macsek2 hozzászólásai

m
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
171 db
macsek2
2013. november 24. 07:12
Képregények: Nicole Heat védelmében - The Casting
Már megbocsáss axelley, de ha véleményem van akkor azt megírom ha olyan kedvem van és nem foglalkozom azzal hogy te elakarsz zavarni innen másokkal együtt. De mivel itt neked semmivel sincs több jogod itt leni mint nekem így aztán én is hozzászólhatok. Egyébként én ide még olyan képregényt még nem töltöttem fel melynek nem én végeztem el a fordítását még ha a google segítségével is.Pedig már beküldtem húszon egynéhány szöveges képregényt. Egyébként nem tudom hogy ez menyivel jobb mint az enyémek hisz ezzel sem volt több munka mint nekem bármely szöveg nélkülivel amit nekem felrósz . Egyébként ha te annyira értesz hozzá mint azt a hozászolásaidból ki lehet olvasni akkor miért nincs egyetlen olyan képregényed sem az oldalon amelyik igazán csúcs kategóriás lenne. itt csak egyetlen csúcs kategóriás képregény fordító van az oldalon az pedig daryon , a többiek pedig az átlagot hozzák hol jobban hol rosszabbul.
1
macsek2
2013. november 22. 19:49
Képregények: Nicole Heat védelmében - The Casting
Ezt február 27-én már felrakták igaz akkor angol szöveg nélkül . De eddig úgy tudtam hogy ez egy magyar oldal és nem angol. De úgy látszik hogy mostantól lehet küldeni vip-ért az angol nyelvű képregényeket is akár több százat is . Hiszen minek bajlódjunk a fordítással ha így is lehet vip-et kapni, legalább is ezt üzenik a szolgáltatok ezzel a képregény kirakásával.
1
macsek2
2013. november 18. 00:59
Képregények: Coco 2. rész - Befejezés
Nagyon jó . Kár hogy a szokásodhoz híven megint kihagytál egy sort a 24. oldalon de ez nem csak a te hibád hanem a szolgáltatóé is hogy nem olvassák el mielőtt kiteszik az oldalra.
1
macsek2
2013. november 6. 04:53
Képregények: Eldorádo
Bocs axelley de csak a google fordítóra tudok hagyatkozni mivel nem tudok angolul. Így abból kel kihoznom amit lehet . Mivel nincs photosoppom így mást használok és ott választok betű méretet . Ja ezért az úgynevezett férc munkáért heteket kelet dolgoznom . Eddig ez volt az egyetlen ilyen hosszú amibe belevágtam .
1
macsek2
2013. november 2. 18:05
Képregények: Lányok az éjszakában
Tisztelt axelley. A sok elválasztás valóban nem a legjobb megoldás ebben igazad van de ha már elkezdtem egy képregényt egy adott betű mérettel akkor nem szívesen váltok másra mert bizony meg látszik. Pénzt viszont közvetlenül nem kapok a munkámért csak így ingyen olvashatom az oldal tartalmát. Viszont ha megnézzük hogy egy tízen oldalas képregény elkészítése is hány órába kerül akkor egyszerűbb azt az 508 forintot kifizetni . a véleményed meg írd meg nyugodtan nem zavar néha még hasznos is lehet . Viszont én nem szoktam egy történet vagy képregény ben talált helyes írási hibák miatt rögtön írogatni bárkinél is találok akár a tieidben is mert találtam már ott is , de nem avval foglalkozok hanem igyekszem élvezni az adott olvasmányt . A szöveg nélküli képregényt eddig 14 darabot küldtem el . Csak azért ennyit mert a Kussy naplója 11 részes , de ha akarnák küldhetnék akár 100-at is de nem teszem . Egyébként ha a szöveg nélküli képregényekért nem kapnám meg a 15 napot hanem 0 napot adnának érte az sem zavarna engem mert valóban az nagyjából fél óra munka. Egyébként fogalmam sincs hogy ki rakják-e a többi részét a Kussy naplójának . De hogy az tetszik-e valakinek vagy sem az ízlés kérdése hiszen nem vagyunk egyformák kinek mi tetszik. A halozsak oldalon már olvastam képregényeket bár a fordításukkal kapcsolatban nem olvastam semmit. Ha továbbra is van mondandód a számomra akkor szerintem ne itt folytassuk , kérd el az oldal készítőitől az e-mail címemet ezennel meg adom nekik az engedélyt hogy számodra kiadják . Üdvözlettel macsek2.
