Ulysses hozzászólásai

Történetek: Gyök egy 2014. 12. 16. kedd 19:16
Csaknem végig vigyorogva olvastam. Van spiritusz ebben a "pigman"-ben!
Lendületes a sztori, elevenek a szereplők. Tetszik a stílus, a szöveg, a szleng, a humor. Magával ragadja az embert, eltereli a figyelmet az esetleges hibákról. Jó ez a kicsit gengszteres díszlet.
Egyetlen dolog nem tetszett: lelőtted a meglepetést - ha stílszerű akarok lenni spojlereztél - Isten sajátos humorát említve.
Kár, hogy nincs az oldalon humor kategória, abban biztosan az elsők között szerepelne ez az írás!
Így is ajánlani fogom olvasásra.
Történetek: A strandon 2014. 12. 16. kedd 10:04
Nem olvastál még soha egyetlen párbeszédet sem? Nagyon zavaros így.
Ööö... azt majd valaki - "hozzáértő" - megmondja, mennyire feltűnő egy hermafrodita farka egy női bikinibugyiba rejtve.
Történetek: Egy barát látogatása 2014. 12. 16. kedd 09:41
Mint történet, nem lett jó. Szerencsétlen ez a jelen idejű E1 elbeszélés. Ez igazából a szerzőnek egy nagyon kellemes fantáziálás. Vagy egy netes beszélgetés. Nekem, mint olvasónak, sok helyen zavaros.
A tagmondatokat vesszővel kell elválasztani, azokat nem helyettesítik a kötőszavak. Számos helyen elspóroltad a pontot vagy a felkiáltójelet.
Durva egyeztetési hibák - biztosan nem olvastad át. "Előre nyúlok és markolászom a mellet meg néha rácsapok a feneket egy finomat..."
Egyetlen pozitívuma van az írásnak, hogy a szexről ízlésesen írsz.
Sajnos ezt agyoncsapja a gyenge kerettörténet.
Ha mégis megjön az az ihlet, azért írj! Aztán olvasd át többször pár nap szünettel!
Történetek: Couch Surfing 1. rész 2014. 12. 16. kedd 08:51
Hm, valószínűleg igazad van, az előbbi a német neve lehet a városnak. A következő részben máris javítom.
Történetek: Síelésen 2014. 12. 15. hétfő 20:19
Többet is ki lehetett volna hozni belőle. Igaza van a legtöbb hozzászólónak, olyan közepes. Azt nem értem, mi olyan nehéz abban, hogy az írást pár napra félretegye valaki, majd átolvassa. Az elütéseket, az értelmetlen mondatokat biztosan kiszűrné.
Történetek: Az utolsó fuvar 2014. 12. 15. hétfő 19:38
Nem egy romantikus lányregény. Durva, életszagú. Furcsa kontrasztok. Megdöbbent, és felkavar. Cseppet sem csodálkozom, hogy nem tetszik az itteni törzsközönségnek, pedig eredeti írás.
Az az éttermi párbeszéd nagyon nyálasra sikerült.
A többi is elég erőltetett.
Történetek: Két legyet egy csapásra 2014. 12. 15. hétfő 19:11
A sztori úgy nagyjából nulla pontos. Sunyilo hozzászólása tízes. nyes
Történetek: Részletek 2014. 12. 15. hétfő 17:48
Jó a stílusod lilywhite! Szerintem alul pontozták ezt a történetedet. Minimum 8-ast érdemel. A második bekezdésben eltévesztetted az igeidőket. Átváltasz egy-két mondat erejéig jelenre.
Jók a karakterek,elevenek, tetszik a lány furcsa szemérmessége.
Persze, a történet hangulata nem felhőtlen, ez lehet a negatív hozzászólások oka.
Történetek: Szabad a gazda 2014. 12. 15. hétfő 17:31
Jól írsz. Szépen, választékosan, durva helyesírási hibát sem találtam gyorsan végigfutva rajta. Mégis kicsit száraznak tűnt a történet. Van valami oka, hogy nem írtál bele dialógust? Így csak olyan 8-9 pontot adnék.
