XXIII.István hozzászólásai

X
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1955. január 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
194 db
XXIII.István
2013. június 10. 09:39
Történetek: Gyáva nyúl 1. rész
A link nem jó, amit megadtál - (bár az is csirke(: de nagyon sz..) - ez jobb, de a korábbi választásaid ennél különbek voltak. Valószínűleg a fordítással kicsit feljavítod az eredeti történetet...! Nem pontozom, mert, ha a munkádat(fordítás) értékelném, az húsz pont is lehetne, viszont maga a story nem ér háromnál többet.

Rinaldo! Legalább néha "eltéveszthetnéd" az igekötők használatát!!?
1
XXIII.István
2013. június 8. 17:45
Történetek: Anyja lánya 2-4. nap - Angyalka
Akárhányszor olvasom (nem csak ezt a novelláját),újra és újra megállapítom, hogy itt Ő a Király - igazából ez már-már irodalom a szó valódi értelmében.
Vidraa neked ráadásul lelked is van s ez megkülönböztet a legtöbb ide írótól!
1
XXIII.István
2013. május 26. 12:04
Történetek: Fiúszerelem 1. rész
T.author04!
Mélységesen csalódtam benned!(Jelzem most sem olvastam a műved és csak a körülötte kialakult polémia ismeretében és okán szólalok meg!)
Mint korábbi bejegyzésedben olvastam, a pedofil jelenet, nem "reklámozás céljából került az írásodba, hanem mert a jellemábázoláshoz elkerülhetetlen. Nos akkor miről is beszélünk?! Egy öntelt, nem is túl művelt, végtelenül frusztrált, önjelölt "atyaúristen" seggének kinyalása céljból önostorozásba kezdtél???? Nevetséges, hogy valaki havi ötszázegynehány forintért, itt úgy működik, mint egy elszabadult hajóágyú - mindenkit utasítva és rendreutasítva, gátlástalanul sértegetve - mikötben nyilvánvalóan egy már kihajított, ócska konzervdoboz. Nehogy már ez az ócska rinyálás határozzon meg téged!!! Mit gondolsz, esetleg tiltsuk be a Grimm testvérek meséit és/vagy a székely népmeséket - hogy csak az egyszerűbbeket említsem - nevetséges!!!
Persze mit is morgolódok, csinálj amit akarsz!
1
XXIII.István
2013. április 18. 08:41
Történetek: Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész
Szomorúan tapasztalom, hogy a "werberi gyűlölet-kampány" már ide is begyűrűzik! Ennek okán - tényleg utoljára - kénytelen vagyok reagálni.

1.Senkit nem "buzisztam le"(nem használtam és nem is használom ezt a kifejezést!) - a betegséggel kapcsolatos megjegyzésem nem az illető nemi identitására vonatkozott, hanem a narcizmusára és arra zsigeri gyűlölködésre, ami minden sorában megnyilvánul mindenki ellen, aki másként gondolkozik, mint az általa kívánatosnak tartott!(Egyébként pedig, ha egy barna hajú, kékszemű embert, valaki barnahajú és kékszeműnek nevez az lehet-e sértő??? Szerintem nem!!!)

2.Sajnos a "meghivatkozott" diplomák és nyelvi ismeretek ellenére nem ismeri bizonyos fogalmak értelmét - lásd pl."rasszista", "fasiszta" stb. Az eddigi bejegyzéseim között egy olyant sem lehet találni, amire rá lehetne sütni ezeket a fogalmakat.(Az már csak a hab a tortán, hogy a váló és nem váló igekötőket sem tudja helyesen használni! Persze ez csak a magyar nyelv!)

3.Azt sem szégyelném, ha "jobbikos" volnék - nem vagyok az - bár szerintem ehhez sincs semmi köze az illetőnek.

