A+ A-

Majdnem 2. rész

A kintiek semmit sem sejtettek előző akciónkról, bár némileg látszott mindkettőnk arcán a kielégültség...
A buli után haza indultunk és már nagyon fáradtak voltunk. Zolihoz mentünk, mivel ő közelebb lakott, és persze némi folytatást reméltem. Mikor beléptünk a lakásba Zoli mindent ledobott és betuszkolt a fürdőbe hogy frissüljek fel egy kicsit, addig ő majd megágyaz. Reménykedtem, hogy utánam jön és hosszasan fürdőztem. Már fél órája pancsoltam, mikor meguntam és kiindultam. Megrökönyödve vettem észre, hogy elaludt. Teljesen letörtem, de még mindig nagyon fel voltam izgulva. Nem hiába szokták mondani, hogy nimfomániás vagyok...
Úgy döntöttem nem zavarom fel, de mivel már nagyon feszített a vágy elhatároztam könnyítek magamon., Eközben ő kint aludt a nekem készített ágyon. Nem igazán értettem mért ágyazott külön nekünk, de nem is foglalkoztatott a dolog, hiszen a szobája egy kész szerelmi fészek volt, ahova élvezet volt belépni és felizgatott a látvány és az illat ami körbevett. (nem gondoltam volna hogy egy férfiszoba is lehet ilyen hívogató). A francia ágy középen helyezkedett el, rajta kék selyem takaró (valahogy sejtettem, hogy az előző barátnője hagyta így a szobát mikor elment). Körbe párnák és gyertyák... Gyenge spray illat lebegte körbe a szobát... Ez csak fokozta a vágyamat. Az ajtóban ledobtam minden ruhámat és meztelenül ráfeküdtem az ágyra... Élveztem, ahogy a lágy anyag körbeöleli a testemet.
Gyengéden simogatni kezdtem magam és éreztem hogy nagyon nem kell majd dolgoznom, hogy elérjem a csúcsot. átvettem saját ritmusom és teljesen kikapcsoltam... Az egyik kezemmel még csak a mellemet simogattam, míg a másik már a csiklómnál munkálkodott. Nem bírtam tovább és felnyomtam két ujjamat a nedves puncimba, a másik kezemmel folyamatosan a kloritiszem ingereltem. Éreztem, hogy a beteljesülésem egyre közelebb érkezik és gyorsítottam a tempón, majd kis hidat képezve a hátammal kielégültem. Ez nem volt elég, hiszen nem volt olyan fenomenális mint amit nem olyan régen kaptam a férfi wc - ben... Keményen ujjaztam magam tovább a csiklóm pihenni hagytam. Gondoltam G - ponozok egyet és finom körkörös mozdulatokkal simogattam ezt a területet. Éreztem hogy csiklóm hatalmasra dagad és nem álltam ellen a kísértésnek, kihúztam ujjaimat a pinusból és lassú, szinte kínzó mozdulatokkal simogattam tovább a babszem nagyságú gyönyörforrásomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.49 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:15
Egész jó.
#4 RiP 2002. 07. 17. szerda 10:25
Szerintem ez nagyon jól sikerült történet, jobb lenne ha több ilyen story lenne...
#3 Lorien 2002. 07. 17. szerda 09:40
Szerintem nagyon ott van ez a sztori. Az osszes hulye pasi osszeszedheti magat.
#2 By... 2002. 07. 15. hétfő 18:21
EZ a sorozat nagyon jónak igérkezik, remélem lesz folytatás!csak így tovább!:)))
10 pont!
#1 Törté-Net 2002. 07. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?