Nelly hozzászólásai

N
Nem:
Beállítottság:
biszexuális
Ország:
Németország Németország
Város:
Baden-Baden
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
34 db
Nelly
2024. április 18. 14:16
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész
Hát szabad ezt tennetek az ember érzéki lányával?!😁
Mint egy hullámvasut,ugy játszottatok az érzéseimmel. Hol teljesen felizgatott,hol meg ellenkezőleg hatott rám. A tőletek elvárt módon megirt történet,mely megint egy cseppet emelt a színvonalon. Az időbeli ugrálás,mely csak még kerekebbé teszi a sorozatot,abszolút nem hat zavaróan. Kavarogtak a gondolataim.
De összességében nagyon tetszett!
Ha csak gondolat ébresztőnek szántátok a szülők közti gabalyodás lehetőségét,hát engem elragadott a hév és rendesen tovább gondoltam. Már csak koromnál fogva is remélem,hogy  “bele viszitek őket a bűnbe” egy lucskosan tocsogós gruppenbe!
Gratula!
Nagyon várom a folytatást!
Természetesen max. pontszám.
2
Nelly
2024. április 16. 17:58
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Nagy gratula csajszik! Amikor elsőre megláttam,hogy közösen irtátok a történetet és ráadásul egy sorozat első részeként. Őszintén megvallom el nem tudtam képzelni mi sül ki belőle,hisz nagyon különböző stilust ismertem meg bennetek! Ráadásul Évától folytatást vártam.
De amit össze hoztatok az lenyűgöző! Élvezetes,mozgalmas és ami a lényeg!!! 
izgató! A szó legszorosabb értelmében!
Még egyszer! Gratulálok! Természetesen maximális pontszám!
Izgatottan várom a folytatást!
3
Nelly
2024. március 12. 09:07
Történetek: Salsa boldog házassága
Megint valami más! De nekem tetszett! Rádöbbentem a háztartásom nagy hiányosságára! Van vastag kerek,vékony kerek,sőt ! mindez több méretben és vannak szögletesek. De nincs egy nyomorult myeles vágódeszkám. Megbocsátható a  bűnöm,kedves Éva?! Azonnal robogok a Kauflandba beszerezni egyet,hátha meg kell büntetni a drágám. Tényleg elbirna még több cimkét,azzal is bővitve az olvasó tábort. Sokan csak az alapján keresnek műveket.
1
Nelly
2024. február 21. 14:19
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
A megszokott minőségi irás,amit várunk,sőt már elvárunk Évától. Kivételes érzékkel adja vissza a történéseket,szinte ugy érzem mintha nem is olvasnám,hanem ott állnék és a szemem előtt zajlanának az események. Izgató olvasmány. Most kivételesen,talán a név azonosság miatt,jobban bele éltem magam mint általában. Éreztem a fülledt erotika illatait,a hangokat,melyek hol suttognak,hol meg fülsüketítően hangosak.Hallottam a felajzott testek egymáshoz csapódását,a kéj és élvezet semmivel össze nem téveszthető hangjait.De ilyen egy orgia. Mintha nem is a képzelet szülte volna,hanem egy nagyon jól megirt dokumentálása lenne a történéseknek.
Picit más!
Nem hiszem hogy kevesebb akció és több érzelem kellene!
Az irónő tökéletes összhangot teremt az irásaiban.
Amugy meg csak mellékesen megjegyzem,kedves Kékég! Ez erotikus irodalom. Ha romantikára vágysz olvass Romanat és társait. Ha még van ilyen a piacon.
Egy szóval,ujra csak gratulálni tudok Évának!!!! Természetesen max pontszám.
S ahogy többen is irták. Annyi lehetőség van még,használd ki.
Várom a folytatásokat!!!!
GRATULA!
3
Nelly
2023. október 10. 09:25
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 8. rész
Bizonyára személyes tapasztalat kell ahhoz,hogy ilyen szemléletesen tudja megirni a - témájától függetlenül - magával ragadó történeteit. A fájdalom élvezete ami még mindig elképeszt. Nedvesedni sőt elélvezni a fokozódó fájdalomtól,na ezért ez egy másik világ amibe bevezet bennünket a főhősnőin keresztül Éva,ugy hogy az számunkra is izgató,élvezetes kaland.
Gratula az ujabb epizódhoz. 
Csak egy kérdés motoszkál bennem. Lehet ezt még fokozni kérem?