4. Az "author04" írások lepontozásával kapcsolatos rágalmak igazán gyorsn tisztázhatók: felhatalmazom a szerkesztőket, hogy hozzák nyilvánosságra hány és milyen pontot adtam az említett írásokra - előre bocsátom semmilyet!

5.A továbbiakban, ha meglátom az inkriminált nick-et átugrom, mert nem vagyok kíváncsi arra gyűlölködésre, amit úgy látom igyekszik meghonosítani ezen az oldalon. Nagyon sajnálom őt, mert úgy látom, hogy tényleg egy beteg ember. Nem tudom, hogy ez a mélységes frusztráció miből alakult ki benne - igaz nem is tartozik rám - de lehet, hogy érdemes lenne felkeresnie egy pszichiáter, az segíthetne! Őszintén kívánok neki jobbulást.

6.Azért kezdtem írni ezeken az oldalakon - s nem véletlenül a "legnépszerűbb" kategóriában(nem a személyes érintettség okán, ahogy author04 sem), mert szerettem volna megmutatni, hogy lehet kultúráltan, helyes magyarsággal, nem "állati ösztönökre bazírozva", akár még valődi ismereteket is közvetítve megjelenni az adott témakörben. Akár el is gondolkodtatni az olvasókat. Nem örülök, hogy a "politika" ilyem nódon beszivárgott ezekre az oldalakra! Remélem ez hamarosan véget ér!
1
XXIII.István
2013. április 17. 07:11
Történetek: Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész
Kedves author04!
Gondolom Te már rég'felfogtad, hogy a homoszexualitás "elutasítása" részemről nem valamiféle gyűlölködés, hanem a személyes negatív tapasztalat, meg a téma, napjainkban elharapózott "túllihegése". Mint már korábban is írtam, semmi bajom, senki nemi identításával csak ne akarják egyesek kötelezővé tenni(ld. még melegfelvonulás és hasonló akciók...). Ne akarják ránk kényszeríteni, hogy az valami magasabbrendű dolog és mindenki kőbunkó, aki nem hódol a nemiség ezen formájának! Én nem tartom a magam heteroszexualitását magasabbrendűnek - és kötelezőnek sem - de had' legyek már ennyire "bunkó konzervatív", hogy én inkább nővel...! Persze ez nem is neked szól, hisz' nem te vagy, aki mindenkire rá akarja kényszeríteni a saját, kizárólagos véleményét - kimondva, ad absurdum, azt is, hogy aki nem ért vele egyet, az unintelligens, rasszista, fasiszta....no nem sorolom tovább.
Amúgy, azzal is tisztában vagyok, hogy a pszichológia mai álláspontja szerint nem létezik tiszta heteroszexualitás, legfeljebb - különböző okokra visszavezethetően - valamelyik írányba eltolódott, esetleg "félúton járó" nemi hovatartozás(identitás).
Magamat egyébként alapvetően liberálisnak tartom - persze nem afféle liberálisnak, akik ma teleordítozzák a világot(meg sajnos ezeket az oldalakat is!?) - mert a liberalizmusuk addig tart, amíg valakinek egyezik velük a véleménye és természetesen a többiek "máglyára való eretnekek".
Tudod, ez az, a bizonyos "bal"liberalizmus, aminek persze annyi köze van a valódihoz, mint a demokráciának volt a "népidemokráciához".
Volt egyszer egy "buta francia" aki azt találta mondani: "ugyan nem értek egyet önnel, de az életemet adnám, hogy kifejthesse a véleményét"(mielőtt valaki közölné, hogy nem tudok franciául(sem)az idézet nem biztos, hogy szó szerinti, de ez a lényege!) - no ő volt az igazi liberális! Ma ez úgy hangzik: "mivel nem értek egyet a véleményével, kész lennék az életét is elvenni" - de minimum a betonba beledöngölni. No erre írtam én az egyik hozzászólásomban: "Nem elég betegnek lenni, annak is kell látszani".
Más.
Ízlelgetve - a hozzászólásaidban - a stílusodat, lehet, hogy a Te írásaiddal kivételt teszek, mert egyre kíváncsibbá teszel - s bár a "megfellebezhetetlen főítész" volt szíves megjegyezni - nekem nem ezektől az írásoktól "áll fel a cerka", legyen az bármely' kategória - és nem is azért olvasom őket...