Történetek: Couch Surfing 1. rész 2014. 12. 15. hétfő 17:23
Az eredeti írás szerzőnőjének nem ez a legjobb írása. Megkeresésemre viszont ezt a sorozatot ajánlotta fordításra, mert talán a harmadik epizódban Budapest a helyszín.
A prágai rész már nagyjából készen van, csak javítgatás előtt pihentetem.
Nem találok szavakat... Ha tehetném, kötelező olvasmány lenne belőle.
Történetek: A Hercegnő 1. rész 2014. 01. 21. kedd 15:14
Nos, kérem! Nagyjából ilyen az, ha valaki tud írni.
A téma és a stílus teljes összhangban. Választékos, lenyűgöző.
Ha vannak is benne hibák, a történet lendülete elvonta róluk a figyelmemet.
A szereplők elevenek. Tökéletesnek akarnak látszani a másik szemében, igen ilyenek vagyunk.
A fordítás kiváló! A sztori elég durva, ahogy ígérted. (Bár én nem az ilyen nőkre gerjedek.) A témáról már milliónyian írtak, vitáztak, azt most kihagynám. Biztosan van igény ilyenre is. (Vállrándítás.)
Almost perfect.
Történetek: Lakásavató 1. fejezet 2014. 01. 20. hétfő 20:21
Hm, öregszem, vagy tompulok, vagy emelkedik az ingerküszöböm?
Jó, sőt kurva jó!
Igen, ennek is van némi olcsó pornófilm szaga, de annál mégis sokkal jobb! Tudod mit? Szokásommal ellentétben erre nyomok egy 10-est.
Hú, azt hittem, erről majd könnyedén írok véleményt, de nem olyan egyszerű a képlet.
A fordítás remek, le a kalappal Pavlov előtt! Igen, az nekem is gondot okoz a fordításoknál, mivel helyettesítsem a "horny", vagy éppen a "geil" jelzőt. Kanos, szexi, kívánós, izgi, kemény, vad?
Az eredeti sztori, hááát... Ízlés dolga, nekem nem jön be az ilyen "IQ light"-os szereplőkkel játszatott tucatpornó. Ettől eltekintve helyenként egész jó.(Ha a többi is efféle magasröptű alkotás, akkor nem fogom elolvasni azokat.)
Történetek: Masszázs és következményei 2014. 01. 20. hétfő 19:24
Könnyen felejthető egy írás. Helyenként logikátlan, zavaros. Vázlatnak jó lenne. Miért nem dolgoztad ki a párbeszédeket? Olyan érzést keltett bennem így a történeted, mint egy zöld mezőről festett kép, melynél éppen kifogyott a piktor a zöld festékekből. Sokat dobott volna a sztorin, ha kifejted a korábbi csúnya "elbánást", és az azt követő enyhülést.
A tagolás, központozás nem nagyon megy. (Vesszőhibák.) Viszont a "hangsúlyozta" szó helyes - azaz igekötő nélküli - alkalmazásáért csillagos dicséretben részesítelek! smile
Használd ki az írásodért kapott 30 napos VIP-et, olvass sokat az igényes íróktól!
Történetek: Édes sokas 1. rész 2014. 01. 19. vasárnap 19:51
Sierra, Drága!
Azt hiszem, régen már megmutattad nekem ezt az írást. Bár vonakodva, mert rám fogtad, hogy nem vagyok vevő a túlzásokra. Bevallom, nem emlékszem, milyen benyomásaim voltak akkor. Talán öregszem, vagy átneveltél kicsit? Most én is nagyon visszafogottnak éreztem ezt a sztorit. Részben egyetértek Pavlov véleményével, aki bevállalósabb szöveget kér. Egy ilyen témához, ami az átlagember számára extrém, illene az a stílus. Jó, tudom, ez olyan igazi sierrás írás. Kellemes, érzéki, ránk bízza a részletek elképzelését a szépen megrajzolt keretek, háttér mellett.
Azt hiszem, elolvasom a folytatást is. wink
Történetek: Bíztató szavak 2014. 01. 19. vasárnap 19:21
Kedves Céltábla!
smile
Igyekeztem tárgyilagos lenni a hozzászólásommal. A témát - ami egyébként valóban nem a kedvencem - nem is érintettem. Egyszerűen a fogalmazás, a gondolatfűzés, a párbeszédek milyenségére utaltam.
