkerüli őket a gyermekáldás. Jól jött a lány öntudatlansága, így legalább senki sem kritizálta esetlen mozdulatait. Felemelte a két lábát, mint amikor egy csecsemő fenekét törlik ki, és egy nedves nyúlbunda darabbal kezdett neki a műveletnek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sihupapa 2008. 11. 21. péntek 19:33
#4 someone 2005. 01. 18. kedd 18:32
Érdekes, majdnem mint egy Zsoldos Péter regény/ novella, egy kis erotikus beütéssel.
#3 Zümi 2002. 07. 27. szombat 23:10
Az ilyen ember minek él...?!
#2 Bandee 2002. 07. 25. csütörtök 01:11
Nagyon jó! :)
#1 Törté-Net 2002. 07. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?