Partysun hozzászólásai

P
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1984. február 4.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
12 db
Partysun
2022. november 26. 16:22
Történetek: Kamera által
Köszönöm, amiket írtatok. Már közel tíz éve nem írtam semmit, ezek az első történetek hosszú ideje. 
Ennek konkrétan nem terveztem folytatást, de előkészületben van pár folytatásos sztori is
1
Partysun
2013. április 23. 13:21
Történetek: A Pad
Igen meglepődtem, mikor reggel itt láttam ezt az írást. Nem azért, mert mégis kikerült, hanem azért mert valójában a legelső feltöltött történet volt. Aztán idővel már-már el is felejtettem, hogy feltöltöttem, sőt kicsit reméltem is, hogy nem.
1
Partysun
2013. április 9. 09:32
Történetek: Rövid nyaralás - Első nap
Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett, izgalmasnak találtátok. A második nap eseményei feltöltve várják nyilvánosságra hozatalukat, a harmadik és negyedik nap kalandjai pedig még formázódnak kezeim között. A történet egy része természetesen a valóságra támaszkodik. Voltam nyaralni, de nem horgásztam én sem...
1
Partysun
2013. március 14. 12:51
Történetek: A Hódítás 3. rész
Se,,i probléma, ha helyénvalónak érzed, hogy megemlíts, nincsen kifogásom ellene. Engem alaposan meglepett, hogy ennyi embernek tetszik, amit írtam, nem nagyon fordult elő, hogy írogattam volna. Bár mindezeket megírom, megosztom veletek, de továbbra is elsősorban magamnak írok.
1
Partysun
2013. március 11. 15:16
Történetek: A Hódítás 3. rész
Author 04!

Sok hozzászólásoddal találkoztam, olvastam történeteidet is. Engem nagyon megfogott egyrészt a történet, de amit különösen kiemelnék, az a fogalmazás stílusa. Számomra ez a stílus az, ami számít. Ezek a történetek az első szárnypróbálkozások, nagyon örülök, hogy tetszik. Köszönöm a segítségedet, igyekszek megfelelni a színvonalnak.
1