A+ A-

Az első jelenet

A barátnőm által kölcsönadott DVD izgatta a fantáziám, de nagyon. Hirtelen kis bizsergés futott át a tarkómon, milyen is lehet az a film, amitól Erika annyira felaljzva hívott fel, hogy EZT LÁTNI KELL. Rögtön kevésbé éreztem a fáradtságot, felálltam, a polcról levettem a dobozt, és nézegetem... hmmm... formás lányok, néhány nagy farok a hátoldalon, mint minden pornófilm dobozán.Erika, a barátnőm azt emlegette, hogy ő még ilyet nem látott... - hát pedig ő, a volt osztálytársam, aki már gimiben az osztálykiránduláson egyik este poénból kiverte hat srác farkát a saját mellére - na ő aztán biztos sokmindent látott már. Azt mondta:
- Az első jelenet! Nem mondok semmit, NÉZD MEG! Én 3 - szor élveztem el fél órán belül, annyira felpörgetett! Hihetetlenül meleg jelenet, rögtön az első...
Lássuk, mi a pálya... kivettem a diszket, és betettem a lejátszóba. A TV és a hangrendszer bekapcsolása után kényelmesen elhelyezkedtem a fotelban. A lustaság még mindig uralkodik, nem vettem le a miniszoknyát, csak felhúztam az alját, hogy kényelmesen széttehessem a lábaim. Elindul a film... szokásos duma, hú de jó az a pasi...hmmm. Picit pörgettem, a duma most nem érdekes.
A csaj lemegy, kiveszi a srác farkát, és szépen elkezdi szopni. Hmmm. jó nagy, illetve nem is annyira nagy, de vastag, ez aztán kitöltené a lukamat - gondoltam, és éreztem, ahogy erre bizseregő érzés fut át a puncimon. Kicsit feljebb húztam a szoknyám, néztem a tangát, ahogy a domború puncimon feszül. Kicsit megsimogattam, csak lazán a bugyin át. Jó érzés, kicsit erősebben is megdörzsöltem, alul is, majd megnyomkodtam a csiklóm felett. Ezaz...
A filmen lány keményen szopja a srácot, egész mélyre nyeli a fasz. Nagyon szép a fütykös, nagy a feje, formás. Néha kiveszi a lány a szájából, lassan, látszik ahogy a nyál az ajka és a makk között szálat húz. Elgondolkoztam, most így megnyalnám - e AZT a faszt. Így, nyálasan... nem vagyok leszbi vagy biszex, de... igen, azt hiszed, ez most nem számítana, csak a számban lenne már. A mellbimbóm keményen átlátszott a blúz és a melltartó ellenére, gyorsan levettem őket, és hátradőltem. Jól megmasszíroztam a melleim, a bimbókat alaposan megmorzsoltam, kicsit a körmömmel is megszurkáltam. Jól esik az éles inger, felhúzva a mellem a nyelvem hegyével megnyaltam a bimbóm.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2015. 01. 28. szerda 19:45
Egész jó.
#10 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 20:30
Gyula!Nem ilyenkor pisilnek be a nők, csak úgy élveznek mint a férfiak.
#9 Gyula 2006. 10. 3. kedd 22:00
Nálam is volt hatás,rendesen beindította az erekciómat az anatómiai részletek igen hiteles leírása.
Persze a végén a spricc túlzás, ill. vannak nők akik orgazmuskor bepisilnek, de nem tudom hogy az normális e . de lehet hogy izgató.
#8 ahh 2002. 07. 28. vasárnap 23:10
vártam, vártam, de elég szimpla lett. sőt egy kicsit taszított ez a túlzott spricc. azonban összességében elég korrekt írás és volt olyan pontja, amikor emelkedett az asztalom... 7 pontocska.
#7 én 2002. 07. 28. vasárnap 09:32
klassz volt, bár egy kicsit elment anatómiába, de 8.
#6 Tücs 2002. 07. 24. szerda 23:39
Ha egy hapsi csinálja, lehet, hogy még jobb. Nálam nyolcas
#5 norby 2002. 07. 24. szerda 19:07
nem rossz! nálam is 9-es bekeményedtem én is a végére rendesen.
#4 x-men 2002. 07. 24. szerda 09:58
Szerintem ezt egy férfi írta... Ami nem is lenne baj, ha nem ez jutna először eszembe róla ;-)
Egyébként jó lenne.
#3 Zsozso 2002. 07. 23. kedd 23:18
Szerintem nagyon cool. 9
#2 Nextmen 2002. 07. 23. kedd 21:18
Nemrossz, nekem kőkemény lett a farkam a végére...
#1 Törté-Net 2002. 07. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?