Annaahh hozzászólásai

A
Nem:
Beállítottság:
biszexuális
Születési dátum:
1987. április 3.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Biatorbágy
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
65 db
Annaahh
2023. szeptember 28. 00:01
Történetek: Péntek este a barátnőmmel
Igazat mond Ulysses.

Elég rég néztem fel az oldalra. Egy időben szinte megrogzotten minden egyes leszbi fantaziaimat meg akartam írásban örökíteni. Ezért inkább "leszoktattam magam erről" mivel akkor addig nincs nyugvas, nincs evés nincs alvás míg profira meg nem írom. Na ezért hagytam abba. Mert minden időmet elveszi mint valami drog. Pl. Nem mosok ki "ráér" csak irjam már meg végre.' Ó ez meglesz 2 óra alatt '. Hát mégse 🙂 két HÉT! múlva faszom. Mert mindig van még gyonyorúbbé, még gördülékenyebben fogalmazottá tenni benne valamit...

Köszönet Ulysses kollégánknak, hogy rámutatott nekem arra, hogy mindig "tegyem előbb a fiókba pihenni" amikor már úgy érzem hogy na mostmár tényleg feltölteném. És bizony tényleg! Egy hét múlva, két hét múlva.... fog még úgyis eszedbe jutni valami fontos, valami ami akár lényegesen izgalmasabbá, kreatívabbá tette volna azt a gyönyörű írásodat, AZT AMIT MÁR 10 SZER, MARADÉKTALANUL ELKÉSZÜLTNEK HITTÉL, EZÉRT KÉT HETE BEKÜLDTÉL... HÁT hadd pihenjen az"a fiókban" ennyit tudok tanácsolni, amit Ulysses barátunk is nekem annak idején. 

Lehet hogy egyszer még visszetérek 🙂 addig is Annaahh írásait mindenképpen olvassátok. És Ravetrain ét is. 

Most azért jöttem fel amúgy az oldalra ennyi idő után, hogy újra olvassam pár régi, mennyeien varázslatos történetem... amik amúgy mind kitalációk🙂 

Hadd reklamozzam magam.( Bár most Annaahh ként írok de Ravetrain is vagyok. )

Anyukák egymás közt, A túl jó barátnőm, ezek annaként,
Ezek meg Ravetrain: hetero történetek főleg, egy buzi, de leginkább leszbi amilyeneket annahh is irna : ) ja viszont a legőszintébb vágyálmomat ravetrain írta: fütyis leszbik a címe. Valami ilyesmi. Nagyon szép a sztori.

​​​​ezt olvasom most újra. Lényeg hogy bár sokat maszturbalok leszbi pornora, punci puncihoz dörzsi stb... de ha arra kerülne a sor, "fütyis leszbi "lennék. 

