A+ A-

Majdnem 3. rész - A meglepetés

Nem is kellett sokat várni a következő alkalomra. Másnap reggel kimentem lezuhanyozni míg ő aludt. Nem gondoltam hogy felébred. Nagyon kellemeset csalódtam.
Épp a zuhany alatt álltam, mikor a hátamhoz ér egy meleg test...
Halkan lihegett a fülembe és éreztem, hogy megint kemény a szerszáma. A hátam mögött állva öntött a kezébe tusfürdőt és gyengéden masszírozni kezdte a melleimet, majd elindult egyik keze lefelé és a pinusomat is dörzsölgetni kezdte. Meg akartam fordulni, de nem engedett. Alaposan megfürdetett, minden porcikámat vigigsimította a kezével és nagyon jól esett. Most ő fordított meg és édes csókot adott.
- Van egy meglepetésem! Remélem tetszeni fog! - nézett rám ravasz mosollyal.
- Mi az mondd már!
- Nem nem! Előbb törölközz meg és gyere majd be a szobámba!
- Rendben! - egyeztem bele kicsit lemondó, durcás hanggal.
A meglepetéstől viszont majdnem a földre esett az állam! Linda - a legjobb barátnőm - állt ott meztelenül és mosolygott Zoli mellett.
- Mi ez?? - kérdeztem idegesen.
- Nyugi! Mindent tudok rólatok! Nem kell izgulni! Lindával volt már kapcsolatom és egyszer eléggé becsiccsent ahhoz hogy elmesélje mi van köztetek.
Agya Úr Isten gondoltam magamban! Most már büszkén kell viseljem a lebukást! Linda és én ugyanis nagyon régóta ismerjük egymást! Furcsa, de nem csak pasizni szoktunk együtt. Volt idő amikor nem voltunk olyan kapósak és még csak tanulgattuk a testi örömöt! Nagyon sokat aludtam náluk és olyankor mindig a szex volt a téma. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy Linda halk nyögéseket hallat. Oda néztem, és láttam, hogy éppen masztizik. Nem vette észre hogy nézem őt, mivel engem a sötét jótékonyan eltakart. Nagyon felizgultam a látványtól. Én is megkezdtem kis játékomat magammal. Csakhogy akkorát nyikordult az ágy mikor elélveztem, hogy Linda oda világított a zseblámpával. Nem tudtuk eldönteni ki szégyelli magát jobban. Megbeszéltük a dolgot és utána sokszor csináltuk együtt. Nagyon jó érzés volt, hogy az ilyen pillanatokat is megoszthatom mással.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 02. 5. vasárnap 17:04
Nem fogott meg...
#3 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:15
Nem rossz.
#2 cacacu 2002. 07. 18. csütörtök 09:33
nekem eleg korrektnek tunik, szal jo
#1 Törté-Net 2002. 07. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?