A+ A-

Rita 3. rész

Egy hét végén kirándulni voltunk hármasban. Egy motelban szálltunk meg éjszakára. Lucy és én éppen menstruáltunk, ezért Marynek az az ötlete támadt, hogy bemutatja az erotikus body - to - body masszírozást. Eddig csak férfiakkal csinálta egy szalonban, de úgy gondolta, hogy mi nők is nagyon élveznénk.
Kellemes illatú illóolajokat kell használni és nagyon fontos, hogy megmelegítsük a masszázs előtt. Az illat fokozza a hatást. Persze meg kell kérdezni a pacienst nem asztmás - e? Először zuhanyozás, majd hasra fektetjük a férfit. A szalonban olyan asztal van, ami a fütyi helyén ki van vágva, így nem rongálódik sem az asztal, sem pedig a páciens, ha feláll a bumeráng.
Ennyi elmélet után a tettek mezejére léptünk: Lucy hason feküdt az ágyon, teljes relax. A magnóból halk zene szólt, közben szép lassan és látványosan levetkőztünk, Mary és én. Igyekeztem mindent megjegyezni. Mary először Lucy lábujjait masszírozta és közben állandóan mondta, hogy mit, miért csinál.
- Azért kell a lábujjakat legalább öt percig masszírozni, mert minden férfi ideges egy kicsit, amikor a szalonba jön és ez megnyugtatja. - mesélte Mary, kellemes, búgó hangon - Az ujjak után a talp és a boka következik, ezeket rendesen meg kell nyomkodni. Ezután elindulunk felfelé. Amikor a lábakat végigmasszíroztuk, akkor a combok belső felét a popo felé haladva ujjainkkal végigütögetjük.
Ezután Mary négykézlábra állt és először a mellbimbóit érintette Lucy hátához, azokkal birizgálta végig, majd az egész keblével simogatta. Szorosan hozzásimult és úgy csúszkált fel - alá Lucy hátán. Ekkor feljebb emelkedett és a vénuszdombjával simogatta Lucy popsiját. Azért hagyja meg a punciszőrzetét kb. fél centi hosszúra, mert így a leghatásosabb. Mary miután végzett háttal és a karokkal, megfordította Lucyt. Itt úgy masszírozta, hogy mindig a punci felé haladt, de ügyelt arra, hogy ne érjen hozzá.
Elmagyarázta, hogy a férfiaknál a bumeráng masszírozását kell utoljára hagyni. Nem szabad, hogy elélvezzen idő előtt. Közben engedni kell, hogy a férfi simogassa a popsinkat, de többet nem. Ezután ismét a férfi fölé mászunk és mellkasán a kebleinkkel sokáig csúszkálunk. Ezután a puncival a combját simítjuk végig, majd feljebb a hasán. Persze óvatosan, nehogy belecsússzunk az álló szerszámba, mert ez nincs benne a számlában. Lehetőleg sokáig csúszkáljunk így. Amikor a fegyver elsütésére készülünk, akkor a térdtől kell felfelé haladni a combok belső felén. Az ujjal valo ütogetést itt se szabad kihagyni. Végül egyik kézbe vesszuk a dákot, másikkal a zacskot simogatjuk. Ujjunkal végig simogatjuk azt az oldalát ahol a pisilocsö megy végig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.25 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:20
Nem rossz.
#6 gulyo 2002. 07. 21. vasárnap 22:48
hát szivesen szorakoznék hármojukkal:)
#5 jhzzjjk 2002. 07. 21. vasárnap 18:52
cool
#4 Mangalover 2002. 07. 20. szombat 22:09
Rövid és nem méltó a sorozatba. Egyébként minek beleírni (ráadásul a végére) a double deck-et, ha nem tetszik. Ja és egy férfi farka se annyire görbe, hogy bumeráng legyen.3 pont
#3 _Digit-Ace_ 2002. 07. 19. péntek 09:50
Kíváncsi lennék, milyen kezelést kapott az a menstruáló punci :)
A korábbi Rita story-k jobbak voltak
Most 5 pont
#2 Nosferatu 2002. 07. 18. csütörtök 11:12
Mitől bumeráng a farkam,
visszavág.
Akkor meg miért nem JEDI???
- 10 pötty
#1 Törté-Net 2002. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?