 
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. április 8. 13:42-kor írt üzenetére.
Annaahh
2016. december 8. 11:43
Történetek: Big clit, tenisz és lábfétis
🙂 Már nincs semmi ötletem. Írjak olyanokat, hogy csak szimplán átjött a barátnőm, és simogatni kezdett?🙂 Meg ha lenne is ötletem, már nem tudnám beleéléssel megírni.
Majd egyszer megformálódik még valami, ami érdemleges🙂
1
Annaahh
2016. november 9. 09:15
Történetek: Meztelen konditerem
Amúgy nagyon jól írsz! Szívesen olvasnék tőled egyszer egy leszbi történetet!
És a megtisztelő hozzászólásoddal kapcsolatban:
Igen, tudom, hogy nem a pontok számítanak, csak egyszerűen már nincsenek átütő ötleteim. Az utóbbiak közül is párra már csak az írás öröméért szántam időt, pedig mostanában már el vagyok havazva. Végre bejött az élet🙂 Szóval időm sincs rá,
meg nem akarom lehúzni a saját színvonalam. Mondjuk ezek is tetszettek a közönségnek🙂 De lényeg, hogy már úgysem tudnék olyat írni, amire azt mondanám, megéri időt szánni, vagy akár csak az írás élvezetéért. Majd évek múlva talán gyűlnek a tapasztalatok, és megformálódik bennem valami. Szerintem egyszer-egyszer még visszatérek🙂 De nem mostanában. Még egyszer köszönöm bátorító szavaid!
És boldoggá tesz, hogy sokan szerettek🙂
1
Annaahh
2016. november 3. 09:43
Történetek: Anyukák egymás közt
Látom nagyon megy a harc! Gondolom az alattam levő és/vagy levők ostromolnak engem a o pontjaikkal, hogy maguk alá rántsanak. Mert hogy nyilván ha kb.2-3 szavazattal nőtt a szavazataim száma, és 9.05-ről leestem 9-re, akkor az csak úgy történhetett, hogy valaki vagy valakik 0 pontot adtak rám. Nem is egyszer. Onnan gondolom, mivel szavaztam már 10 ponttal egy olyan történetre, amire előttem már ehhez hasonlóan kb.70-80-an szavaztak, és 1 századot dobott rajta az én 10pontos szavazatom.
Szóval valakinek vagy valakiknek vagy valakinek több új névvel o pontot kellett rám adnia, ahhoz, hogy így visszaessek. Vajon ki lehetett az? Nyilván az alattam levő akar följebb kapaszkodni. Gratulálok! Idáig én nem süllyednék, hogy csináljak új névvel egy történetet csak azért, hogy lepontozzam a fölöttem levőt a toplistán!
Én csak a sajátomat pontoznám följebb🙂 De viccen kívül ez szomorú!
Én nem fogok csak azért valami ócska történetet kitalálni, hogy új névvel felrakjam, és másokat lepontozva visszaemelkedjek a toplistán. Ha egyszer megesztek kedves alattam levők, és kiesek a top10-ből, hát legyen úgy, gratulálok!
Majd talán 20 év múlva visszatérek egy olyan történettel, ami 9.5 fölé lesz pontozva, azt aztán majd évtizedekig ostromolhatjátok, hogy az első helyről visszaessen a mélybe🙂
Remélem az oldal üzemeltetői nem törlik ezt a hozzászólásomat.
Nem trollkodok értitek, csak ez sajnos eléggé nyilvánvaló, és ki kellett mondanom!
Még egyszer búcsúzom! Boldogsággal tölt el, hogy sokatoknak ennyire tetszettek a történeteim! Egyszer még talán felvillanok valami igazán izgis történettel.
Bár eme irományomat nehéz lesz űberelnem!
Puszi nektek! Sziasztok!
1
Annaahh
2016. október 29. 10:33
Történetek: Velem Történt
Jó kis legjobb barátnős történet! Viszont alakíthattad volna úgy, hogy teret kapjanak benne a párbeszédek is! Mármint úgy értve, hogy ennél azért jóval több kellett volna bele, mint amennyi van. Nekem így is tetszik, de még jobb is lehetett volna!
Puszi!
1
Annaahh
2016. szeptember 7. 12:53
Történetek: Péntek este a barátnőmmel
Masked!
Igen, igazad van! Hát nem ez lett a legjobb történetem, de legalább az egyikkel ott vagyok az 5. helyen a toplistán. Meg azért van még jó néhány, ami egész jó.
Mások szerint is🙂
1
Annaahh
2016. augusztus 29. 17:03
