RAVETRAIN hozzászólásai

R
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
297 db
RAVETRAIN
2022. május 29. 20:20
Történetek: A prosti 1. rész
Nem trollkodni akarok, de az nem tűnik életszerűnek, hogy találkozáskor el se hangzanak ilyen kérdések, mint például: Ő... hogy hogy te... nem is tudtam, hogy... te prostituált vagy? Na de Zita! 

Valami ehhez hasonlók nyilván fel kellett volna merülniük, nem csak egyből az, hogy milyen italt kérsz : ) 
2
RAVETRAIN
2022. április 16. 15:01
Történetek: Női fantáziáink 2. rész
Egyébként /nem bunkóságból mondom/ nem értem miért nem olyan elrendezésben kerülnek föl az illusztrált történeteimben a képek, ahogyan feltöltöttem. Így több helyen el vannak csúszva a történések időrendjétől. Meg sokkal kisebb méretűek is, mint ahogy feltöltöttem. Pl. Az egyik anya-fia történetemben jó nagyok lettek, de a többiben mind kicsik. Így kevésbé élvezhető. De mindegy, nem kötöszködöm : ) Örülök, hogy van ez az oldal : )
1
RAVETRAIN
2022. április 13. 01:03
Történetek: Női fantáziáink 2. rész
Örülök, hogy ismét örömöt szerezhettem nektek : ) Van egy utolsó történetem készülőben, aztán jó időre ismét elbúcsúzom tőletek, de egyszer tán még olykor olykor felbukkanok, ahogyan eddig is tettem. Aki szívből ír, abban sosem hunyhat ki a láng örökre : )
1
RAVETRAIN
2022. április 13. 01:02
Történetek: Női fantáziáink 2. rész
Örülök, hogy ismét örömöt szerezhettem nektek : ) Van egy utolsó történetem készülőben, aztán jó időre ismét elbúcsúzom tőletek, de egyszer tán még olykor olykor felbukkanok, ahogyan eddig is tettem. Egy szívből íróban sosem hunyhat ki a láng örökre : )
1
RAVETRAIN
2022. április 8. 01:15
Történetek: A Bűnös Gyönyör Rabjai: Fütyis Leszbik
Örülök, hogy tetszett néhányotoknak! Kíváncsi voltam milyen fogadtatásra lel, mivel bár (minden szerénységgel mondom) jól megírtam, de itt nem igazán kedvelik a homo kategóriát, így arra számítottam, ez a transzi sztori is csúfosan leszerepel, de nagy meglepetésemre többre pontoztátok, mint amire számítottam : ) Olvassátok a leszbi sztorijaimat is, azok tudom, hogy bejövősek : ) És Annaahh szenvedélyes leszbi történeteiből is bátran csemegézzetek : ) Azokat is én írtam régebben abban bízva, női nicknévvel több pontot kapnak : ) Van is köztük jó néhány : )  
1
RAVETRAIN
2022. április 7. 23:52
Történetek: Feszélyezve...
Jó kis sztori lehetne, szerintem vedd elő pár hét múlva és írd meg újra, ha jönnek hozzá plusz ötleteid, mert ki lehetne hozni belőle még sok mindent. Pl. én személy szerint nagyon kíváncsi lennék hogyan zajlott a konkrét párbeszéd (persze tudom hogy kitalált sztori de ez nem számít) amikor először beszéltetek a lány-lány felállásról, és a bevezetőt is kibővíthetnéd, mióta és hogyan ismerted meg a barátnődet. A szex jó, de hosszabb is lehetne. Adós vagy még azzal, hogyan viszonoztad a barátnőd "kedveskedését" : ) 
1
RAVETRAIN
2022. február 4. 00:57
Történetek: Gabalyodás egy kolléganővel
Ez egy szuper történet. El tudom hinni, hogy tényleg megtörtént, olyan életszagú a párbeszédekből, és megírva is nagyon jól van. Szerintem alul van pontozva, részemről gondolkozás nélkül ment a 10 -es. Gratulálok! 
1
RAVETRAIN
2022. január 19. 19:18
Történetek: Spontán írás
Szuperül írsz! Valósággal megelevenedik a sztori az olvasó lelki szemei előtt. Én speciel jobban szeretem, ha a saját, női szemszögedből írsz, mint pl. A kamionos lány című remekművedben, de természetesen erre is ment a 10 es.
1
RAVETRAIN
2022. január 19. 19:00
Történetek: Erotikus jóga
Cvirág neked volna kedved ismerkedni? Úgy érzem lenne miről beszélgetnünk, ha imádtad Annaahh történeteit : ) Szívesen megismernélek, akár csupán barátkozás céljából, de alakulhat is, ami alakulna : ) Élmény lenne egy olyan nővel beszélgetni, aki a történeteimen keresztül megismerte a legtitkosabb vágyaimat, amiket soha senkinek nem mernék elmondani. Persze kérdés, hogy mennyire messze lakunk egymástól. Én biatorbágyi vagyok. Írj rám, ha gondolod. ravetrain@indamail.hu 
1
Ez egy válasz cvirag 2022. január 19. 08:36-kor írt üzenetére.
RAVETRAIN
2019. június 25. 12:35
Történetek: A virágárus lány
Ráleltem a videóra: Magyar barátnők leszbi együttléte

