Ulysses hozzászólásai

U
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
853 db
Ulysses
2019. október 11. 22:00
Történetek: Az érett gyümölcs
Jó írás, ügyes szerző. Hm, a történet menete... kegyetlen, akár a való élet. Én azt sajnálom, hogy a szerzőnek csak pár sztorija lelhető fel az oldalon.
1
Ulysses
2019. október 8. 22:11
Történetek: Fényképestelen...
Néha a hozzászólások jobban tükrözik az adott írás színvonalát, olvasásra érdemességét, mint azok a csillagocskák. Ide ugyan még nem írt Andreas, de az ő értékítéletében én még nem csalódtam. Mások is viselnek hozzá hasonlóan "kritikus szemüveget", ám azok ízlése időnként eltér az én gusztusomtól.
1
Ez egy válasz Dollyka82 2019. október 5. 09:08-kor írt üzenetére.
Ulysses
2019. október 8. 22:04
Történetek: Serdülő életkor
Nem tudom, mit írjak erről. Érdekes, aranyos, szívet melengető. (Csak halkan jegyzem meg, egy beküldés előtti alapos átolvasást megérdemelt volna.)
1
Ulysses
2019. október 8. 22:00
Történetek: Az új ház
Számotokra nem volt kicsit unalmas? Nem jó szó az unalmas, inkább egysíkúnak vagy lineárisnak mondanám. Egy nagyon hétköznapi esemény leírása.
Pedig a nyelvezete, a fogalmazás egészen jó.
1
Ulysses
2019. október 8. 21:51
Történetek: Épp Te ne tudnád...?
Nem akarok "nyelvtan náci" lenni, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni: A "had" az a sereg. Az utolsó előtti bekezdésben "hadd" lett volna a helyes kifejezés. (Ilyen egyszerű szabály...)
Ja, amúgy ez nem is történet, csak valami röpke fantázia.
1
Ulysses
2019. október 7. 21:52
Történetek: Régésztábor
Bizony jó kis írás. Irigykedve gondolok a sztori megjelenése körüli időkre, mert akkor többen írtak tartalmasabb véleményeket, megjegyzéseket a hozzászólásokban.
1
Ulysses
2019. október 7. 21:43
Történetek: 20 évet vártam
Akár valós történet is lehet. Nem egy kiszínezett mese, meglepő fordulatok sem voltak eddig. Éppen ezért kíváncsi vagyok a folytatásra.
1
Ulysses
2019. október 4. 21:52
Történetek: Nagyvad 1. rész
Kedveske! Felvezetésnek elég ütős lett. Megvillan benne a "sierrás" talányosság. Pezsdítően hatott az akció részleteinek ábrázolása, a direktebb fogalmazás. Viszont az a fránya "egyenlőre" itt is felbukkant. Egyelőre (így lenne helyes) ennyi, ha akarod, később részletesen is elemezhetem. 😉
1
Ulysses
2019. október 3. 21:37
Történetek: Chat-en szerzett történetek 8. rész
Ha szóról szóra nem így történt, akkor nagy részét a való életből merítette a szerző. Annyira életszagú, keserédes sztori. A mesélő pedig igényesen fogalmaz. A téma ugyan nem a zsánerem, de el kell ismernem, remek írás.
1
Ulysses
2019. október 3. 13:36
Történetek: Álom 6/1. rész
Kicsit sok volt a "vulva", meg az anatómiai pontosságú részlet. Az alaphelyzet jól indult, helyenként átcsapott valószerűtlenbe, de a humoros része tetszik.
1
Ulysses
2019. október 2. 22:59
Történetek: Cathy kalandjai 6. rész
Vagy másfél éve lapult a "fiókomban" a kész fordítás. Az eredeti szerzője még egy részt írt, remélem, azzal hamarabb jelentkezem. (Amúgy nekem sem a kedvencem, de könnyű volt fordítani. 🙂 )
1
Ulysses
2019. október 2. 22:53
Történetek: Tanítás után
Andreas, igazad van, nem mindennapos a hölgy étvágya a korához képest, de nem is elképzelhetetlen. Géza kora nem derül ki az írásból.
Egy régi kollégám mondása jutott eszembe hozzászólásod nyomán: "Szomorú öregkor vár arra, aki fiatalon nem tanul meg lankadt fasszal baszni."
