Sierra hozzászólásai

S
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Egyéb:
Keresgélek partnert páros történetek írásához is...sierrababa@gmail.com
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
209 db
Sierra
2014. május 14. 10:29
Történetek: Spontán
nekem tetszett 🙂 Kimondottan kellemes, gördülékeny stílusban írt történet, semmi szélsőséggel.
1
Sierra
2014. május 6. 11:28
Történetek: Anytime, anywhere 1. rész
Bevezetésnek tényleg nem rossz, a megfogalmazása elég jó. De maga a történet egy kicsit szánalmas szerintem. Tényleg van az a nő, aki egy buli után így megy haza, és így akarja elveszteni a szüzességét?
1
Sierra
2014. április 30. 09:10
Történetek: Bűnöm
Hát izé...lehet hogy nekem nincs türelmem ma reggel, de nem bírtam végigolvasni. Valahol a kuszaság első harmadában érdeklődés hiányában abbahagytam.
1
Sierra
2014. április 24. 20:00
Történetek: Találkozás és szex
t2006, lehet hogy van bennem mazo hajlam 😀 Ennél a mondatnál hitetlenkedő szemeket meresztettem, és olvastam tovább! Aztán...már csak minden bekezdés első mondatát...ez annyira durván rossz, hogy már-már komikus.
1
Sierra
2014. április 17. 08:46
Történetek: Ecset
Szeretem a félálomban szeretkezéseket, ezért tetszett. De valahogy tényleg lehetett volna picit több. Nehéz megfogalmazni, mi hiányzik belőle, nem érzem teljesnek a harmoniát talán, a csuda tudja. De...ettől még jó! Ilyet tök jó olvasni reggel, félálomban, kávé mellett 🙂
1
Sierra
2014. április 16. 20:16
Történetek: Maria Sharapova - Ana Ivanovic
nem tudom hogy azt lehet-e így tanulni atikiraly. Az segíthet, ha sokaktól olvasol, különböző stílusokat, ízlelgeted őket. Nekem van egy-két kedvenckém, akikre azt mondom, ha én egyszer úgy tudnék írni...
Ami még segíthet, hogy a gyakran használt szavakra írsz egy szinonima készletet, hogy kerülhesd a szóismétlést.
Vagy...megkérsz valakit, hogy beküldés előtt olvassa át (miután bekapcsolva tartottad a helyesírásellenőrzőt)
1
Sierra
2014. április 16. 11:38
Történetek: Maria Sharapova - Ana Ivanovic
Hát...
Tanulj meg tisztességesen központozni, például a vesszők helyes használatával (pl. utána illik szóközt hagyni)
Aztán az sem baj, ha helyesírásból még kicsit gyúrsz, mert pl. a szokni ige nem úgy ragozandó, hogy "szoksz", a "sex" magyarul úgy írandó, hogy szex.
Bárhogy is gondolkozom, nem jövök rá, hogy egy puncin hogyan látszik, hogy mennyit volt lánnyal és mennyit fiúval...
A történet egyáltalán nem gördülékeny stílusban van megírva, nagyjából mondatonként van valami, ahol kilóg valami, így nem igazán átélhető. (gyakorlással, írás után többszöri átolvasással, vagy átolvastatással fejleszthető)
Arányaiban a beszélgetések jobban kidolgozottabbak, mint a szexjelenetek, amik néhány sorban el vannak intézve, így nem túl szemléletesek.
Remélem találsz benne hasznos kritikát, bocs, ha hosszú a felsorolás, a kritikai érzékem túlfejlett, de most leállok 😀
1
Sierra
2014. április 10. 20:45
Történetek: A Szerelem vaksötét
Kilroy, igen, elméletben tudom, gyakorlatban sosem tapasztaltam, hisz sosem éltem együtt olyannal, aki valamelyik érzékelésében korlátozott volt, de gondolom hogy nagyon érdekes lehet egy ilyen különbség felfedezése. 20 év? De jó! Vajon van recept, hogy hogyan működhet valami 20 éven át jól? kíváncsi volnék rá nagyon. Ha titkos a recept, azért szívesen megtudnám 🙂
1
Sierra
2014. április 10. 09:13
Történetek: A Szerelem vaksötét
Hát, ettől a jó fültől egy kicsit én is tartok, előre! A mi kislányunk még csak egy éves, de a szobája a miénk mellett van. Igyekszünk persze csendben, halkan, de ez egy idő után biztos hogy gond lesz.
1
Sierra
2014. április 4. 16:38
Történetek: Vaksötét szerelem
😀 Az én itt lévő történeteim is jócskán valóság alapúak 🙂 Mi a swingerre kaptunk rá 15 év után. Magam sem gondoltam volna, de nagyon élvezzük(tük).
1
Sierra
2014. április 4. 11:16
Történetek: Vaksötét szerelem
Kilroy, itt időnként érdekes véleményezések szoktak születni, majd meglátod 🙂 Nem kell véresen komolyan venni, de nyugodtan simogassa csak a lelketeket. Én kifejezetten szeretek olyan sztorikat olvasni, ami kvázi "normál", tehát férj és feleség, vagy simán pasi és nő. Sajna errefele ritka mint a fehér holló, és nagyon gyakran laposnak, uncsinak, sablonosnak titulálják őket sokan. Kifejezetten üde kivétel ez, ami mindenkinek tetszett!
1
Sierra
2014. április 3. 14:12
Történetek: Vaksötét szerelem
Nagyon jó írás Kilroy 🙂 Csak így tovább 🙂 Egyébként meg, mindig a sok valóságtartalommal bíró történetek a legjobbak! Naná hogy várjuk a másik "nézetet" is.
1
Sierra
2014. április 2. 23:15
Történetek: Happy end
Gyenge közepes. Gyenge a szókincs, rengeteg a szóismétlés, sem az előzmény, sem az aktus nincs igazán kibontva. Nagyjából úgy néz ki, mintha vállrándítással elintézte volna a csaj, hogy a pasi ágyában más nőt talált, és aztán máris lezavartak volna egy laza numerát.
1
Sierra
2014. március 27. 18:44
Történetek: Leányneveldében
Nagyon jól megírt történet, de bakker, nem tudtad volna feltelepíteni azt a nyavalyás magyar billentyűzetet???? Nem egy nagy ördöngősség, és az ékezetek hiánya azért levon az értékéből.
1
Sierra
2014. március 23. 22:31
Történetek: A terápia
Szintén számos helyen publikált írás. De jó volna tudni, hogy egy szerző tette fel több helyre, vagy az egy szerzőét csórták.
1
Sierra
2014. március 23. 22:29
Történetek: Stephanie
Legalább három másik helyen is fent van. A csuda tudja, hogy ő tette-e fel mindenhová, vagy egy másik írótól csente.
1
Sierra
2014. március 23. 22:26
Történetek: Édes sokas 1. rész
Ulysses, te elég sok arcú írásomat olvastál már, és ismersz annyira, hogy ez pont annyira én vagyok, mint a bújós, rózsaszín ködbe burkolózott Sierra. Tán azért nem bevállalósabb a szöveg, mert nem annyira "kemény" hangulatomban írtam 🙂
1