Veled egy véleményen vagyok abban, hogy az aktusig vezető út sokszor izgalmasabb, érdekesebb, mint az azt követő szex. Csakhogy Neked pont ezt nem sikerült jól átadni. Az anya és fia párbeszéde mesterkélt. Genius33 jelzője sajnos nagyon illik rá.
Ne érts félre, nem akarlak lebeszélni az írásról! Igazán jó tanácsot sem tudok adni. Esetleg egyet, olvass sokat! Nem tudom, milyen témákat kedvelsz. Ha a könnyebb irodalomhoz húz a szíved, akkor Wilbur Smith, Stephen King, Leslie L. Lawrence könyveivel próbálkozz. Letehetetlen regényeket írtak. Vagy az itteniek közül azokat, akik egyöntetűen jó kritikákat kaptak. Ha nem érzed meg a különbséget Kilián Wanda, vagy Vera és a Te írásod színvonala között, csak akkor van gond. Akkor valóba nem kellene erőltetned az írást. Jó tanulást!
Történetek: Bíztató szavak 2014. 01. 18. szombat 20:33
Újabb példa arra, hogy önmagában a szinte hibátlan helyesírás semmit sem ér. A tartalomra esetleg egy elégségest kapnál. Olyan lapos, színtelen, erőtlen a történet. Egy-két szigorú kritikus tömören megfogalmazta már, hogy olyan kisiskolásfantázia szintjén van. Egyet kell értenem velük.
Történetek: Lánya helyett az anyjával 2014. 01. 16. csütörtök 18:11
Istentelen nagy kamu pornó, de istentelenül jól megírtad. smile Gratulálok!
Egyszerűen fergeteges. Megérdemli a pontszámait. Olvassátok emberek!
Történetek: Carol masztija 2014. 01. 16. csütörtök 18:01
Érzékletes. Az én ízlésemnek kicsit tömény, de igazán remek írás. Szép mondatok, ügyes szófordulatok, választékos fogalmazás.
Meg is nézem mindjárt, írt-e valami mást is Shavo.
Történetek: Két rosszlány 2014. 01. 15. szerda 21:01
No, erre azt tudom mondani, hogy mitől lettél ilyen vajszívű Sierra? Picit sok a szóismétlés? Kurva sok a szóismétlés. Meg miért is van teljesen rendben? Olvass pár sztorit például Gandalftól! Na azok teljesen rendben vannak.
Kedves Sztbali!
Bocsánat, hogy itt vitatkozok egy - amúgy kedves - ismerősömmel!
Elhiszem, hogy saját művedet, gyermekedet felértékeled. XXIII. István pedig kegyetlen őszintén mondta ki véleményét. Talán - de csak talán - nem olyan végzetesen rossz írás. Én ugyan nem gondolom nyakatekertnek, de helyenként valóban magyartalan, zavaros, pontatlan.
Nem akarom ízekre szedni, csak egy példa:
"A főiskolába már egy ideje barátnő nélkül jártam." Tudod, a főiskolába én is barátnő nélkül jártam. Mert az akkori barátnőm dolgozott, és nem a főiskolán. Mondhatod, hogy ez szőrszálhasogatás. Meg ki is lehet találni, valójában mire gondoltál, mikor leírtad ezt a mondatot. Csakhogy az ilyenek miatt kapod a leminősítő jelzőket.
Ez a "rosszlány" elnevezés is zavaró. Ezek a lányok prostituáltak voltak, vagy miben állt a rosszaságuk? Ahhoz képest Karolát visszahúzódónak írod le. Persze, sikerült kihámoznom, hogy talán mégsem hivatásból, pénzért szexeltek veled, csak később lettek kurvák.
Sajnos a történet magva nagyon is valós alapokon nyugszik. Számos példával találkozhattunk már, akár Havas tanár úr könyvében. Tehát az életszerűtlenséget nem lehet ráfogni.