Történetek: Városi életképek
Köszönöm szépen! Azt hittem, azért odapirítok vele a trónkövetelőknek🙂
Rég jártam már itt, és látom vannak egész komoly új arcok a leszbi faktorban.
Nem baj, lényeg, hogy az Anyukák közt ott van az 5.helyen. Azt biza már nem fogom űberelni.
1
Annaahh
2016. július 5. 11:56
Történetek: Leszbikus nővérek
Na most lebuktunk🙂 Mostanában néha borozgatok írás közben. Alapvető hibákat, elírásokat sem veszek észre ellenőrzéskor.
Vajon most akkor mi a nővérem neve?🙂
1
Annaahh
2016. június 10. 11:58
Történetek: Barátnők egymás közt
Ezt hogy érted, hogy olvastad már itt?
Valaki korábban megírta már szó szerint ugyanígy?🙂
Anyukák egymás köztöt olvashattál, de az teljesen másról szól.
Azt is én írtam.
1
Annaahh
2016. május 10. 19:17
Történetek: A virágárus lány
Igen🙂 Most lebuktam🙂 Vártam egyébként, hogy valakinek feltűnik, mert az az egyetlen magyar leszbi pornó. Mármint amiben beszélgetnek is előtte a lányok.
Viszont a megfogalmazás és az érzelmi oldala az az én érdemem.
1
Annaahh
2016. május 5. 21:57
Történetek: Hogy szedj fel egy csajt
Persze, az számomra is világos, hogy szerinted miért jobb, a Túl jó barátnőm! Nem semmi állás vagy ilyesmi, csak nincs értelme azok után írogatnom, hogy az Anyukák egymásközt 9 pontot ért el és tudom, hogy a további ötleteim úgysem érnének el ennyit.
Ez viszont...
A virágárus lány!
Na ezzz!
Ez lesz a csúcs, mindegy ki mennyire pontozza.
Ezután már nincs miért írnom!
Te gondolom sejted miért mondom.
De aztán idővel ki tudja, ha nem lesz jobb dolgom...
1
Annaahh
2016. május 5. 18:48
Történetek: Hogy szedj fel egy csajt
Lesz ám jobb is!
Az utóbbiak közül sokra csak kíváncsi voltam, pedig sejtetettem, hogy nem lesz nagy szám. Amire büszke vagyok az az Anyukák egymásközt meg a
Túl jó barátnőm. (mondjuk ez utóbbi csak 8 pontot kapott, de nekem tetszik)
És ma töltöttem föl azt, ami után egy időre búcsúzom, mert a csúcson kell abbahagyni. Annál jobbat már nem fogok írni.
Remélem nektek is elnyeri a tetszésetek!
A virágárus lány
Gondolom egy-másfél hét mire elbírálják és fölkerül.
1
Annaahh
2016. április 25. 20:44
Történetek: Cathy kalandjai 3. rész
Jó megfigyelő vagy🙂 De még nem jött el az ideje, hogy lelőjem a poént🙂
Egyébként jó ideje munkanélküli vagyok, szóval a szabadidőm jó részében
irogatok. Olyan szempontból könnyen megy az írás, hogy a történeteim vázát hamar megírom, meg menet közben eszembe jutnak mellékvágányok is,
de aztán azzal többszörös idő elmegy, hogy utána mit lenne érdemes hozzátennem vagy kivenni belőle, meg ezerszer átfogalmazom.
Aztán amikor azt hiszem, kész van, másnap mindig akad mit csiszolni rajta. Az meg a másik, hogy gyakran elalvás előtt a sötétben kipattanok az ágyból lejegyzetelni azt a rengeteg ötlet magot, ami hirtelen eszembe jut, nehogy reggelre elfelejtsem. Kész őrület🙂 Írok egy történetet, de közben belekezdek még 4-be, aztán mire befejezném végre őket, megint elkezd bennem formálódni valami új. Egyszer érnék már a végére hogy legalább egyszerre csak egyvalamin kattogjak🙂
Már legalább látom az alagút végét🙂
Vannak még ötleteim, de azok úgysem lennének akkora durranás. Bár ki tudja. Ha lesz időm megírom azokat is, de ezekre voltam igazán kíváncsi amiket eddig írtam, és a következő háromra, amik közül az egyik már elbírálásra vár, a másik kb. holnap kész lesz, és majd az Őrület filozófiáját azt némileg hosszabb lélegzetvételűnek szánom.
Már már kisregény lesz, mint novella. A bevezetője már kész van, de még rengeteget kell foglalkoznom vele.
