A+ A-

Álom 6/1. rész

Az üdülőbe egymás után érkeztek a beutaltak. A cég különböző városokban működő telephelyeiről folyamatosan, ki vonattal, ki busszal, néhányan kocsival jöttek. A személyzet a visszajárókat, ismertebbeket már a megszokott helyükre költöztette - irányította, a maradékot pedig nem és életkor szerint összeválogatták, szobákra beosztották. A fiú tétován ácsorgott, még sosem volt egyedül ilyen helyen. Véletlenül csöppent a beutaltak közé, eredetileg egy idősebb kollégája kérte a beutalót, de lebetegedett, így került a képbe mind a húsz évével.
Mire elfogyott a vendégsereg, egy szintén húsz egynéhány év körüli vörös hajú fiúval maradtak egy szobára. Mint kiderült ő a személyzet egyik fiatal hölgytagjának csapta a szelet hosszabb idő óta, a két hét alatt tíz percet sem töltött a szobájukban. Az első este, a klasszikus hagyományoknak megfelelően, ismerkedési est - bál zajlott, ahol a fiú erősen árvának érezte magát. A társaság főként házaspárokból, és egyéb kialakult párokból állt, nem tudott mit kezdeni magával. Vacsora után szép csendben, hogy ne keltsen feltűnést, visszabotorkált a szobájukba. A folyosón feltűnt, hogy egy - egy szobából beszélgetés, esetleg zene szűrődik ki, amiből azt a következtetést vonta le, hogy nem mindenki vett részt az esten. Két ajtóval odébb, elvigyorodott. Bentről fiatal női hangok hallatszottak. Talán mégsem lesz halál unalom ez a két hét, gondolta némiképp megnyugodva.
Másnap reggel, korán kelő lévén már a reggeli előtt futott keveset az üdülő körüli parkban. Lihegve, izzadtan készült tusolni, és hogy ne legyen feltűnő a lányok szobája előtti hallgatózás, néhány levezető mozdulattal próbálta álcázni magát, az egyébként üres folyosón. Nem vette észre a csendben nyíló ajtót, és a rajta háttal kibúvó leányt. Amikor az megfordult a lihegésre, a teljes lendülettel hadonászó fiú, tenyérrel orrba vágta. Az nem számítva az inzultusra, teljes hosszában, elkerekedett szemmel visszazuhant az ajtónyílásba. Szinte azonnal előlépett a szobatársa, hálóingben, döbbenten. Ám a srác falfehér arcát, izzadt pólóját, mozdulatban megmerevedett testét látva, ráérzett a történtekre. Oldandó a feszültséget, viccelve ütötte el a dolog élét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 4. kedd 08:07
olyan jól lerod e történetet, hogy felizgattál vele 9p
#7 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:23
Nagyon jó.
#6 Maci 2002. 07. 8. hétfő 23:06
Klassz volt, csak tudnám, hol olvastam....
Bár átélni jobb lenne :-))
#5 Dezso 2002. 07. 8. hétfő 11:35
Dreamer mester valahogy nem tud hibazni! :-))) 10 pont
#4 Zero 2002. 07. 8. hétfő 09:58
Hosszú ideje a lehjobb!
#3 Leone 2002. 07. 8. hétfő 01:35
Hol is van pontosan ez az üdülő? Isteni hely lehet!
#2 Rocko 2002. 07. 7. vasárnap 13:42
IDE AKAROK MENNI NYARALNI!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2002. 07. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?