Történetek: A nem várt kolléganő 2014. 01. 15. szerda 19:51
Mivel olyanok írtak ide hozzászólást, akiknek adok a véleményére, vettem a fáradtságot, és megpróbáltam végig olvasni. Nem sikerült. Úgy jártam vele, mint egy gyenge közepes pornófilmmel, amiben 12 percen keresztül csak a be-ki, be-ki látható a képernyőn. Belepörgettem, azaz átugrottam néhány bekezdést.
Valóban nem olyan szörnyű rossz. Vannak benne egészen jól sikerült részek, másutt viszont pocsék.
Unalmas, pár szóval összefoglalható a cselekmény. Vetkőzés, szopás, dugás, élvezés. Tényleg olyan, mintha egyszerűen leírtad volna, mi látható annak a tucatpornónak a képkockáin.
Zsuzsi monológja a munkatársnő beszervezéséről... Hm, a számat félrehúzva fintorgok.
A fürdőszobai jelenet egyes részei, a rajtakapott srác, a helyzet leírása viszont egészen jó. Érdekes színt visz a történetbe, szinte egyedivé teszi.
A helyesírás - bár nem hibátlan - kiemelkedik az utóbbi időben megjelent silány írások közül. Sajnos ez önmagában kevés. Ettől nem lesz érdekes, vagy izgalmas a sztori.
Szóval, fantáziának elmegy, de irodalmi értéke nagyon kicsi. (Egy laikus véleménye.)
Történetek: Egy tragikus szerelem 2014. 01. 11. szombat 20:22
Meredek sztori, mintha az élet írta volna. Itt-ott kicsit olyan, mintha máshol látott, olvasott sablonokból épülne, mégis megdöbbentő. Bár ebben a formában kicsit kilóg a legtöbb itteni írás közül. Érdekes gondolatokat vet fel. Hazugság vagy őszinteség? Ha korábban felvállalják a kapcsolatukat, biztosan nem kell három embernek meghalnia. Bár a párjuk, gyerekük életét alaposan feldúlták volna vele. A férfinek ennek a tragédiának a terhével kell tovább élnie. A tragikus kimenetel előtt tett vallomása után maradt volna esély, hogy felesége megbocsát neki. Ám a történtek után ennek nagyon kicsi valószínűsége maradt. Tehát haláláig őriznie kell titkát.
Történetek: Vannak még csodák 2014. 01. 11. szombat 19:51
Vannak még csodák, vannak még, akik tudnak írni. Szinte hibátlan. Bár a cselekmény lineáris, mégis sikerült feszültséget csempészni bele. Szépek a képek, amiket elénk varázsol. Jók a dialógusok, remek a nyelvezete.
Az első benyomásom nekem is az volt, hogy nagyon jó. Helyenként elnagyoltnak tűnt, például Márk vallomásának körülményei, de egy összességében romantikus sztoriban ez elmegy. Máshol pedig furcsán hangzott egy hosszú mondat a férfi szájából. Nem hinném, hogy létezik pasi, aki ilyent mond az első szeretkezés előtt: "Lassan akarok veled szeretkezni miközben birtokba veszem a tested... " Egy író esetleg leír ilyent, mint a szereplőjének a gondolata, de kimondatni vele...
Nah, elég a szőrszálhasogatásból! Igényes, kellemes történet! Magasabb pontszámot érdemelne.
Történetek: Első félrelépésem 2. rész 2014. 01. 11. szombat 19:21
Tudod miért kisebb ennek a résznek a pontátlaga? (Nem, nem én voltam. Én egyiket sem pontoztam.) Mert ez nem sikerült olyan jól, mint az első rész, elkapkodtad. Persze, gondolom magukkal ragadtak az érzések, emlékek írás közben. Érezni a vágyat, a lendületet, csak ez sajnos a minőség rovására ment. Még így is remekül átadtad a hősnő (saját magad) esendőségét, kételyeit. Érezni a helyzet súlyát, a szereplők félelmeit, örömeit. Rácsodálkozásukat, mi is történt velük. Ezektől a dolgoktól lesznek valósak, elevenek.
