Koriander hozzászólásai

K
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
143 db
Koriander
2021. június 7. 20:43
Történetek: Ezt akartad, Anya? 3. rész - Van csajom
Kedves Bizse, Málna egy srác, aki nem szereti a gyümölcs málnát, innen a nick név, nekem legalábbis ezt írta. Úgyhogy nem lehet benne a grácia körben 😉
1
Ez egy válasz Bizse42 2020. október 21. 21:34-kor írt üzenetére.
Koriander
2021. június 6. 15:25
Történetek: Megvilágosodás
Magas színvonalú történet, izgalmas élethelyzetekkel, felvisz egészen a csúcs alatti utolsó állomásig aztán ott hagy és csak nézel, hogy miért itt van vége, ezt Fentorin mesterien műveli!
1
Koriander
2019. október 2. 06:09
Történetek: Jótestvéri viszony 11. rész
Kedves Bizse, örömmel olvastam újabb hozzászólásodat, hogy örömöd és gyönyöröd találod, ha olvasod a részeket és felkeltve érdeklődésem érdekelnének emgem is részletek, milyen is az a párna, ami már a strapát is bírja?
Lentebb van egy elérhetőség kedves Bizse!

Üdv,
Koriander
1
Ez egy válasz Bizse42 2019. október 2. 03:30-kor írt üzenetére.
Koriander
2019. augusztus 13. 22:30
Történetek: Jótestvéri viszony 11. rész
Kedves Bizse,
Érezd magad meghívva! Várlak szeretettel!

Koriander
1
Ez egy válasz Bizse42 2019. augusztus 13. 21:59-kor írt üzenetére.
Koriander
2019. augusztus 12. 22:08
Történetek: Jótestvéri viszony 11. rész
Kedves Málna,

Köszönöm, hogy megtiszteltél első hozzászólásoddal, és csak remélem, hogy nem az utolsóval! Azt látom, hogy sokan pontoznak és többé-kevésbé tetszik is amit olvasnak tőlem, de csak néhány szószátyár nyomja mindenhová a 'gondolatit', ezért is különösen értékes a Te hozzászólásod számomra. Más csatornán keresztül örömmel venném további észrevételed építő kritikád, ha megosztanád velem, nem tudom lehetne-e róla szó?
Üdv
Koriander
1
Koriander
2019. augusztus 12. 18:01
Történetek: Jótestvéri viszony 11. rész
Sziasztok,

Úgy érzem sokan megelégednek a tömény pornó betűre fordított változatával, viszont amikor azt kapjátok (nem tőlem), akkor meg azt vetitek az író szemére hogy biztos pornót nézett és azt írta le! Szerintem ha pornót akartok azt olyan oldalokon is keressétek, ne az írott változatát ezen a portálon(véleményem szerint). A nyolc-tíz évvel ezelőtti történetek messze jobbak voltak, mint a most megjelent irások,(tisztelet a kivételnek), keresgéljetek csak vissza azok között és meglátjátok, hogy azok sem a mérhetetlen mennyiségű dugástól voltak jók, hanem attól, hogy a szereplőknek lelkük is van, nem csak testük, és ez emeli a mostaniak fölé azokat.
Szóval én nem szeretném lealacsonyítani a sorozatot arra a szintre, ami másról sem szól csak, hogy lelketlen emerek töménytelen mennyiségben dugnak egymással. Szerintem ez a sorozat eddig sem, csak erről szólt és ezután sem csak arról fog szólni, hogy minél gyorsabban gabajodjanak egymásba a szereplők, akik élnek,éreznek,viaskodnak magukkal és egymással. Sajnálom, hogy nem tetszik ami a pontozáson meg is látszik, én nem Fentorin típusú történeteket rittyentek elétek kéthetente, ez van, neki szerintem egy külön kategóriát illene létrehozni ami csak az Ő történeteit tartalmazza, mondom ezt minden bántás nélkül, de ez nem Őt hanem a szavazókat minősíti.
Minden jót nektek, talán még találkoztok új résszel, talán nem, ez így (még- már) a jövő zenéje.
☮️
Koriander
1
Koriander
2019. augusztus 9. 05:19
Általános -> Hibák az oldalon
Sziasztok,

Csak az én készülékemben van a hiba, mikor múlthét szombati történet feltöltésekor 4darab elbírálatlan történetet mutatott a rendszer, és azóta is több napon keresztül 1 elbírálatlan történetet és valahogy mégsem jelenik meg a feltöltött történetem?! Vagy valami baj van vele? Nem üti meg a szintet? Netán túl rövidre sikeredett? Vagy nem jó a file formátum?

Üdvözlettel,
Koriander
1
Koriander
2019. augusztus 3. 18:55
Történetek: Jótestvéri viszony 1. rész
Sziasztok Kedves Olvasóim