1
Ulysses
2019. október 2. 22:38
Történetek: Lopott együttlét a parkban
Kedves szerző! Aranyos történet, én sejtem benne a szerelmes vágyakozást. (Remélem, nem csak viszonzatlan ábrándozás a forrása!) A fanyalgó olvasókat is megértem, mert helyenként sablonosra sikerült a mű.
Ööö, a kezdő mondatok alapján arra kell gondolnom, hogy létezik előzmény történet is?
1
Ulysses
2019. október 2. 22:31
Történetek: Éjszakai találkozás
Valódi "ogree" mű. Nem bonyolítja túl a dolgokat. Rövid, pergő mondatokkal építkezik. Nekem bejön, hogy hús-vér emberek a szereplői, nem pedig egy pornófilm arctalan bábjai.
1
Ulysses
2019. október 2. 22:26
Történetek: A cseléd 1. rész
Rengeteg munkát fektetett ebbe a szerzőpáros. A pontokkal ne törődjetek! A cselekmény, a megfogalmazás, a szereplők megrajzolása elnézővé tett a benne maradt hibákkal szemben. Nekem nagyon tetszett a régies hangulat. Várom a folytatást.
1
Ulysses
2019. január 22. 17:19
Általános -> Képregény-fordító/beíró párkeresés
Üdv, sztbali!
Mi a forrásnyelv? Ha német, akkor tudok segíteni, bár szűkös az időm. Angolból nagyon kezdő vagyok, kb a gugli-fordító szintjén. 🙂
Ha megteheted, akkor hagyd pihenni a nyersfordítást 1-2 hétig, utána könnyebb magyarítani!
1
Ulysses
2017. április 30. 13:42
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Kérdés a Törté-net,hu csapatához: Megfontolnátok-e azt az ötletemet, hogy a nem VIP kategóriába beküldött sztorikat ne a naponta megjelenő két friss sztori közé tennétek, hanem bónuszként kapnák az olvasók is. Amúgy sem gyakran küldenek be a szerzők, fordítók "jótékonyságból" egy-egy írást.
Azért vetettem fel ezt a kérdést, mert a fiókomban lapul egy olyan fordítás, amiért nincs pofám elvárni a 30 napos VIP tagságot (bár elég viccesnek tartottam az eredetijét), viszont azt is pofátlanságnak tartom, hogy a fizető olvasóknak egy ehhez hasonló fajsúlyú sztorival szúrják ki a szemét.

Másik ötlet, kérdés: Nem gondoltatok még arra, hogy a sztorik kategóriáját átformáljátok? Már többen leírták, kifejtették a problémát a "családi" kategória kapcsán. Vagy meg kellene osztani, vagy alkategóriát létrehozni. Külföldi oldalakon látott "incest" kategóriát, vagy cimkét alkalmazni a valódi?, pontosabban a törvény betűje szerinti vérfertőző kapcsolatokat tartalmazó írásokra. Mert jelenleg össze van mosva pl. a testvérek közötti vagy anya-fia kapcsolatot leíró, és a nem vér szerinti rokonok, mint sógor-sógornő közötti viszonyt feldolgozó történet.
1
Ulysses
2017. április 3. 07:01
Történetek: Mit jelent a név?
Az írásban Paja elég jó, de matekból bukta. 🙂 A henger térfogatánál az alapkör sugarának négyzetét szorozzuk pi-vel. Persze a kis cerka valóban kb 70 köbcenti térfogatú. Tehát a vibri 2.23 cm átmérőjű az írásban megadott számokkal. Viszont a vegyész farka is csak 2.54 cm átmérőre jön ki a megadott térfogatból. Nah, elég az OFF-ból, az a pár sor tök fölösleges volt a sztoriba. A többi része viszont nagyon jó.
1
Ulysses
2017. április 2. 09:01
Történetek: A nővérem akar engem
Hm, nem is emlékeztem rá, hogy RAVETRAIN a családi kategóriában is alkotott. A megfogalmazás, a történet felépítése tényleg jó. A téma nem az én ízlésem, de ez legyen az én bajom.
1
Ulysses
2017. április 2. 08:56
Történetek: Az álompár
A közepesnél azért jobb. Számos bosszantó hibát vettem észre. Bosszantó, mert a szerzőnek van érzéke az íráshoz, választékos, ízléses a stílusa. Életszerűen mesélte el a történetet, az erotikus részletek sem mentek át sablonos pornóba. Komoly érdemnek tartom, hogy a hozzászólókból érzelmeket (indulatokat) váltott ki. Az a sejtésem, hogy valami ehhez hasonló valódi traumát írt ki magából Elvira.
1