zoli bácsi hozzászólásai

z
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
4 db
zoli bácsi
2011. november 13. 21:26
Történetek: A medalion
Kedves Dorka
Ahogy írtad,valóban nehéz újat írni a témában.
Egy történetnek nem csak elejének és végének kell lennie hanem tartalommal is kell bírnia.
Ha neked nem is a szex leírása okoz örömet hanem az odáig vezető út akkor is többet kellett volna foglalkoznod a történések körülírásával.
Nem piszkálás képen, de ha megírsz egy 16.210 karakter hosszú történetet ha nem is leszel tőle egy Verne de létre hoztál valamit.
Az én meglátásom szerint ha egy "újságíró" egy cikk megírása után újságírónak nevezheti magát te is íróvá léptél elő mikor elküldted a történeted, és illene foglalkozni az olvasók igényeivel.
Ugyanis ha saját szórakoztatásodra írsz akkor nem kellenek az iszamos részletek mert érzelmileg jobban átéled, de ha megakarod osztani másokkal és közönség elé tárod gondolataidat akkor igen.
Amúgy várom a folytatást, mert van benne valami...
1
zoli bácsi
2010. december 21. 23:09
Történetek: Elcsábított a menyem
Kedves álmos elefánt!
Nem kívánok kötekedni, mert látom fordítás. De azért tisztázzuk: Főhősünk most a menyét vagy a lányát döntötte meg? Lehet hogy én vagyok fogalmi zavarba de ha a menyét akkor az nem a lánya. Lehet, hogy a lányának tekintette de akkor sem a lánya. De ha még is a lánya, akkor nem lehet a menye. Na mind egy én teljesen elvesztettem a fonalat.
1
zoli bácsi
2010. augusztus 2. 10:21
Történetek: Ki Ő?
Nem rossz!
Megjegyezném halkan, hogy egy kicsit jobban figyelhettél volna a fordításnál, és döntésre juthattál volna a beküldés előtt, hogy húg vagy nővér. Mert számításaim szerint, ha négy évvel fiatalabb a hölgyemény, akkor nem lehet a nővére.
1