flexus hozzászólásai

Történetek: Anna és Viktor 2017. 08. 13. vasárnap 05:18
Érdekelne, hogy pontosan mi a gondod? Tényleg. Kicsit utána olvasgattam a hozzászólásaidnak, és én csak negatívat találtam. Érdekel, hogy miért olvasol egy olyan oldalon történeteket, ahol semmi sem tetszik? Nem te vagy az egyetlen, vannak még páran. Van aki csak simán mindenre azt írja, hogy nem tetszik, van aki leírja, hogy nem szereti ezt az oldalt. Akkor minek olvassa?
Történetek: Anna és Viktor 2017. 08. 11. péntek 21:44
Egy pornó oldalon az a bajod, hogy pornó? nyes
Történetek: Kiéhezett családanyák 2. rész 2017. 03. 23. csütörtök 12:21
Enigma hozzászólásával nagyrészt egyetértek, de ettől még jó volt a történet, folytasd csak.
allajos, folytasd csak, ne foglalkozz a hivatalos károgókkal. Mindig fogsz kapni olyan kritikákat, hogy ez, vag yaz nem tetszik valakinek, hogy nem elég hiehető, hogy fúj, a segge után a pináját baszták meg, ez nem egészságes (!), stb. Ezekkel ne foglalkozz, mindenkinek más az izlésa, van aki ezt szereti, van aki azt.

A történethez: jó az alapötlet. (Persze, hogy nem hihető, de ez egy fiktív történet, ha valakinek az kell akkor esetleg a szocialista realizmust ajánlanám neki, bár nem tudom, hogy észrevette e már az illető, hogy a tévében nem csak hiradó megy 24 órában? Pl. a Dr. Who sem valóság...) Amiben esetleg változtass: Egyrészt a helyesírást nézd át még egyszer, nem sok a hiba, de jobb ha minél kevesebb. Aztán a fogalmazás legyen egységesebb, néha kicsit olyan, mintha váltogatnád a szereplők viszonyát hozzád (pl. ne írd, hogy asszonyom, az kicsit távolságtartóbb, fölérendelőbb), a másik, hogy vannak szavak amik régiesek, azokat óvatosan használd, vagy ne itt. Megvan a helyük, de egy ilyen történetben néha kicsit viccesen hangzanak. A stílusod majd fejlődik, azt csak gyakorlással lehet fejleszteni. Végül: Az aktusokat kicsit hosszabban, részletesebben, van amikor ez ok, de máskor elkapkodod. Ez egy pornó oldal, végül is... smile Ha bármiben segíthetek még, ne habozz, bátran írj rám privátban.
Történetek: Anna és a masszőr 2017. 03. 6. hétfő 20:42
Bocsánat mindekitől, itt jött volna a kérés, hogy legyen e folytatás? smile
Történetek: Albérlet a fővárosban 2011. 06. 17. péntek 19:29
Végre egy történet, ahol ügyeltek a helyesírásra is és jó is volt a sztori. Írj még bátran, megéri.