Pierre19 hozzászólásai

P
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1989. november 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Budapest
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
131 db
Pierre19
2018. május 25. 21:29
Történetek: Vízparti sátorozás
A történet egy picit hosszadalmas, de azért a legjobbak közé tartozik. Nem akarlak kioktatni, Gabe, de néhol zavaróak a helyesírási hibáid. Jólesett helyett mindenhol jól esett van, pedig azt csak az esőre lehet mondani. Miért írod az ő szócskát mindig nagybetűvel? Végül pedig: a szétrobbant szót is egybe kell írni. De ezektől az apróságoktól függetlenül is jól írsz!
1
Pierre19
2018. április 27. 14:36
Történetek: Nézhetem?
A történet izgató, csak egy kicsit túl jó stílusban van írva. Szerintem jobb lenne, ha egy kicsit lazább - hogy azt ne mondjam: közönségesebb - lenne.
1
Pierre19
2017. október 8. 21:20
Történetek: Tom, Babszi és a mama 7. rész
Andreas6-nak üzenem: Mivel nem vagyok pedofil, óvodás lányokról nem szoktam írni, de egy 12-13 éves lány már lehet nemileg érett. Nézz utána, hogy a lányok általában hány éves korukban szokták elveszteni a szüzességüket.
1
Pierre19
2017. július 22. 22:35
Történetek: Tom, Babszi és a mama 5. rész
Andreas6 figyelmébe:
Nem tudom, tudod-e, mi az akceleráció, de ha tisztában lennél vele, akkor tudnád, hogy egy 12 éves lány nemileg már teljesen érett lehet.
A kamaszkor (serdülőkor / pubertáskor / tinédzserkor) 10-14-től 18 éves korig terjedő életszakasz, átmenet a gyermek- és felnőttkor között, melynek során a nemi hormonok elkezdik működésüket.
Lányoknál a havi vérzés (menstruáció) jelentkezésétől számítják a nemi érettséget. Az első vérzés általában 10 és 16 éves kor között szokott bekövetkezni.
Üdv!
Pierre
1
Pierre19
2016. december 1. 23:29
Történetek: Judit nagy napja
A történet nemcsak durva és undorító, de annyi helyesírási és fogalmazási hiba van benne (a fölösleges és hiányzó vesszőkről nem is beszélve), hogy az embernek már az első bekezdések után elmegy a kedve az egésztől.
Hogy ebben mi tetszett némelyeknek? Tiszta időpocsékolás.
1
Pierre19
2016. november 17. 19:51
Történetek: Reggelek fürdőköpenyben 3. rész
A történet nem rossz, de elég sok fogalmazási és helyesírási hiba van benne, amikre jobban kéne vigyázni. Hogy csak egy párat említsek:
hagyj folytassa (hadd folytassa helyett)
jól esik: Jól legfeljebb az eső eshet, amit te akarsz mondani, az jólesik
Azon kívül a papát és a nővért nem lehet úgy megszólítani, hogy srácok!
Végül egy apróság: a párbeszédekben az első gondolatjel előtt nem kell pont.
Ezektől eltekintve folytasd nyugodtan a történetírást, mert nem írsz rosszul.
1
Pierre19
2016. október 1. 21:50
Történetek: Családi szex
A történet nem rossz, és a helyesírás is elmegy, kivéve az olyan szavakat, mint 14.-k (azt, hogy tizennegyedik a magyar helyesírás szerint így kell írni: 14.) vagy olyan elütések, mint anyuvl vagy ezket. Ezektől eltekintve írjál nyugodtan, mert érdekes, amit írsz. 7 pont
1
Pierre19
2016. június 18. 00:20
Történetek: Zitakrónikák 8. rész - Bűntársakra lelve
Helló, Izirider! Tekintve, hogy (amint írod is valahol) jobban szereted a részletes elemzéseket, mint a tőmondatokba sűrített olvasói véleményeket, megpróbálom részletesen elemezni/kiértékelni a Zitakrónikákat. (Azért csak ezt, mert eddig csak ezt olvastam végig – mármint az eddig megjelent 8 részt –, a többi írásodat későbbre tartogatom.) Először is őszintén gratulálok a Zitakrónikákhoz, pontosabban annak túlnyomó részéhez. Ha le is számítok néhány túlírt és túlbonyolított részt (mint például az 5. vagy a 8. rész), az egész – a történet bonyolítását, a stílust és a szexet illetően – toronymagasan kiemelkedik az átlagból. Legjobban szerintem a Levente, Zita, Anya és Apa közti kapcsolatokat sikerült megírni. Az incestus (vagy ahogy Te mondod, vérfertőzés) témája, amit én inkább családi szexnek neveznék, szerintem önmagában is van annyira érdekes, hogy fölösleges a történetet barátokkal, barátnőkkel vagy szomszédasszonyokkal fűszerezni. Viszonylag régen megjelent Napfürdőzés c. sorozatom (amelynek 2 darabja – a Zitakrónikák 7. része mellett! – a mai napig szerepel az anya-fia toplistán) kizárólag a család tagjaival foglalkozik, akárcsak épp most kezdődő – szintén német történet nyomán írt – sorozatom, az Egy teljesen normális család. Tehát egy szó mint száz: Én se vagyok már kezdő ebben a műfajban (az 51. megjelent történetnél tartok), de nagyon föl kell kötnöm az alsógatyámat, ha lépést akarok tartani a sziporkázó Zitakrónikákkal. Üdv! Pierre
1
Pierre19
2016. április 11. 22:54
Történetek: Az új lakás 3. rész
A történet bíder - ha tudod, hogy ez mit jelent - és tele van helyesírási hibákkal. (megérkezet helyesen megérkezett, meg jött helyesen megjött, farkas éhes helyesen farkaséhes stb. Az pedig rejtély, miért kell mindig nagy É-vel írni azt, hogy én.