Ám a fogalmazás sokat ront az értékén. Kár érte! Gondolj bele! Ha két étterem közül választhatsz, melyikben ennél szívesebben? A példa kedvéért mindkettőben ugyanolyan jó a konyha. Az egyikben rongyos az abrosz, vízkőfoltos a pohár és az evőeszköz, tiszta, de gyűrött a szalvéta, kicsit csorba a tányér széle, a villanykörték fele kiégett. Míg a másikban hibátlan a teríték, csillognak az evőeszközök, ragyognak a poharak és a lámpák. Minden olyan, mintha a kedvedért vettek volna újakat.
Én úgy gondolom, ezért fontos a történet tálalása. Hiszem, hogy menne ez neked jobban. Ha van még folytatás, arra is kíváncsi vagyok.
Történetek: Első félrelépésem 1. rész 2014. 01. 10. péntek 21:16
Szerintem is egészen tűrhető. Csak az a nyomorult helyesírás... Időnként fellépett a "macska fel van mászva a fára" effektus. Viszont maga a sztori rendben van. Az időrenddel sincs gond, én a helyén találtam. A bevezetés kicsit zavaros, de második olvasásra kihámoztam, mit akart mondani a szerző.
A történet pedig attól jó, hogy megismerhetjük belőle "evica" vívódását, a benne dúló érzéseket, ahogy a józan esze próbál küzdeni a testét perzselő vágy ellen.
A szerkesztés nagyon ráférne amúgy. Ha nincs olyan, akivel kijavíttasd, akkor a következőt ajánlom! Megírás után ráküldeni a szövegszerkesztő helyesírás ellenőrzőjét. Kijavítod, aztán félre teszed 2-3 napra. Szép lassan olvasd át akkor újra! Hidd el, megint találsz majd benne hibákat!
Nem olyan rossz egyébként, mert például nem vettem észre benne idegesítő szóismétléseket. Inkább csiszolgatni kell, legfeljebb néhány helyen faragni. Mindjárt olvasom a folytatást is...
Történetek: Életem legforróbb puncija 2014. 01. 9. csütörtök 12:48
Nah, írok ide pár sort, hogy a fórumban kerüljön ismét terítékre. Talán akad pár olvasó, aki - hozzám hasonlóan - a hozzászólások alapján válogat olvasnivalót. Kicsit sajnálom, hogy végül nem 10 pontot adtam, mert azóta annyi silány írás került ki, hogy ez világít közöttük. Paja, írj még!
Történetek: A test ördöge 2014. 01. 9. csütörtök 12:08
Professzionális!
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy valaki miért ismeretlenül küld be ilyen remek írást.
Történetek: Adatok 2014. 01. 9. csütörtök 09:54
A történet cselekménye, az alaphelyzet meglehetősen hétköznapi. Egy ügyes író még ebből is kihozott volna valami érdekeset. Most ez nem sikerült. Ráadásul az a rengeteg hiba. Tudom, a Word sem egy csodaszer, most azonban legalább a hibák javát kiszűrte volna. (Megnéztem.) Lehet, hogy én vagyok túlérzékeny, de számomra illúzió romboló a nyelvi igénytelenség. "Nem-e gond az..." Visítani tudnék! Nem lesz-e gond az...
Egyetlen mentséget találtam csak a szerző számára. Elképzeltem, hogy valójában nem nő, hanem valami saját magát fantáziadúsnak képzelő fickó.
Nincs pont, sem tíz, sem egy.
Történetek: Asztal három főre 2013. 12. 27. péntek 19:01
Akkor ez most fordítás, vagy csak beszkennelted a könyv néhány lapját? Nem volt egy ötszázasod SMS-re? Vagy esetleg te vagy az eredeti szerzője, kiadója? Törté-netet nem is kérdezem ezekről, mert szerzői jogok terén nagyon rugalmas, én meg nem értek hozzá.
Történetek: Egy megállopodás Dannyvel 2013. 12. 27. péntek 18:54
Most már csak azt nem értem, hogy a pék vasporos faxában lett mégis ilyen átlaga ennek a "műnek"? Vagy a többség elolvasta inkább az eredetit?