1
XXIII.István
2013. április 16. 08:57
Történetek: Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész
Nos, azt hiszem a cimkézést éppen erre találták ki. Amennyiben valamely' témakör taszít, azt nem kell megnyitni. Én így teszek. Ez persze nem vonatkozik a "kommentekre", mert azok sokszor érdekesebbek, mint maga a mű.(Minden esetre egyfajta kor(vagy talán kicsit "kór"😉kép is.) Ezt a történetet sem olvastam - és nem is pontoztam - viszont épp' az író személyére tekintettel érdekelnek a hozzászólások. Ennyi...
1
XXIII.István
2013. április 8. 12:52
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
Kedves author04!
A megszokottan visszafogott és intelligens hozzászólásod, értelmes emberben nem kelthet visszatetszést. Továbbá, amit a női anális orgazmus témájával kapcsolatban írsz az gyakorlatilag megegyezik a véleményemmel. Amit erről a témáról tudok azt olyanoktól tudom, akik a maguk élményeiről(terészetesen nőkről beszélek)meséltek nekem és/vagy tapasztaltam velük együt.
No ennyit erről!
1
XXIII.István
2013. április 8. 12:37
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
gaborthefirst!
A saját "unitelligenciámmal" valahogy majd megpróbálk együttélni...
A te "superintelligenciádat" viszont fémjelzi, hogy nem voltál képes felismerni egy szójátékot...no meg a szerkesztők által törlésként megjelölt kifejezések...(?), hááát...megjegyzem a "vasalbizással" is csak bemutatkoztál!
Nem kell félned, hogy további vitába elegyedek veled, mert a stílusod(maga az ember!)nem fér bele az én "unintelligenciámba" - még öt nyelven sem! Garantáltan - ha meglátom a nickedet - tovább lapozok, mert nem látom értelmét, hogy ezen a, számomra "nyilván felfoghatatlan" csúcs-bölcsességekkel terheljem, a nyilvánvalóan a tiednél sokkal kisebb kapacitású agyamat. A másságoddal pedig...de gustibus non disptandum...én ehhez tartom magam - csak ne legyen kötelező!
Szóval, a magam részéről töröltelek!
1
XXIII.István
2013. április 8. 08:32
Általános -> Női anális orgazmus - létezik-e?
"Gáborazelső"!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy - bár szerinted mindenkinél nagyobb tudással rendelkezel - hogy valódi tapasztalataid a férfi homoszexualitás területéről vannak.(Te tudod, a te gusztusod...)
Nem akarok hívatkozni a nagy kutatásokra(ld. Kinsey Report és társai...), pedig akár tehetném. Viszont maradok a saját és ismeretségi köröm tapasztalatainál: A női orgazmus bizony sokszor még egy nőnek is rejtély, nemhogy nekünk férfiaknak...bizony ismerek nőket - azzal együtt, én magam nem vagyok "anál-mániás" - akik kifejezetten élvezik a "hátsó bejárat" használatát. Akár a behatolást és közösülést, akár a bejárat orális/digitális izgatását, ami által sokszor intenzivebb orgazmushoz jutnak, mint a "hagyományos eljárásokkal".
Persze szólhatnék itt azokról a nőkről, akik a mellük izgatásával vagy az általuk végrehajtott orális aktus által, esetleg az ajkuk és/vagy a talpuk izgatásával jutnak orgazmushoz. Egyik esetben sincs szó "a prosztata" közreműködéséről.
Igaz a férfiseggben, férfiakkal folytatott játékokról, meg nekem nincsenek tapasztalataim, tehát arról sohasem vitatkoznék veled!!!
1
XXIII.István
2013. március 18. 20:00
Történetek: Összeköltözés
Talán még sohasem találkoztam írásban "suk-sük"-özéssel, no itt sikerült. Az igekötők használatát meg néha eltéveszthetnéd, mert következetesen rosszul használod azokat. Nem bántani akarlak csak figyelhetnél egy kicsit. A történet...nos az mindegy, szerintem nem te tehetsz róla...
1
XXIII.István
2013. március 14. 17:36
Történetek: Veszprém
Kedves author04!

