sboy hozzászólásai

s
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
127 db
sboy
2015. január 7. 19:16
Történetek: Különleges szexélményeim 35. rész
Vegyétek figyelembe, hogy itt a fő lényeg az, hogy a partnerem a húgom terhes. Mintha ennél egy finom étcsokit, és lelkesen csak arra tudsz gondolni, hogy ó de jó ez az étcsoki, finom ez az étcsoki, stb. Másképp nem is lenne ez hiteles. Magas pontszámot, és igényeljétek az extra történetet.
1
sboy
2014. július 10. 14:27
Történetek: Különleges szexélményeim 32. rész
Nos, mivel ez rendkívül heves szexuális történés volt, hosszabban elmesélve már nem lenne hiteles. Gyors, heves, rövid idő alatt mint egy robbanás. Különleges extra történet is igényelhető a szerzőtől némi áldozat fejében. A főhős felesége durván félrelép. Írj levelet ide: humgum@gmail.hu
1
sboy
2014. június 4. 22:33
Történetek: Különleges szexélményeim 31. rész
Köszönöm az elismerő véleményeket🙂 Akit érdekel némi áldozatért cserébe egy különleges exkluzív történet, ami a főhős feleségének az izgató félrelépéséről szól az írjon ide: humgum@gmail.hu
1
sboy
2013. november 15. 14:08
Történetek: Különleges szexélményeim 29. rész
Tisztelt Olvasók. Örülök, hogy ennyi embernek tetszik. Akit érdekelne egy exkluzív történet az irjon a : humgum@gmail.hu Az egyedi speciális történetet eddig igénylők mind nagyon elégedettek voltak! Aki kimarad az lemarad!
1
sboy
2013. október 3. 14:26
Történetek: Különleges szexélményeim 28. rész
Aki szeretne némi áldozat árán egy lülönleges kiadású történtet olvasni, ami a főhős feleségének a félrelépéséről szól, az írjon ide: humgum@gmail.hu Ehez az esthez meg jó szórakozást mindenkinek!
1