Pexi hozzászólásai

P
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
29 db
Pexi
2023. június 8. 08:36
Történetek: Hófehérke és a hét törpe
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem erre a német szövegre. Sejtettem, hogy ez a mese már másokat is megihletett, de hiába kerestem, nem találtam. Most hogy elolvastam, megnyugodtam, mert jelentős mértékben különbözik az enyémtől, tehát nem érhet a plagizálás vádja. Az alapötlet ugyanaz, de a megvalósítás egészen más. Én nem a korszerűségre, hanem a humorosságra törekedtem. Úgy látom, ezt kevesen ismerték fel.
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. június 8. 07:04-kor írt üzenetére.
Pexi
2023. június 7. 20:46
Történetek: Hófehérke és a hét törpe
Nem gondoltam, hogy elhiszitek: ez egy fordítás. Mert nem az. Ennek nem létezik német nyelvű eredetije, következésképp jobb fordítását sem olvashatta senki. A közismert Grimm-mesének csak a keretét őriztem meg, az, hogy mit csinálhatott Hófehérke a törpékkel együttélve, az én fantáziám szüleménye. Mertem remélni, hogy jobban fog tetszeni, főleg a szövegbe csempészett finom humornak köszönhetően.
1
Pexi
2023. január 2. 20:20
Történetek: Egy tragikus szerelem
Majd há újabb ötletem támad, akkor esetleg nekiülök. Láttad, hogy a covidos írásomra hányast adott a "szakértő"? Szégyelhetné magát! 
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 2. 13:58-kor írt üzenetére.
Pexi
2023. január 2. 10:52
Történetek: Köszönöm, Covid-19!
Kedves Ulysses, köszönöm a józan és higgadt hozzászólást. Ha valóban érdekelnek az írásaim, Pexi név alatt megtalálod őket, és akkor még reálisabban ítélkedhetsz fölöttem. BÚÉK!
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 2. 10:30-kor írt üzenetére.
Pexi
2017. július 10. 08:06
Történetek: Niki, Tünde és én, avagy sok a jóból is megárt
Kár, hogy nem olvastad tovább, mert akkor rájöttél volna, hogy igenis a 69-ről van szó, bár elismerem, hogy nem a legszerencsésebb a megfogalmazás, hiszen persze, hogy nem az a lényeg, hogy ki van alul, vagy felül, hanem hogy egymáson (vagy egymás mellett) fekve egymás nemiszervét ingerelik a szájukkal anyelvükkel stb. Az így keletkezett fej-láb helyzet emlékeztet arra a bűvös számra, amelyről kapta a nevét.
1
Pexi
2013. augusztus 28. 11:10
Történetek: A lift
A szakértő a megfogalmazásra 3-ast adott, szerintem pedig a megfogalmazás kifogástalan. Ha nem eredeti az írás, az akkor nagy baj, de különben jól ki van fundálva, noha nem éppen hihető. Fogalmazás, helyesírás : 10 - amit kevés itt megjelenő írásról lehet elmondani.
1
Pexi
2013. augusztus 18. 10:37
Történetek: Egynapi kurva
Ez a sztori így jó, ahogy van. Milyen lehetne a folytatás? Hogy másnap hármasban kefélnek? Na, neeem! Vicki kitalál valamit, hogy ne találkozhassanak - és kész. Mellesleg 1500 dollárt felkínálni egy utcalánynak kissé hihetetlen, de végül is megérte - és ha volt nála annyi készpénz (ami ugyancsak nem valószínű). De az írás mindettől függetlenül kitűnő.
1
Pexi
2013. augusztus 8. 07:34
Történetek: A haverom anyja 1. rész
Tisztában vagy azzal, hogy mennyire nem vagy tisztában a helyesírással? Az pedig alapkövetelmény ahhoz, hogy valaki írni kezdjen. A plagizálást pedig a törvény bünteti.
1