Én kérem elnézésedet, ha félreérthető voltam - látod az íráséli közlekedés hátránya: hiányzik mögüle a testbeszéd. Egyáltalán nem bántottál meg. Egyszer, ha adsz egy nem nyilvános elérhetőséget - s persze érdekel is - módot kerítek rá, hogy elmeséljem neked a történetet.
Remélem sikerült eloszlatnom a félreértést, rosszul érezném magam, ha mégsem!
1
XXIII.István
2013. március 14. 09:50
Történetek: Veszprém
Kedves author04!
Nem várom senkitől, hogy "könyörögjön" bármiért is nekem!
A "honlap fura urairól" meg nem kívánok hosszabban értekezni - régi és gusztustalan történet. Azóta nem publikálok itt - ennyi.
1
XXIII.István
2013. március 14. 02:18
Történetek: Veszprém
Kedves author04!
Ami a homoszexualitást illeti - leszámítva azt a néhány "bepróbálkozót" a fiatalabb éveimben, akiket kénytelen voltam elhárítani - udvariasan vagy keményen, kit hogy' lehetett - én egyszerűen nem foglalkoztam vele. Ma is az a véleményem, hogy a hálószobák falai között, semmi közöm hozzá, mindenkinek magánügye - akár csak az én heteroszexualitásomhoz nincs másoknak köze. A mi viszont az utóbbi 15-20 évben ez ügy kapcsán történik, no attól hányingert kaptam: ld. melegfelvonulás és egyebek(jelzem intelligens "meleg" nem is fordul ott elő!). Mindehhez hozzájött egy személyes élményem - nem érdekes, hogy hol, minden esetre nyilvános helyen - belebotlottam egy "párocskába": kb.120 kg-os, kigyúrt, kopasz és "összefirkált" ürge serénykedett, egy hasonló "súlycsoportba" tartozó, hájtömeg seggében, akinek folyamatosan csorgott a nyála. No, a szó szoros értelmében - fizikailag - kidobtam a taccsot. Sajnos akárhányszor feljön a téma, a lelki szemeim előtt megjelennek ezek a képek és jön a hányinger. Ezzel együtt én most sem foglalkoznék velük csak ne akarnák rám kényszeríteni magukat(ld.pl.melegfelvonulás és társai). Na ennyit a "homofóbiámról".

Önmagad hozzáértésének(mármint irodalmi)lebecsüléséhez("botcsináltabb"...hu, a kis nyelvújító) csak annyit: Ahhoz, hogy meg tudd ítélni a marhapörköltről, hogy jó-e, nem kell mesterszakácsnak lenned - sőt talán még el sem kell tudni készíteni azt(igaz az nem árt, ha az életedben moslékon kívül mást is ettél már - szerintem Neked, biztosan nem kell megmagyaráznom, hogy ezt hogyan értem). Ráadásul, mintha volna némi fogalmad, ama bizonyos főzésről is!
Szóval köszönöm a rám szánt idődet - s a, bár nagyon szelíd, kritikádban is igyekszem megtalálni a megszívlelendőt.
Lehet, rábeszélsz...talán mégis küldök be valami újat(előfordulhat, hogy van bennem egy adag exhibicionizmus...?).
1
XXIII.István
2013. március 13. 09:05
Történetek: Veszprém
Kedves author04!
Először is köszönöm a részletes kritikát - bár sokan lennének, akik hasonlóan állnának hozzá - akár, ha negatív is lenne esetenként(ha jogos!)