Egyébként oltás, hogy az Anyukák egymásköztet, (amire a leginkább büszke vagyok, mert a leszbi toplistán bár csak az első 10-et mutatják, de ott kullog kb. a 11-2-3.helyen) tartott a legrövidebb ideig megírnom, és ezt pontozták a legtöbbre. 2-3 nap alatt megvolt, aztán hagytam egy napot pihenni és még egy utolsó utáni ellenőrzés volt gyorsan.
Még jelentkezem! És örülök, hogy érdeklődsz az írásaim iránt.
1
Annaahh
2016. április 22. 11:25
Történetek: Cathy kalandjai 3. rész
Majd az Őrület filozófiájára leszek igazán kíváncsi.
Még készülőfélben van, de szerintem egy hónapon belül felkerül.
Addig is van már két újabb kész történetem, amiket gondolom hamarosan elbírálnak, ha érdekel esetleg.
És nem utolsó sorban!: Tetszik ez a történeted. Jó a sztorija. Humoros is néhol.
1
Annaahh
2016. április 22. 11:16
Történetek: Cathy kalandjai 3. rész
Köszönöm Ulysses a Túl jó barátnőm című irományomhoz fűzött véleményedet!
Engem önmagában az inspirál, hogy világra hozzam a számomra izgalmas sztorikat úgy, hogy közben a stílusomat is megőrizzem, ugyanakkor az olvasóközönség igényeihez csiszolódva tálaljam. Erre úgy néz ki a
"Végül kiderült", de főként az "Anyukák egymásközt" című legutóbbi művemben sikerült igazán ráéreznem.
Igaz, ami a legközelebb áll hozzám, az a Túl jó barátnőm, de lényeg, hogy
az utóbbi írásaim is én vagyok, csak nagyobb hangsúlyt fektetve a szaftosabb részekre🙂
1
Annaahh
2016. április 20. 20:03
Történetek: Anyukák egymás közt
Van készülőben néhány történetem. Egyet például most tettem föl.
Gondolom pár nap, egy hét mire fölkerül.
Köszönöm az érdeklődésedet!
Ha gondolod, olvasd el a korábbi történeteimet is🙂
1
Annaahh
2016. április 20. 09:14
Történetek: Anyukák egymás közt
Hú de izgi! Írtam már pár bőven 8as történetet, de ezek szerint ez lett az eddigi legjobb. Adjatok még pár pontot, hogy meg legyen a 9es🙂
Küldök puszit nektek, ahová csak szeretnétek!
A csajoknak is🙂
1
Annaahh
2016. április 14. 14:43
Történetek: Zita karjaiban
Sejtettem, hogy ez nem lesz akkora közönség kedvenc, mint az előzők.
Ígérem, a következők hasonlóan ütősek lesznek, ha nem jobbak, mint pl.
a Péntek este a legjobb barátnőmmel🙂
1
Annaahh
2016. április 9. 11:31
Történetek: Torna után
Kár, hogy ismeretlenül írtad!
Szívesen olvasnám más történeted is, ha van! 10p
Szerintem ez egy igazán kiemelkedő darab.
1
Annaahh
2016. április 9. 11:02
Történetek: Az ismeretlen szépsége 1. rész
Nekem azért tetszik, mert biszexuális nő vagyok, és öröm volt azzal a tudattal olvasni, hogy Edina is az. Leginkább a leszbi történeteket szeretem, de természetesen a heterokat is és tetszett, hogy ez bizonyos szinten ötvözte a kettőt.
Részemről 10p és bár nem vagyok oda a hármasért, én is várom a folytatást!
1
Annaahh
2016. április 5. 21:40
Történetek: Péntek este a barátnőmmel
Ja és még valami Fiesta hozzászólásával kapcsolatban.
Említetted a végét.
Szerintem kellően részleteztem ahhoz képest, hogy gyakorlatilag röptében kinyaltuk egymást. Te mit hiányolsz belőle?
Fontosak számomra az építő kritikák, mert át szeretném lépni egyszer a bűvös 9-es ponthatárt🙂
1
Annaahh
2016. április 5. 21:36
Történetek: Péntek este a barátnőmmel
Fiesta!
Köszönöm kritikádat! Az én nézőpontom ezzel kapcsolatban az, hogy
igen, pont ez a lényeg, hogy a fiúval akkor még nem akartam lefeküdni,
viszont a barátnőmmel felszabadultabban éreztem magam, és igen🙂
neki bizony megengedtem, hogy megkeresse a g-pontomat.
Ha a szűzhártyám felől aggódsz, azt megelőzően már rég átszakítottam magamnak, és Andi sem féltette a nuniját az ujjaitól🙂

Hairy Pussy
Örülök, hogy ennyire tetszik! Van még néhány alakulóban levő történet
a tarsolyomban. Nagyjából hetente-kéthetente szerintem felkerül mostantól egy-egy.
Puszi mindenkinek
0