5 éve, hogy megjelent az első rész és pár nap múlva itt a tizenegyedik, köszönöm a sok felfelé húzó pontot ( a lefelé húzót nem szeretem ) a több ezer olvasást amit a számlálók mutatnak, remélem ez a legújabb rész is sokatok kedvence lesz, jó szórakozást hozzá!
Üdv mindenkinek
Koriander
1
Koriander
2019. január 2. 21:01
Történetek: Jótestvéri viszony 10. rész
Kedves Mózes, valóban 'étnéztem', ha hiszed, ha nem, nem kétszer még többször is és képzeld nem vettem észre!!!!, átsiklottam rajta, úgyis mondhatnám, hogy benyeltem mint kipistaaszarospalacsintát, szóval (m)'arad'-t benne, ez van, leszarom. Nem lehet javítani így kell elolvasni, ha tetszik, ha nem, akár hányan is rójátok még fel nekem. Én még nem olvastam az új történetedet, remélhetőleg abban nem lesz egy hiba sem, mert különben Andreas karóba húzza a valagad! Na majd elolvaslak!(jó a másfél soros kommented, csak kettő hiba van benne 😉
Barátilag
Üdv.
Koriander
1
Koriander
2018. december 24. 19:51
Történetek: Jótestvéri viszony 10. rész
gyuri0926 kérlek ne legyél már ennyire alpári,már ami a hozzászólást illeti, ha kérhetnélek, hogy moderáld eme nagyívű kommentedet megköszönném, nem tudom törölhető-e, vagy szerkeszthető-e, szerintem nem illik oda 😉
Barátilag!
Üdv,
Koriander
1
Koriander
2018. december 24. 13:48
Történetek: Jótestvéri viszony 10. rész
Sziasztok, úgy látom vannak akit(Jani47), és talán akiket megoszt ez a rész, hogy ez nem ide való; a 9.rész utáni kommentemben már jeleztem, hogy ebben Anett sokat emlegetett baránőjét Anitát és az ő történetüket mutatom be. Remélem nem unalmas és érdektelen sokatok számára ez a 'mellékszál' ami nagy löketet adott Anett és Kori kapcsolatának, ha visszaemlékeztek a 2.részben Anett beszélt a testvérével Anita és Péter kapcsolatáról. Szóval ezt az indító eseménysort szerettem volna bemutatni nektek és azt, hogy miért toppant Anita az utca sarkon a shoppingolni induló trió elé, aminek következménye lett a Móni és Kornél között kialakult viszony. Szeretném ha elfogadnátok ezt az új nézőpontot a történet folyamban, szerintem nem is az utolsó volt a Jótestvéri viszony sorozatban!
Üdv,mindenkinek és Kellemes ünnepeket, érezzétek jól magatokat és partnerete(i)ket 😉
Koriander
1
Koriander
2018. december 24. 11:08
Történetek: Jótestvéri viszony 10. rész
Köszönöm Andreas a hozzászólásod, már vártam, mert megjelenve én is észrevettem vagy 4-5 hibát, ami felett ez előtt átsiklottam többszöri átfésülés ellenére is, hát így jártam! Most már leülhetsz, köszönöm mégegyszer! Barátilag 😉
Üdv,
Koriander
1
Koriander
2018. szeptember 19. 21:30
Történetek: Gyönyör a pokolban
Kiváló történet, sőt annál is több! Ritkaság számba menő kiváló történet, minőségi darab, sokak számára tanulandó és követendő lenne így írni, amit Te most ide letettél az mestermunka naiv1966!
Minden elismerésem a tiéd!
Üdv
Koriander
1
Koriander
2018. szeptember 1. 16:46
Történetek: Jótestvéri viszony 9. rész
Hálás köszönet nektek, Olvasóknak! Alig három hét alatt 2000-nél többször kattintottatok a történetre, remélem jól "szórakoztok" rajta! Készül a folytatás és igérem a már megszokott színvonalon tér vissza a tizedik rész, amibe megismerhetitek jobban Anitát és az öccsét Pétert, na és Ritát az anyukájukat!

Üdv Mindenkinek!
Koriander
1
Koriander
2018. augusztus 14. 06:20
Történetek: Jótestvéri viszony 9. rész
Álmos bácsi ne kézcsókozzál mert az marhára nem állna jól kettőnknek(és nem finoman érintkezne a kezem a száddal🙂)), különben nagyon nagy röhögő görcsöt kaptam most, örülök hogy tetszik a sztori kis öreg, jó szórakozást miközben olvasod 😉 azért van!

gyuri0926- ez van; lepontozzák. Attól az élvezeti értékét még nem veszik el.

Üdvözlet mindenkinek, jó szórakozást
Koriander
1
Koriander
2018. augusztus 10. 06:27
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Törté-net

Köszönöm a visszajelzést, a fórum olvasása előtt már ismételten feltöltöttem a kilencedik részt, (elnézést kérek) 🙂), ránéztem arra a történetre, amelyikben úgy emlékeztem ez a hiba fennáll, most jó!
Üdvözlettel
Koriander
1
Koriander
2018. augusztus 9. 06:12
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Törté-net.hu,
Múlt hét kedden töltöttem fel a Jótestvéri viszony 9.részét, de az azóta sem jelent meg, bár akkor csak 6 elbírálatlan történetet mutatott a rendszer. Van bármi oka, hogy nem jelentetik meg? Ha igen kérem jelezzenek vissza és ismét feltöltöm, érdekes még hogy kaptam vip hozzáférést is bár van olyan történet, amit nem enged csak bemutató részletig olvasni.
Köszönöm, hogy utána járnak ennek a 'hibának'!
Üdvözlettel
Koriander
1
Koriander
2018. február 28. 06:31
Történetek: Jótestvéri viszony 8. rész
Köszönöm Almoska5 ezt a terjedelmes hozzászólást, nekem is az az érzésem, hogy sok az irigyem és lepontoznak, közben meg élvezik olvasni a történetet, pont azért amit írtál!
Ne haragudj, hogy érdekel, de a nevedből nem tudom eldönteni fiú vagy lány vagy, minden esetre nem csak egy odavetett gondolatot osztottál meg velem.
Még egyszer köszönöm!
Koriander
1