Valóban a bevezetés azért született, mert ez az írás a "segítsük a magyar turizmust" című pályázatra született. Hiszed vagy nem, ezt a történetemet is - legalább háromnegyed részben - az "élet írta". "Durva hamisítás" lett volna, a másféle kimenet. Az én "önkényem" az, hogy szeretem az "ich roman" formát használni - valahogy jobban kézre áll.

(Miskolcról persze nem szólhattam ezen a szinten, bár - az akkori munkámból kifolyólag, a "régi időkben" - sok-sok hetet töltöttem ott is, ám a jelenlegi várost nem igazán ismerem.)

Valóban a fejemben kész' van a folytatás - már csak azért is, mert az "élet" is tovább írta ezt a történetet - természetesen, ha eldöntöm, akkor még közölhető formába kell öntenem. Végül is, inkább nyitva hagytam a végét s ennek kimenete, az is lehetne, hogy az olvasók fantáziájára bízom a "befejezést"...(Jelzem, több novellácskám és fordításom, gyakorlatilag készen áll viszont a "honlap uraival" szembeni - szerintem jogos - ellenérzéseim miatt, még nem vitt rá a lélek, hogy közlésre beküldjem. Komoly "csatát" vív bennem, az olvasóim/szavazóim iránti tisztelet és a jelzett ellenérzés.)

Még-egyszer köszönöm a hozzászólásod!
1
XXIII.István
2013. február 28. 08:24
Történetek: Efeboszok a tóparton 4. rész
No és akkor még egy nézőpontból, néhány a kedvenc "gyöngyszemeim" közül:

A jóember, aki a nő "csiklóinak" izgatása után, a szűz nőbe "bevágja" a faszát, betolva az a "méhébe" s azzal "földöntúli gyönyört" okoz. Természetesen mindezt teszi a "vimes-doboz méretű eszközével" - hiszen itt szinte mindenki ilyennel vagy még nagyobbal rendelkezik!(?) A nők persze attól élveznek, hogy "érzik a tűzforró ondó belövellését a méhükbe"! Na és a szüzek, akik az első aktus után, azonnal követelik "baszd meg a forró seggemet is" - természetesen a "vimesdobozzal", amitől azután még nagyobbat élveznek!
S ezek még csak az "anatómia professzorai" - a teljesség igénye nélkül!
1
XXIII.István
2013. február 26. 07:16
Történetek: SzExpressztábor
Látod "vidraa"! A niemand-ok lepontozhattak, az írásod(írásaid!)ma - 6-7 év után is felkelti az érdeklődést, mert unikum!
(Ráadásul Te emberileg sem alacsonyítottad le magad, amit néhányan nem mondhatnak el magukról...)
Jó lenne új írásokkal találkozni a "mestertolladból"!!!
1
XXIII.István
2013. február 22. 07:43
Történetek: Efeboszok a tóparton 3. rész
Kedves author04!
Örülök, hogy te is abba a "kiveszőfélben levő állatfajtába" tartozol, akivel lehet és érdemes is eszmét cserélni. Nyilván a nyelv fejlődéséhez hozzátartozik bizonyos idegen szavak beépülése(ld.jövevényszavak), sőt a különböző szakmai szaknyelvekben szinte elkerülhetetlen. Nem is ezek ellen emeltem szót, azt hiszem ez talán világos.
Amit a céltalan trágárságról írtál, az meg végképp visszhangra talált bennem.
Sajnálom, hogy a homoszexualitást választottad témául, mert így számomra az írásod nem emészthető - de ez az én "hibám", mert ebben menthetetlenül konzervatív vagyok. (E téma béli konzervativizmusomat
1
XXIII.István
2013. február 21. 06:46
Történetek: Efeboszok a tóparton 3. rész
Kedves "író04" (hogy ne essek megint a "vizet prédikál, de ....." hibájába)!
Abban egyetértünk, hogy én sem szeretem - a buzi történeteken kívül - az erőszak bármilyen formáját tartalmazó írásokat.
Szegény ősmagyarok nem igen használhatták volna a "szabatos" kifejezést, mert az sajna' nyelvújítási szavunk. No, meg a "story-val" is igazad van, hisz' az sem mentségem, hogy a mondaton belüli szóismétlést akartam elkerülni.
Ami, pedig a hozzászólásokat illeti(ld. még komment)- bizony mondom neked - több, mint a fele, jobb lenne, ha meg sem született volna. Sajnos rengeteg szánalmas színvonalú(tartalmi,alaki,helyesírási szempontból egyaránt!)történet és még sokkal több, borzalmas, bugyuta és értelmetlen hozzászólás található ezeken az oldalakon.
Amúgy pedig, még véletlenül sem akartalak volna megbántani téged!
1
XXIII.István
2013. február 20. 08:27
Történetek: Efeboszok a tóparton 3. rész
author04!
Szavazni - nem csak "szakértőként" - jelenleg is csak user-névvel bejelentkezve lehet.
Nem olvastam és nem is szavaztam az írásodra - nem tehetek róla, de nem szeretem a homo story-kat - de biztos vagy benne, hogy - a szerinted alacsonynak érzett - pontszámot okozó "hiba, nem a te készülékedben" van?
(Mellesleg eleve - zsigerből - utálom, amikor valaki idegen szavakat használ olyan esetekben is, amikor korrekt magyar szó/kifejezés is létezik!)
1
XXIII.István
2013. január 31. 12:33
Történetek: Kölcsönösség
Pierre19!
Lehet kritizálni a helyesírást, de nem árt ha ismered a szabályokat! Az általad kifogásolt formula ugyanis teljesen megfelel a helyesírás szabályainak!
1
XXIII.István
2013. január 29. 19:52
Történetek: Húsvéti szünet
Urak és Hölgyek!
Az író egyértelműen megjelölte a forrást - csak el kell olvasni. Nem kérdés tehát, hogy fordítás - és ez nem hiba! A hiba talán, hogy a gépi fordítást nem kellő gondossággal "magyarította".
No a történet meg olyan amilyen - az eredeti író, ha jól tudom, indiai vagy pakisztáni.....másféle gondolkodásmód...
1
XXIII.István
2012. december 6. 09:05
Történetek: Egy kis vizes szex
Ez a tipikus eset, amikor serdületlen és főleg tapasztalatlan (mondhatnám alapvető anatómiai ismeretekkel sem rendelkező - nem gabi60 az egyetlen ilyen!!!) fiúgyermekek írnak nőként egyesszám első személyben fantázia történeteket.
1
XXIII.István
2012. december 3. 08:14
Történetek: Két rosszlány
Nyakatekert, logikátlan és életszerűtlen megfogalmazás. Magyartalanságok és helyesírási hibák tömege - olyan hatása van, mint egy gyengén kijavított rossz gépi fordításnak. Maga a történet - ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni - a legprimitívebb pornó-filmek stílusát idézi.
Bocsi! Nem akartalak bántani, de próbáld meg elolvasni még egyszer! Amennyiben akkor sem látod, hogy miről beszélek....nos akkor felejtsd el, amit írtam és bocs'!
1
XXIII.István
2012. november 27. 21:09
Történetek: Ismerősök találkozása
Tiborg!

Szerinted, ha valakinek egy nap sem elég, hogy végigolvasson egy "Vadász","vidraa"....had' ne soroljam tovább....novellát, ráadásul a végére érve már nem is emlékszik az elejére, akkor hány pontot ad rá???!!! Szóval ez a válasz a (költői)kérdésedre.
1