Arter Ego hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1980. február 9.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
14 db
Arter Ego
2021. február 19. 17:57
Történetek: A második esély 1. rész
Köszönöm mindenkinek, aki vette és veszi a fáradtságot, hogy bármilyen formában véleményt nyilvánítson 🙂
Ulysses, szerintem nincs veszteni valód azzal, hogy megmutatod az írásaid 🙂
Véleményem szerint sajnos (?) többségben vannak azok, akik inkább értékelnek egy pocsékul megírt, de testnedvektől csöpögő írást, mint azok, akik esetleg tényleg történeteket akarnak olvasni. A pontozásos rendszer lenne a fő támpont a közönség visszajelzésében, de sokan arra sem veszik a fáradtságot, hogy szavazzanak, nemhogy kommenteljenek. Ezért nem tartom mérvadónak az értékeléseket; ha csak egy pozitív kommentet olvasok a sztorijaim alatt, nekem már megérte 🙂
1
Arter Ego
2020. március 10. 12:26
Történetek: Az első alkalom
"Azt azután végképp nem értem, hogy az eddigi 106 megtekintés után hogyan kaphatott majdnem 9-es pontátlagot? Ennyire igénytelenek az olvasótársak?"
Ha a kérdőjelet felkiáltójelre cseréled a második mondat végén, meg is van a válasz.
(Ezek a jelek tántorítanak el attól, hogy összetettebb, kiforrottabb sztorikat hozzak, mert úgy látszik, hogy a tagok 90%-a csak rejszolni jár ide...)
1
Ez egy válasz Andreas6 2020. március 10. 06:37-kor írt üzenetére.
Arter Ego
2018. június 27. 23:12
Történetek: Az örökség 2. rész
Sziasztok. Kedves berher, az az igazság, hogy a majdnem kész harmadik rész egy olyan vincseszteren volt, ami tönkre ment hosszú évekkel ezelőtt. Amióta ezt írtam, annyi minden történt velem, hogy attól félek, a harmadik fejezet stílusa merőben más lenne, mint az első kettőé. Emlékezetből ugyan megvan a vázlat, de az első fejezet óta eltelt kilenc év alatt nagyon megváltozott az a belső világom, ahonnan ezek a történetek jönnek. Nagy örömmel tölt el, hogy van rá igény, és megpróbálom befejezni, ti pedig majd eldöntitek, hogy érdemes volt-e várni.

A legjobbakat 🙂
AE
1
Arter Ego
2015. április 17. 03:21
Történetek: Christine túrája 1. rész
Senkivel nem szeretnék elhitetni semmit, pusztán tényeket közöltem 🙂
Évekig érleltem magamban ezt a dolgot és csiszoltam a történetet / történeteket. Pár szerző elég magasra tette a lécet, élvezet olvasni a munkáikat; elsősorban ők inspiráltak, hogy kipróbáljam magam e téren. Nagy bátorság kellett, hogy feltöltsem az elsőt, de nagy örömömre sokaknak tetszik 🙂
Sajnos az elmúlt hat évben egyáltalán nem tudtam erre koncentrálni, de most úgy hozta az élet, hogy újra van lehetőségem.
Szóval köszönök minden kritikát, és igyekszem tartani a színvonalat 🙂

Üdv: AE
1