Jaaa, mert anya-fia? Hm, szegénységi bizonyítvány. (szellemi)
Történetek: Muszak utan 2013. 12. 21. szombat 20:15
Végigolvastam, de nem volt könnyű. Papi remekül összefoglalta a hibákat. Azzal egészíteném ki, hogy a bevezetés egészen ígéretesnek tűnt, ám a folytatást elkapkodtad. Az ékezetekről meg annyit, én is külföldről írok, egy eredetileg német billentyűzetű gépről. Nem pontozom. Szerintem 1-nél több, mert akadnak itt még ennél sokkal rosszabbak.
Történetek: A nevetős tanárnő 2013. 12. 13. péntek 22:25
Paja, jössz eggyel PPBS88-nak, mert a hozzászólása miatt kezdtem olvasni ezt a sztoridat. Szokásommal ellentétben, már két bekezdés után nyomtam egy tízest. nyes Szórakoztató, színes fogalmazás. Hús-vér figurák, tapintható idomok, cseppnyi romantikával fűszerezve. Jó a recept, jól sikerült a főzés, és a tálalás is rendben van.
Történetek: Átváltozás 1. rész 2013. 12. 12. csütörtök 00:05
Részlet egy "nőbarátommal" folytatott beszélgetésből:
S: ...viszont Gandalf tényleg nagyon jó! Ma olvastam tőle kettőt.
U: Én csak az ősziléset.
S: Az átváltozás 1.-2- re gondolok. Brutálisan jó írások.
U: Most néztem bele. Elég durva helyzet. Szerintem részben átélte a pasi.
S: Szerintem is. Így nem lehet valós élmény nélkül írni.
U: Ha mégis, akkor viszont igazi író, nem itt lenne a helye.
S: Hát ez az!
U: A kisebb hibákból viszont azt sejtem, amatőr író, csak nagyon jó.
Bár a nyomtatásban megjelenők között vannak sokkal több hibával írók, és kifejezetten ócska történetek.
Történetek: Életem legforróbb puncija 2013. 12. 11. szerda 19:13
Tényleg jó. Töröm a fejemet, mi fogott meg benne. Az egyszerűsége, a természetessége? Nem tudom megfogalmazni, csak az az egy gondolat kering bennem, hogy jó. Igen, én is rövidnek érzem, de csak azért, mert szívesen olvastam volna tovább, élveztem volna az írás hangulatát. Azért így is kerek a történet, találó a cím, elevenek a szereplők. (Egy átolvasást még elbírt volna a szöveg.) 9 pont
Történetek: Édes sokas 1. rész 2013. 12. 10. kedd 20:52
Látom, nem úszom meg, hogy elolvassam. nyes
Ha megfogadod, akkor szívesebben fogom olvasni későbbi történeteidet. Ha nem, akkor továbbra is könnyű lesz felismernem a meséidet.
Mesék, olyan meseszerűek. Mintha álomvilágban lebegnének a szereplőid. Csak jók vagy gonoszak lehetnek. A valódi emberek nem ilyen egyszerűek.
Hagyd el az ilyen mondatokat: "Hazaértek. Nekiláttak. Megebédeltek, és elmosogattak." Vagy próbáld leírni, kiszínezni ezeket a hétköznapi mozzanatokat! Hiszen a tájleírás megy, több írásodban is láttam.
Figyelj arra, hogy minél kevesebb legyen a szóismétlés! A kész írást pár nap múlva olvasd újra, akkor magad is észreveszed ezeket! Például: "...ott álltak a tisztáson, a lány a fiú elé állt..." Miért nem azt írtad, hogy a lány a fiú felé fordult?
Volna még számos észrevételem, ha érdekel, szívesen leírom azokat is.
Nem fogom lepontozni, ne félj! Adok rá egy 8-ast, mert olyan bájos meséket írsz. Olyan lágyan simogatókat. Lehet durván, keményen simogatni is? Az unalmas "lágyan" helyett írhatod az "alig érintve", vagy az "érzékien" kifejezéseket. Nah, tényleg befejezem.
Történetek: Vele... 2013. 12. 5. csütörtök 20:51
Lapos, és színtelen. Unalmas, ezerszer ismételt mondatokból összedobált írás. Még egy pornófilm forgatókönyve is fantáziadúsabb. Legalább a helyesírást szerettem volna megdicsérni. Aztán egyetlen mondaton belül így következtek a kötőszavak. "hogy..., és hogy..., hogy..."
