Inkheart hozzászólásai

I
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
26 db
Inkheart
2021. április 30. 20:55
Történetek: Új munka
Köszönöm a véleményeket. Arra azért rendkívül kíváncsi vagyok, mit kellene ahhoz írni, hogy ne húzzátok le ennyire. Teljesen elveszitek az ember kedvét az írástól. De igazából soha senki sem indokolja meg, hogy miért sz@rozza le ennyire. Ok, hogy nem szeretitek az erőszakos történeteket, meg az erőszakos pasikat. De hogy ennyire minimális pontot kapjon, az kicsit erős szerintem. 
1
Inkheart
2015. október 26. 00:39
Történetek: Kata
Aranyos történet, csak néhol fura a fogalmazás. És túl gyorsan lett vége. Mintha elfogyott volna a lendület.
1
Inkheart
2015. október 20. 23:14
Történetek: Egy "forró" nyár Szegeden
A történet maga nem rossz, de az írásmód kritikán aluli. Rendesen elfáradtam, mire elolvastam. Az elején a körülmények leírásához képest a lényegi rész kissé összecsapott. Amúgy érdekelne, hogy folytatódott.
1
Inkheart
2015. október 6. 17:28
Történetek: Hárman egy ellen
Miért baj az, ha nem "csajos" a nyelvezet? Hol találtál helyesírási hibát? Elgépelés van benne, az tagadhatatlan, de helyesírási aligha. Egyébként köszi a véleményeket.
1
Inkheart
2012. november 7. 16:18
Történetek: Anya és lánya is megvolt
Szövegközpontozás, emberek! Volt olyan mondat, amit háromszor olvastam el, hogy megértsem a nem létező vesszők miatt. A sztori sem volt olyan nagyon extra. És hét pontos átlaga van...
1
Inkheart
2012. október 11. 08:02
Történetek: Drágán adod
Köszi, ez most jól esett! 😀 A fantáziája mindenkinek a sajátja attól, hogy nem meri kimondani. Ha valaki csak ír, és nem tesz tönkre maga körül mindent azzal, hogy "éli" a fantáziáját, az már mocskos, beteg ember. Az a cucc tényleg rossz minőségű volt😉
1
Inkheart
2012. október 10. 12:17
Történetek: Drágán adod
Teljesen normálisnak tartom magam, köszi! Ha valaki írni sem tud, ne fikázzon! Ha jobbat ír, mutassa meg, és elfogadom a véleményét!
1
Inkheart
2012. szeptember 22. 08:37
Történetek: Hazafelé
A történet jó, a megfogalmazáson lenne mit csiszolni. Teljesen olyan érzésem volt olvasás közben, mintha az író közben személyiséget változtatott volna. Az írás közepe egy kissé közönségesre sikerült a többihez képest.
1