1
Nelly
2023. július 28. 18:11
Történetek: Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 2. rész
Nekem tetszett! Éva596-tól megszokottan jól megírt történet. 
Igen egyetértek az előttem szólóval,kicsit több beszéd még jobbá tenné.
Várom a folytatást! 
Az meg hogy megvárakoztatják az olvasókat a szerkesztők,valószínű hogy a jó irások  vissza tartásával tartják fent az érdeklődést. Míg várjuk a várhatóan jó irást,a gyengébbekbe is bele bele olvasunk.
2
Nelly
2023. május 27. 15:58
Történetek: Első állásom története 21. rész
Nagyon nem értem az emberkéket akik itt osztják az észt. Ki kötelezi őket arra hogy olvassák a sorozatot? Valaki fegyvert tart a fejükhöz,hogy újabb és újabb részeket ismerjenek meg?!Mert ugye ha egy történetet elolvasok,lehet hogy az az ízlésemnek való, de az is hogy nem. Hogy tetszik vagy sem, az az én megítélésem és személyes véleményem. Többször belefutottam olyanba amelyik nem az izlésemnek való volt,sőt olyan is amelyiket végig sem olvastam,annyira nem az ízlésemnek való volt. Jó pár éve magam is irok és párat ezek közül,ezen az oldalon meg is osztottam.Néha néha megírom a véleményemet is az épp elolvasott műről. No de ami itt folyik már részeken át,az a vicc kategória. Vagyis nem is,mert akkor nevetnék. De ez annyira siralmas hogy nincsenek rá szavak.Leszögezem hogy nem vonzódom a BDSM szexhez,nem ismertem ezt a világot,sőt nem is igen olvastam a témakörben. Illetve nem tisztem megvédeni a szerzőt, megteszi ezt saját maga. Ezért külön gratulálok neki!Valamiért beleolvastam valamelyik részbe és az írónak köszönhetően,felkeltette a kiváncsiságom és végig olvastam a sorozatot.Nem feltételezve semmit a szerzőről,az azért mégis látszik hogy ismeri a szexnek ezt a különös világát.Lehet hogy Ő mazochista? Lehet.De kicsit sem annyira mint az Őt sorozatban kritizáló hozzászólók!!!!Hisz ha annyira nem az ízlésüknek megfelelő a történet akkor MIÉRT OLVASSÁK???? részeken át?Mert ha nem mazochisták akkor csakis azért, hogy szőrszálhasogató módon, rosszindulatuan,mindenbe belekötve kritizálhassák a művet!!!! Sőt tovább menve ,undoritó hozzászólásaikban szó szerint sértegessék annak iróját. Van olyan is aki bátorkodik iránymutatást irni a következő részekhezEgyesek önjelölt műkritikusok,a magyar nyelv doktorai,de van akit a szex részek zavarnak!Egy szex történetben!!!!Agyrém!!!!Jókai összest vagy Leslie L. Lawrence-t kellene olvasnotok! Bár,feltételezem hogy Ti abban is találnátok hibát bőséggel! De legalább a szex akciók hosszas leírása nem lenne zavaró!Fanyalgók,kritizálók és társaik!Nézzetek magatokba és lássátok meg ott a hibákat!Mert a vélemény nyilvánításának is van kultúrája és az építő kritika nem egyezik meg a mű alapjainak megkérdőjelezésével. De a ha ez kicsit magas nektek akkor egyszerűen a véleményetek tartsátok meg magatoknak,mert nem hiszem ,hogy bárki is kiváncsi ezekre a visszataszító irományotokra.Ha pedig ennyire nem tetszik, akkor NE OLVASSÁTOK!!Magam részéről GRATULÁLOK az irónak. Már azért is, mert úgy mutatta meg ezt az extrém világot,hogy az olyan ember mint én - akitől ez nagyon távol áll - elolvastam. Ez kicsit formálta bennem az erről a világról kialakitott képemet,de egy lépéssel sem kerültem közelebb hozzá és ez abszolút nem a mű hibája. Biztosra fogadom hogy nem is azzal a céllal iródott.“Kérem a következőt!”
6
Nelly
2012. április 29. 11:06
Történetek: Swinger klubban
Köszi a hozzászólásokat. Remélem folyamatosan javulni fognak a történeteim és elnyerik tetszéstetek. Ez az első.
Igazatok van. Összekeveredtek a történetek címei. Ez a swinger klubban történetem első része. Irok a szerkesztőknek javítsák ki a hibát. Remélem hamarosan jön a tényleges Swinger parkoló történetem. Elnézést.
1