1
macsek2
2013. november 1. 02:13
Képregények: Lányok az éjszakában
Axelley az hogy melyik képregényemet teszik ki nem rajtam múlik. Jelenleg is van bent 21 db szöveges képregényem +10 szöveg nélküli . A képregényen belüli szöveg menyisége az eredetitől függ nem tőlem . Elválasztani meg azért választok el ha muszáj, hogy bele férjek a buborékba , még ha ez nem is a legjobb meg oldás de nem magyar órára írok dolgozatot . Akit ez zavar ne olvassa vagy csináljon jobbat én erre vagyok képes igyekszem minél jobbra csinálni de mindig sikerül .
1
macsek2
2013. szeptember 11. 03:38
Képregények: Amanda - Egy álom vált valóra
Egész jó . Amúgy érdekelne hogy tudtad a szöveget úgy kicserélni hogy a hátérkép megmarad de az angol szöveg eltűnik mert én ezt nem tudom hogy lehet. Egyébként vannak még részei azt is felteszed?
1
macsek2
2013. szeptember 9. 01:16
Képregények: Pinocchia
Ez egy nagyon jó képregény és daryoon ragyogó munkát végzet vele , kár hogy kimaradt néhány oldalon pár sor át kelet volna nézni a beküldés előtt, de még így is fantasztikus, nagyon sok munka lehetett vele.
1
macsek2
2013. augusztus 1. 10:59
Képregények: Akelarre - Ősemberek
Axelley az hogy csak három képregényem van kint nem rajtam múlik van bent a rendszerben további 22 igaz eböl 12 szöveg nélküli. Hogy ezek és még meg nem jelentek minősége csak valószinüleg csak átlagos az meg lehet de hát az itt lévő többi 90% is hasonló. Azzal hogy egy képregény csak 7 oldal vagy kevesebb még nem jelenti azt hogy rósz az adót fordító munkája csak azt hogy egyszerűen túl rövid élvezetesebb ha egy kicsit hosszabb .
1
macsek2
2013. július 31. 08:13
Képregények: Akelarre - Ősemberek
Csak tudnám hogy miért kel 7 oldalt képregénynek nevezni ha lenne legalább 10 oldal már az lenne talán ilyen pár oldalasból annyit lehetne beküldeni mint a fene.
1
macsek2
2013. július 3. 12:49
Képregények: Kalimastro
Ezen képregény alkotójának létezik egy ugyan ilyen jó képregénye intimate memories címmel kérdés lesz-e valaki olyan türelmes mint daryoon hogy lefordítsa és feltegye hogy magyarul is élvezhessük nekem nagyon sok munka lenne így nem válallkozok rá
1
macsek2
2013. július 1. 00:34
Képregények: Anya, te az enyém vagy
HÁT OLYAN ÁTLAGOS DE EZ MÁR NEMCSAK CSALÁDI DE VÉRFERTŐZÉS IS . KÍVÁNCSI VAGYOK HOGY A TROLLUNK MIT FOG ÖSSZE NYAVAJÓGNI NEKI MERT BÁR ÁLITJA HOGY NEM SZERETI A KATEGORIÁT DE BIZTOS HOGY ELFOGJA OLVASNI
1
macsek2
2013. június 24. 08:47
Képregények: Kalimastro
15 17 56 59 oldalon maradt lefordítatlan szöveg de ennek ellenére kiváló munka nagyon jó képregény köszönet érte
1
macsek2
2013. június 5. 00:50
Képregények: Esti mese 1. rész
Hát ez egy szép hosszú esti mese volt . Azt hiszem hogy nem unatkoztál míg meg csináltad jó pár órádba bele telhetett ez így tökéletes köszönet érte élmény volt olvasni megy a 10 p
1