JÚN
20
2016

Ara a nudista strandon

hetero, férj-feleség

– Azt nem mondtad, hogy ez egy nudista tengerparti üdülő! – mondta Gabriella.
– Ezt én sem tudtam – hazudtam. A hazugság nem a legjobb módja a nászút elkezdésének, de tudtam, hogy félénk arám soha nem egyezett volna bele egy kis trükközés nélkül. És annak ellenére, hogy tiszta szívből szeretem, tudom, hogy a házasságunk csak akkor lehet sikeres, ha maga mögött hagyja zárdai neveltetését – ennek pedig az egyik legjobb módja, ha ráveszem, hogy veszítsen el pár ruhát.
– Ó, Istenem, ne! – kiáltott fel Gaby, ahogy tovább olvasta a brossúrát. – Itt az áll, hogy csütörtökön Nemzeti Meztelen Nap lesz, és hogy a meztelenség kötelező. Aki nem vesz részt benne, annak el kell hagynia az üdülőt napkeltétől alkonyatig. Remélem, van valami jó alternatívájuk. Ha nincs, akkor nászút ide vagy oda, hazamegyünk.

*  *  *
JÚN
19
2016

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚN
17
2016

Szingli pörgés 2. rész

hetero

Ahogy gyarapodott a látogatók száma, úgy növekedett Lorena önbizalma is. Az ismertető részben elárulta, hogy szexuális tapasztalatairól fog részletesen beszámolni. Második bejegyzését személyesebb hangvételűre írta: mesélt magáról, arról, hogy milyen volt régebben, illetve hogy melyek az új céljai. Szabadidejében a blogját fejlesztette, dekorálta. Élvezte, hogy nem csak magát élheti ki ilyen izgalmas módon, hanem a kreativitását, és a művészi hajlamait is. Egyelőre nem akart beszélni az oldalról barátnőinek. Nem érezte fontosnak, és amúgy is minden élményüket elmesélték egymásnak.
Érettségi után nem tanult tovább, egy lakhelyéhez közeli ruhaboltban helyezkedett el eladóként. A pszichológia mindig is érdekelte, de az utóbbi időben érthetően az egyik területe, a szexuálpszichológia kezdte el jobban foglalkoztatni, így tervbe vette az egyetemet is.

*  *  *

Jóbarátok

homo

Végre egyedül vagyok, gondoltam. A szobatársam, Steve nemrég ment el pár haverjával szórakozni, és tudtam, hogy legalább két órán keresztül nem fog visszaérni, szóval kihasználtam a lehetőséget, levetkőztem és előkaptam a régi és megbízható Fleshlightomat. Kanosabb voltam, mint korábban bármikor életemben eddig.

*  *  *
JÚN
16
2016

Amanda nászútja

hetero, nyaralás, leskelődés, szűz, férj-feleség

Amanda egy ágyban fekve hallgatta a szomszéd szobából átszurodo noi sóhajokat és nyögéseket. A fal túloldalán lévok is nászutasok voltak, csakúgy, mint o és Jack. Velük egyszerre érkeztek a hotelbe.
Érkezésük éjjelén Amanda Jack-hez bújva feküdt az ágyban, átszakított szuzhártyájának keserédes fájdalmát ízlelgetve hallgatta, ahogy a túloldalról a másik no felsikolt.
Eloször csak olyan hangokat hallott, mint amikor valamilyen kemény tárgy ritmikusan nekiütodik a két szobát elválasztó közös falnak, újra és újra hosszú perceken keresztül, majd rövid halk zajok sorozata következett, melyek leginkább mély hangú nyögéseknek tuntek, majd legvégül meghallotta a túloldali fiatal no hangját, amit feljajdul: oh oh oh!
Biztos most szakadt át a szuzhártyája – gondolta Amanda. Pont úgy, mint nekem. O maga is halkan feljajdult, mikor Jack elso alkalommal behatolt a péniszével.

*  *  *

Jóbarátok

homo

Végre egyedül vagyok, gondoltam. A szobatársam, Steve nemrég ment el pár haverjával szórakozni, és tudtam, hogy legalább két órán keresztül nem fog visszaérni, szóval kihasználtam a lehetőséget, levetkőztem és előkaptam a régi és megbízható Fleshlightomat. Kanosabb voltam, mint korábban bármikor életemben eddig. Láttam Steve - et felöltözni, miután letusolt. Egy szál törölközőben jött be a szobába, amit utána ledobott, megmutatva azt a pompás, kerek, napbarnított fenekét. Azonnal felállt a farkam és gyorsan el kellett rejtenem egy párna mögé, attól függetlenül, hogy a háta volt velem szemben. Csak egy farmert húzott fel, az alsónadrágot kihagyta, végül felém fordult, miközben felhúzta a nadrágja sliccét. Nem sikerült megragadni a lehetőséget, hogy láthassam a farkát, de a nadrág elég szűk volt ahhoz, hogy láthassam a közel 20 centi hosszú körülmetélt szerszámának a körvonalát. A nyálam majdnem kicsordult ennek láttán.

JÚN
15
2016

Egy teljesen normális család 1. rész

hetero, leskelődés, tini, illusztrált

A 36 éves Anna három gyermeke ellenére megőrizte nőiességét és karcsúságát. Különösen büszke volt formás, asszonyos melleire és széles csípőjére, amelyhez gömbölyű fenék társult. Gyerekei már elég nagyok voltak: Dávid tizenöt múlt, az ikrek, Anikó és André pedig egy évvel fiatalabb.
Az asszonynak pont egy forró nyári napon jutott eszébe, hogy telkükön megritkítsa a bozótot. Egy árva lelket sem látott a közelben, de egyszer csak hangokra figyelt fel.
– Biztos, hogy itt nem lát meg minket senki, Tom? – kérdezte halkan egy lányhang.
– Biztos – felelte egy fiúhang türelmetlenül. – Itt vagyunk a bozót kellős közepén. Nézd meg, milyen messze van a legközelebbi ház. Ki láthatna itt meg minket?
Anna körülnézett. A ház, amire a fiú utalt, az ő házuk volt, de innen csak a tetőrész látszott. Sejtelme se volt róla, kik lehetnek a szederbokrok mögött.

*  *  *

Egy fáradt, magányos este

maszturbáció

A lány a hétvégén is egész nap dolgozott, délutánra már nagyon elfáradt az egész heti hajtásban és a gyerekekkel való küzdelemben. Magánéleti gondjait nem akarja kiteregetni senki felé sem, kavarognak a gondolatok a fejében. Most egyedül van otthon. Nehéz egyedül, de Ő erős, megoldja a problémákat. Gyermekeinek az apja elhagyta és Ő nem érti, miért? Szerették egymást, összezördüléseik, mint megannyi „normális” családban.
De az igazi ok/okok talán soha nem derülnek ki. Nem fogja senkinek sem mutatni kifelé, hogy mennyi küzdelem, szenvedés van benne, de belül egy fáradt nap után összegyűlnek az érzések és amikor ráesteledik, csak arra tud gondolni, hogy egy forró fürdőt készítsen magának és az illatos, meleg párával talán a gondjainak egy része is tovaszáll, legalább egy este erejéig.