1
Pierre19
2016. április 11. 22:46
Történetek: Tom és Laura 2. rész - Laura
Bob__-nak üzenem:
1) Sajnálom, hogy a képek szerinted "sokat rontanak a hatáson", mert én a fotókkal illusztrált történeteket szeretem.
2) Kár, hogy a két nézőpontból megírt történet véleményed szerint nem sikerült jól, pedig azt hittem, van benne fantázia ugyanazt a szexsztorit mindkét résztvevő szemszögéből bemutatni.
Pierre
1
Pierre19
2016. március 13. 15:53
Történetek: Medencemaszti
Nem akarlak helyesírásra tanítani, kedves hapi, de azt, hogy erőssen csak egy s-sel kell írni, a punci birtokos esete pedig nem punciát, hanem punciját. Különben jó. (8 pont)
1
Pierre19
2015. augusztus 31. 16:27
Történetek: Én és a kishugom 2. rész
Az ízlések és kotonok különbözőek - mondhatnám a régi mondást variálva. A hozzászólók nagyobbik fele azt írja, hogy "szuper" vagy "nagyon tetszik", sztbali szerint viszont hiányzik az "igazi action". Most légy okos, Domokos!
1
Pierre19
2015. augusztus 30. 22:24
Történetek: Matektanárnő
Sajnos nem tudok egyetérteni a dicsérő véleményekkel, mert a történet túl sűrű és gyerekes, azon kívül tíznél abbahagytam a fogalmazási és helyesírási hibák összeszámlálását. Kár, mert az ötletből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Na, majd legközelebb. 🙂
1
Pierre19
2015. augusztus 6. 22:20
Történetek: Én és a kishúgom 1. rész
gyuri0926 kemény ledorongolása után nem tudom, folytassam-e a történetet. Aki nem tud megkülönböztetni olyan - egymástól teljesen különböző - sportágakat, mint a bowling, a kugli és a teke, az inkább írjon meséket a kistestvéreinek, nem igaz? Ami pedig a 35 éves anyukát illeti, annak szerintem nyugodtan lehet 15 éves, de akár 17 éves fia is.
1
Pierre19
2015. március 26. 11:45
Történetek: 19 éves fiú története
Nem tudom, miért írja matador, hogy "tök jó", amikor a történet eléggé szegényes és ráadásul tele van értelmetlen szóhibákkal. (rávetettem helyett rávettem magam a mellbimbójára, az ajkai közé vettem magam, magára rányitotta a lövést, az szájába stb.) Én is csak ugyanazt tudom tanácsolni, mint Andreas6, hogy inkább festegessen, mert az talán jobban fog menni, mint az írás...
1
Pierre19
2015. január 7. 18:14
Történetek: Napfürdőzés 11. rész - Egy izgalmas videó 2. fejezet
Kedves pussydokie,
ha nem vetted volna észre, a befejező jelenet tényleg kvartett volt (tehát négyes), mert Linda "kezében a videokamerával anyjával szemben apja arca fölé térdelt. Stefan persze nem hagyta ki a lehetőséget, hogy végignyalja Linda arca fölött illatozó pináját, ami még jobban izgalomba hozta." Ennél több nem fért bele, mert nem volt már szabad dákó. 🙂
Pierre
1
Pierre19
2014. december 2. 14:12
Történetek: A szauna
A sztori kitűnő (10 pont) A mások által is jelzett apró hibák (a szeméremdombon csattogó herezacskó stb.) mellett két apró megjegyzés: Az a szó, hogy ő, csak a mondat elején nagybetű, viszont a mondatot a párbeszédekben is nagybetűvel kell kezdeni. A sztorit különben érdemes lenne folytatni.
1
Pierre19
2014. szeptember 22. 17:05
Történetek: A könyvtárban
A történet nem rossz, de még jobb lenne, ha nem lenne tele helyesírási hibákkal. Az hogy jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső. A maszturbáló lány viszont csak azt suttoghatta, hogy "Ez nagyon jólesik." Az írásjelek hiánya is zavaró. Mit jelent például az, hogy "Most már nem volt diszkrét üvöltött gyönyörében."???
1
Pierre19
2014. szeptember 22. 17:03
Történetek: A könyvtárban
A történet nem rossz, de még job lenne, ha nem lenne tele helyesírási hibákkal. Az hogy jól esik azt jelenti, hogy zuhog az eső. A maszturbáló lány viszont csak azt suttoghatta, hogy "Ez nagyon jólesik." Az írásjelek hiánya is zavaró. Mit jelent például az, hogy "Most már nem volt diszkrét üvöltött gyönyörében."???
1
Pierre19
2014. szeptember 5. 14:07
Történetek: Leszoksz?
Elég jó sztori, bár nem tudom, hogy férfiaknál is alkalmazható-e, mert a dohányosok tudják, milyen jólesik egy cigi elélvezés után...
1