Hírek

MÁJ.
28.
2023

Álomból valóság

A fürdőszoba ajtaja kinyílt, és ott volt: csak az a kis törölköző volt köré tekerve. Szorosan a nagy melleihez fogta, ahogy kilépett a fürdőszobából. A törölköző alig volt elég hosszú ahhoz, hogy ne lássam a punciját. Szőke haja átázott és a testéhez tapadt, vízcseppek folytak le a lédús cicik között. Amikor meglátott, hogy bámulom lebiggyesztette az ajkát és azt kérdezte:

– Mi az? Meg akarsz baszni?

Ledobta a törölközőt és a ruganyos mellek mellek szabadon pattogtak. A szemem a csodás dinnyéktől lefelé vándorolt a domborodó kis puncijáig, amelynek szőrét apró kis sávba nyírták.

Jessie nővérem megfordult és megmutatta nagy, tökéletes buborékpopsiját.

–...


Igaz történetek 2. rész - Legyen tánc

Az első történetem után kilenc hónappal történt az élmény, és ahogy mint az előzőt, ezt sem fogom sosem elfelejteni, mert tisztán emlékszem az egészre, annak köszönhetően, hogy azóta is sokszor felidézem. A hölgy neve Mária, fekete, hosszú haj, kerek arc, közepes, kicsit lógósabb mellméret, lapos fenék, kicsit húsosabb testalkat. Nem ez volt az, ami megfogott benne, hanem a különleges nyögési hangfrekvenciája, az arcmimikája, a néhai dögössége, szexista megjelenése, tüzelő kisugárzása. Nem mindig, de amikor igen, akkor a fantáziám annyira megelevenedett, hogy Lev Tolsztoj is megirigyelte volna. Egy osztályba jártunk, és olykor olykor valami oknál fogva csak úgy szimplán felnyögött kínjában...


MÁJ.
27.
2023

Osztozás

A bátyám, Sam és a barátnője, Ginnie átjöttek hozzám vacsorázni. Igazából csak a bátyámat akartam elhívni, de ő ragaszkodott hozzá, hogy magával hozza Ginnie-t. Azt hiszem, kicsit féltékeny voltam rá. Ginnie a húszas évei elején járt és akár modell is lehetett volna. Aranyos arc, rövid szőke haj, formás test és szép mellek. Én viszont egy kicsit túlsúlyos voltam, vállamig érő barna hajjal. Én is íves voltam, de a melleim hajlamosak voltak leereszkedni a mellkasomra.

Leültünk és együtt láttunk a vacsorának. Minden gördülékenyen ment és úgy tűnt, a bátyám boldog volt, ahogy csak lehetett.

– A két kedvenc nőm! – mondta mindkettőnknek.

Kicsit összerezzentem. Utáltam...


Semmi sincs ingyen

Éjjel érkeztek, amikor az egész falu aludt. Hanna volt az első, aki észrevette őket. Zaklatott álomból ébredt, a párja békésen szuszogott mellette. Kibújt a takaró alól, mezítláb lépett az ablakhoz. A hálóban hideg volt, a kora tavaszi éjszaka még a fogát mutogatta. Közel volt a hajnal, keleten a hegyek mögött már derengett valami fény, élesen kirajzolva az Ursu gerincét.

A ház a falu szélén állt, rá lehetett látni a folyó mellett futó nagy mezőre, ahol most széles körben rikítóra mázolt lakókocsik álltak. Valószínűleg lakóik is fáztak, mert a kör közepén nagy tüzet raktak. Alakjuk mélyebb árnyékként hajlongott a sötétben. Ezek mit keresnek itt? A falu túl kicsi ahhoz, hogy akár...


MÁJ.
26.
2023

Leskelődés

Tempe-ben nőttem fel, néhány háztömbnyire az Arizonai Állami Egyetem campusától, szüleimmel és egy öcsémmel, aki egy évvel volt fiatalabb nálam. A házunk kicsit kicsi volt. Elég nagy ahhoz, hogy a testvéremnek és nekem saját szobánk legyen, de a folyosó végén, a szüleink hálószobája mellett közös fürdőszobánk volt. Ez önmagában nem volt probléma, de végül olyan helyzetet teremtett, amely örökre megváltoztatta testvérkapcsolatunkat.

Nyár elején történt a középiskola utolsó évében. Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy pisilnem kellett, ezért kimásztam az ágyból és végigmentem a folyosón a fürdőszoba felé.

Arizonában nyár volt, ezért általában áttetsző felsőt hordtam...