El is ment a kedvem az olvasástól.
Van stílusa, meg kell hagyni! Képzelem, hogy sokakat irritál a nyers valóságábrázolás. Ám ettől még maga a történet remek munka!
Ismét egy példa, hogy a szavazatok átlaga köszönő viszonyban sincs a mű valós értékével. Ezt lehet olvasni! Nem vágnak orrba a hibák, az ügyetlen szóismétlések. A karakterek elevenek. Ha lesz időm, a többit is elolvasom.
Osztom joozsi véleményét. Van kis javítanivaló ezen az íráson. Érdemes ám többször átolvasni közlés előtt, az írás befejezése után kicsit pihentetni, utána átnézni. Hidd el, magad is kiszúrsz majd több hibát!
Történetek: Ismerekedés, találkozás 2013. 11. 30. szombat 22:07
Jó ez bizony! Jó írás. Életszagú, hihető. Jól átjön a szereplők félelme, vonzódása, vágya.
Véleményem szerint kicsi az esély folytatásra, ha a megjelenés óta eltelt 10 év nem volt elég a szerzőnek. Az átlagban szereplő pontnál azért többet ér ez a sztori.
Történetek: Igaz is lehetne! 2. rész 2013. 11. 30. szombat 21:35
Nem rossz, de nem is jó. Szerkesztés: fél pont, helyesírás: talán egy, a stílus: hm, hagyjuk...
Gyerekekről szól, de nem kellene ilyen gyermeteg szinten leírni. Kár érte, mert akár élvezetes történet is kerekedhetett volna belőle!
Sajnos a többi részhez már nem lesz türelmem.
Történetek: Igaz is lehetne! 1. rész 2013. 11. 30. szombat 21:18
Aranyos kis történet. Viszont a stíluson, helyesíráson volna mit csiszolni.
Nem volt annyira szörnyű, hogy elvegye a kedvemet a folytatások elolvasásától. Bár attól elég messze van, hogy 10 pontot adjak rá.
Történetek: Pajzán mesék: Holle anyó 2013. 11. 29. péntek 18:10
Tudom, hogy gyenge kis sztori. Ezért is nem a VIP részbe került. Az eredeti mű sem kapott valami fényes értékelést. Ám a szerző többi mese-átirata sokkal jobbnak ígérkezik. Ez amolyan tesztféle, ha nem bukik nagyot, akkor fordítok más pajzán mesét ettől a írótól. A Jancsi és Juliskát olvastam tőle, a besorolásával viszont gondban vagyok. Talán a családi és humor címkét kaphatná.
Történetek: A Deszka :D 2013. 11. 26. kedd 19:54
Eredeti, szellemes. Igen, szórakoztató ez az önironikus hangnem. Másnál is láttam ilyen stílus elemeket, de valahogy mégis egyedi.
Szerencse, hogy a véletlen-generátor bedobta az ajánlások közé.
Történetek: Kórházi történet 2013. 11. 26. kedd 18:43
Papi nagyon kíméletesen fogalmazott. Sajnos nem elég rövid a történet, képtelen voltam végigolvasni. Folytatás ebből? Legyen, talán a második nekifutás jobb lesz. Tényleg nagy kár az alapötletért az elnagyolt, kisiskolás fogalmazás miatt.
Történetek: Halloween szex 2013. 11. 24. vasárnap 19:25
Nem érdekel, hogy 13-as lesz a hozzászólásom sorszáma. Nem érdekel, hogy olvasása közben kihűlt a forralt borom. Nem érdekel, hogy a humor, a nevetés lohasztja a libidót. Nem érdekel, hogy kinőttem már a burleszk élvezetéből. Nem érdekel, hogy egy nő képes ezerszer jobban írni nálam.
Feledhetetlen perceket okozott ez az írás! Fergeteges! Vajon ír még manapság is a szerzőnő? Nagy kár volna, ha nem. Szokásomtól eltérően erre szavazni fogok. Természetesen 10-es.