hd4350 hozzászólásai

h
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
13 db
hd4350
2015. augusztus 15. 16:38
Történetek: Passivity
Tíz pont nálam 🙂 Fantáziadús, tetszett. Bár a valóságban, mikor rájönnék arra, hogy a két nőci mellett, egy kan is van a szobában, biztosan megtörném a játékot. De ha a cérnám kicsit hosszabb is, ennél :„ A mozgolódásból végül rájövök, hogy nyilván helyet, és ezzel farkat is, cserélnek.” biztosan véget vetnék a dolognak.
1
hd4350
2015. augusztus 14. 06:45
Történetek: A toll és a napló 1. rész
A folytatás elkészült,tegnap egy késői órán feltöltöttem.
Két apró részlet:
„Gyorsan megszabadultam a ruháimtól, hogy elvegyüljek a társaságban, majd elvonultam a terem egy távolabbi szegletébe és egy kupa bort kortyolgatva, onnan szemléltem az eseményeket.Jobban szemügyre véve a dolgokat az emberek pár kivétellel mindannyian szexeltek, férfiak nőkkel, nők egymással, és.."
„A pár láthatóan attól jött egyre inkább izgalomba, hogy a köztük lévő testvéri viszony ellenére szexuális viszonyuk van, mindezt aktus közben szavakkal kifejezve. Fabiana és Lucius, így hívták őket.ˇ"
Köszönöm a sok pozitív kommentet, az újabb rész az előzőhöz viszonyítva hosszabb lett,remélem tetszeni fog, és mielőbb olvashatjátok.
1
hd4350
2011. március 8. 17:35
Történetek: Szigeten 1. rész
Köszönöm a hozzászólásokat.Első írásom.Ilyenre sikerült.Ha írok folytatást,már tapasztaltabban fogom írni. 🙂

(Megjegyzés: Ez a történet fel fog kerülni még egyszer,mert azt hittem, hogy ez nem fog felkerülni így beküldtem még egyszer,elnézést.)
1