Első állásom története 21. rész

Nem mondhatnám, hogy frissen ébredtem. Mellemet, fenekemet még éreztem, bár a rákent zsíros krém sokat javított az állapotomon. Amikor teljesen felébredtem, beugrott az agyamba a gondolat, nyertem, vagy vesztettem. Vajon aláírják a dirinek kedvező szerződést, hogy ma is megkaphassanak, vagy nem. Ha nem, akkor nemcsak a beígért plusz éves fizetést bukom, hanem a jó állásomat is. Hirtelen ideges lettem. Gyors fürdés, krém a mellemre, a fenekemre, felöltöztem és mentem reggelizni. A diriéket nem láttam. Nincs információ, mire számíthatok, pénz vagy kirúgás. Erőt vettem magamon, a presszóban megittam egy erős kávét, majd irány a szobám, vártam a telefonhívást. Kilenc óra, tíz óra, még mindig...


MÁJ.
25.
2023

Virágoskertem pazar rózsái

– Ez a hülye nekem küldte el az új csajának írt szerelmeslevelet!
– Hihetetlen, milyen tapintatlanok egyesek – mondta a masszőr és a könyökét is belenyomta a gerincem mellé. Legalább volt okom sikoltani a fájdalomtól, bár ez tényleg jól esett a roppanással együtt, még ha a déli órákban nem is ehhez voltam szokva. Most viszont kellett. Az az email annyira felzaklatott, hogy lecsaptam a laptopot és rápirítottam az asszisztensemre, hogy adja meg a masszőre számát. Szegény kollegina azt hitte, vele van bajom, de úgy voltam, hogy majd később elmagyarázom neki. Talán.
Mónika tudott fogadni, így azonnal igénybe is vettem a szolgálatait. Kellemes társaságnak bizonyult a kicsit telt, mellben...


Közös albérlet 2. rész

... Bennem az orgazmusok az adrenalint úgy felturbózták, hogy egy pasival már rég alszom, most meg azt érzem ezer kávét ittam. A fény is zavart, szemkötőm a fürdőszobában, így előbb a plafont majd Ágit kezdtem nézni.

Hmmm. Három éve ismerem, de nem néztem még meg tüzetesen soha. Most láttam, hogy haja hátra volt csapva mekkora magas homloka van. Szemöldöke természetes dús, túl dús, túl vastag és túl mélyen kanyarodik orra nyergére. Lehetne mit kiszaggatni. Szempilláit mindig is csodáltuk. Nekem például felhelyezve sincs akkora mint neki, szép ívben kunkorodik a vége. Csukott szemnél nem látszik szemgödre mélysége, mely ha fáradt szinte sötét barna. Orra picit pisze, de jól áll neki....


MÁJ.
24.
2023

Címlap-mostoha 5-6. rész

Éppen a csokornyakkendőmet lazítottam, amikor szembefordult velem.

– Ne csináld még – dorombolta, miközben hozzámlépett. Szeretném, ha Marian látná, milyen gyönyörű... – dúdolta. Hitetlenkedtem, amikor odalépve megölelt és megcsókolt. Éppen egy forró nyelves csókban ölelkeztünk, amikor a szobába lépett Marian.

– Csukd be magad mögött az ajtót, cicám – mondta Alex Mariannak, miután visszahúzta nyelvét a torkomból. Ma este egy különleges csemegét tartogatok neked – tájékoztatta a szobalányt.

Felizgultam, amikor magához húzta Mariant egy ugyanilyen szenvedélyes nyelves csókban, mint korábban velem.

– Hagyom, hogy te csomagold ki – kuncogott csábítóan,...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 16. rész

Lorena izgatottan lépkedett Toni lakóparkbeli lakása felé, közben azon gondolkodott, vajon mi lesz a spanyol férfi beígért meglepetése, amit az utolsó randijukra tartogatott.

– Ennyi? – kérdezte meglepődve Lorena a barcelonai férfi budapesti rezidenciáján – Egy videó?
– Meg képek. Ki tudja mikor találkozunk legközelebb. Az is lehet, hogy soha. Kell rólad néhány emlék, amire addig is verhetem – mondta nevetve Toni – Vagy ez neked nem fér bele?
– De. Egyszer csináltam már videót, épp ezért valami nagyobb extrára számítottam. De nem gáz, jó ez, viszont vannak feltételeim.
– És mik azok? – érdeklődött a férfi.
– Az Én telefonommal csináljuk. Az arcom egyáltalán nem...