Vanilia hozzászólásai

V
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
13 db
Vanilia
2010. november 25. 15:52
Általános -> 1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
Kedves Ambrózia!

Nem értem a hozzászólásodat! Gratuláltam az első három helyzettnek. A véleményem most is áll. Voltak ezeknél sokkal jobb, fantáziadúsabb és izgatóbb történetek is. De ez van. Sajnálom őket, hogy nem sikerült nekik.
Gyönyörteli augusztus 20
Az Örökség Napja
A Pálinka-fesztivál előtt

Úgyhogy ez nem panaszkodás, hanem vélemény nyilvánítás.
További szép napot Neked Ambrózia.
Vanilia
1
Vanilia
2010. november 25. 13:39
Történetek: Családi titkok
Az emberek álszentek. Igaza van 16 ferinek nem kell elolvasni. De mivel izgatja a dolog mégiscsak olvassa, csak nem meri bevallani.
Én sem vagyok oda a családi történetekért. De tudom, hogy sok embert izgat, és az ilyen típusú történetek miatt vannak ezen az oldalon.
1
Vanilia
2010. november 11. 07:19
Általános -> 1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!
Sziasztok!

Szomorúan tapasztaltam, hogy egy ilyen nemes versengést - még ha anonim- is tönkre lehet tenni az emberi primitivséggel, kapzsisággal. Én csak azért írtam erre a versengésre, mert meg szerettem volna mutatni a bennem rejlő érzékiséget.

Véleményem szerint azokat a tagokat, akik a versenyben résztvevő írások megjelentetésének napjától regisztráltak, ki kell zárni a művek szavazásából.
Így elvileg garantálni lehetne, hogy ne juthasson érdemtelenül olyan mű szavazathoz, ahol a mű írója vagy ismerős (baráti) köre csak azért regisztrált, hogy a saját pályaművét felmagasztalja, míg más versenyzők műveit lehúzza, feltehetően azok elolvasása nélkül. Nehéz elképzelni azt, ha egy mű minimális, kevés pontot kap, és azt ne kommentálná, ne fűzne hozná megjegyzést az "erős kritikai érzékkel megáldott" szavazó.
1