Kár, hogy nincs fönn más ehhez hasonló, amiben beszélgetnek is előtte, és ráizgulhatsz a sztorira, hogy miként jöttek össze.
De ez király!
1
RAVETRAIN
2019. január 24. 13:37
Történetek: A természet csodája 1. rész
Ú de jó volt ennyi idő után újra olvasnom! Ez is az egyik régi nagy büszkeségem!
Női névvel írtam, mert féltem, nem pontozzátok sokra, ha férfiként írom.
Nem tudom számított volna ez valamit?
1
RAVETRAIN
2019. január 22. 10:59
Történetek: A barátnőm szorult helyzete
Kemény lehetett! : )
Attól függetlenül, hogy jóval szárazabb, prózaibb egy leszbikus érzelmektől fűtött erotikus novellánál, nagyon jól megírtad! A maga módján részemről ez egy 10-est megérdemel! Igazán egyedi történet : )
1
RAVETRAIN
2019. január 16. 11:21
Történetek: A természetellenest is a természet teremti
Egyébként, hogy őszinte legyek, én egy biszexuális férfi vagyok, aki a nőkhöz vonzódik inkább, ezen felül arról álmodozom, ha lesz következő életem, biszexuális nő szeretnék lenni. Ezért írtam annak idején annyi (szerintetek is) gyönyörű történetet a leszbi témában. De mára jó ideje kiégtem, csak nagy ritkán írogatok még azért egy-egy rövidebb történetet. A barátnőm egyébként a nőket is szereti, szóval megérti a vágyaimat. Fantasztikus érzés, amikor néha nőnek érezhetem magam vele. Amikor a mellbimbóimat nyalogatva kiveri a szerszámomat. Vagy hátulról hozzám simulva, hogy imádott melleit a hátamon érezzem, a mellbimbóimat simogatva veri ki, az izgat föl a legjobban.
Csodálatos nő : ) Persze általában a hagyományos módokon szeretkezünk : )
Nem is mindig vágyom ilyenekre, de néha nagyon felizgat, amikor a szexi ruháiba öltözök, és ő úgy viselkedik velem, mintha leszbik lennénk. Valahol őt is izgatja egy kicsit. Mindenesetre látszik, hogy szívesen megteszi nekem : )
Szóval vannak nagyon szép és izgató történeteim régről! Egytől egyig a fantáziám szüleményei, de magam is megdöbbentem, hogy menet közben mennyire részletgazdagon kifejlődtek maguktól, miközben írtam őket. Maga a történet, a beszélgetések, a szex. Olvassátok őket kedvetekre!
1
RAVETRAIN
2018. szeptember 7. 10:15
Történetek: Valóra vált álom
Köszönöm kedves Bizse! Írtam már eleget az elmúlt években.
Szemezgess, ha szeretnél :- ) Nagy örömmel tölt el, hogy ennyire tetszett neked!!!
Amúgy én egy biszexuális férfi vagyok, aki arról fantáziál, hogy a következő életében biszexuális nőként élvezheti a szexuális gyönyöröket :- )
Annak idején Annaahh néven írtam a szerintem legizgalmasabb és számomra ennél is élvezetesebb leszbi történeteket. Az egyik már évek óta a top 10- ben van.
1
RAVETRAIN
2017. december 3. 11:25
Történetek: A hosszú hétvége
Húhúú ez aztán zsivány kis történet!!! Bár a kislány helyében lehetnék!
Így férfi testben is :- ), akinek születtem, de talán még jobb lenne nőnek lenni!
1
RAVETRAIN
2017. december 3. 10:53
Történetek: A megvalósult álom
Ez nagyon izgalmas!!! Érdekelne amúgy, hogy férfiként honnan szedted össze a történetet? Kitaláltad, beleélve magad, mintha nő lennél? Vagy egy csaj mesélte? Nagyon jó, élethűnek hangzik! Nekem nagyon bejön!
1
RAVETRAIN
2017. július 19. 10:57
Történetek: Anyummal való aktusom
Érdekes, én ha sokat iszok pont hogy inkább még orkánkabátban is képes vagyok bedőlni az ágyba, nemhogy még meztelenre vetkőzzek. Ezt máshogy kellett volna kitalálnod🙂
1
RAVETRAIN
2017. július 12. 10:50
Történetek: Fitnessterem
Ez egy sportklub, nem csak fitnessterem, és ha figyelmesebben olvastad volna, leírtam:
"a büfé és a bársarok" az szerintem két különböző dolog 🙂
1