Hírek

JÚN.
8.
2023

Szerelmem anyával 1. rész - Szilveszter anyával

Szavakkal nem lehet teljesen megragadni az érzéseimet, miután karácsony reggelén anya szeretője lettem. Bárcsak költő, művész vagy zeneszerző lennék! Talán akkor le tudnám írni azt az új világot, amellyel találkoztam. Minden megváltozott a szerelem és a vágy első bensőséges táncával, szenvedélyesen és felpezsdítően. Nem tudtam visszatartani az ostoba vigyort, amely állandóan az arcomra tapadt. A szavak pedig egyszerűen nem képesek megragadni azt az üdvös ragyogást, amelyet anyu most megmutatott. Most már tudtam, életem küldetése az, hogy anyám ilyen boldog legyen élete hátralévő részében (ezt a munkát a mai napig lelkesen folytatom).
A karácsony utáni napokban, amikor Chicago és...


Szexrabszolga

Anya és apa egy hétre elmentek egy körutazásra, hármunkat magunkra hagyva otthon. Tevékenységeink némileg korlátozottak voltak, mivel ránk bízták az öcsénk, Jordan felügyeletét.

A bátyám Sean és én pár éve együtt szórakoztunk, többnyire csak kivertük egymásnak. Néha le is szoptuk egymást, de nem olyan gyakran. Megjegyeztük egymás közt hogy Jordan feneke milyen vonzó és azon viccelődtünk, hogy egy napon a szexrabszolgánkká tesszük. Amikor anya és apa még csak három órája mentek el, amikor Sean meglehetősen izgatottan lépett be a szobámba és bejelentette, hogy a beszélgetésünk valósággá válik. Eleinte haboztam, de minél többet beszélt róla, annál jobban felállt a farkam. Elkészült a...


JÚN.
7.
2023

Malware

Csilla megkért, hogy hozzam helyre a laptopját, ami valamilyen malware fertőzést kapott. Persze nem egészen ezeket a szavakat használta. Noha a gyógyszerészetin tanult és nagyon okos lány volt, nem foglalkozott különösebben a számítógépekkel, amíg azok megfelelően működtek.

Meglehetősen könnyen megszabadultam a problémától, de amikor elkezdtem böngészni a fájljait, hogy megtudjam, mi lehetett a fertőzés oka, találtam néhány képet és videót, amelyekről el sem tudtam képzelni, hogy ő nézte. Pedig ez volt a helyzet. Tudtam, hogy minden fontos esszéjét és hasonlóit ide mentette, így biztosan nem engedte hogy a barátai használják ezt a gépet.

Ennek természetesen nem kellett...


Hófehérke és a hét törpe

Hol volt, hol nem volt, hetedhétországon is túl, s az üveghegyen innen, élt egyszer egy király meg a felesége. Sokáig nem lehetett gyermekük. Egyszer aztán mégis terhes lett a királyné, és szült egy szép kislányt. A királyné azonban belehalt a szülésbe, a király pedig néhány évvel később egy merénylet áldozata lett. Az öccse foglalta el a trónt, aki az árván maradt kislányt magához vette. A felesége azonban kezdettől fogva nem kedvelte a kis árvát, és mindent elkövetett, hogy az életét megkeserítse. Ő csak a saját fiát szerette, azt kényeztette, és nagyon nem helyeselte, hogy a két gyermek mindig együtt játszadozik

Ez a királyné nagyon hiú volt, és büszke a szépségére. Állandóan...


JÚN.
6.
2023

Cseréljünk!

A szerszámaimat pakoltam a teherautó hátuljába, amikor John odalépett.

– Van kedved egy sörhöz? – kérdezte.

– Haza kell mennem, már kicsit késő van. – válaszoltam.

– Feleségek... Kapsz a szemed alá?

– Nem.. Egy ideje külön vagyunk.

– Bocs! Nem tudtam. Ez szívás! Ne is mesélj, ismerem a helyzetet. Ember, hat hónapja nem feküdtem le senkivel! A lányom barátnői kezdenek már nagyon kívánatosnak tűnni.

Alyssa-t, a lányát jól ismertem. Carol lányom évek óta a barátnője volt. Magas volt, karcsú, kék szemekkel, formás mellekkel és feszes popsival. Sok időt töltött nálunk és többször is utána fordultam.

– Megértelek. Nekem...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 17. rész

Ahogy véget ért a pénteki, pontosabban a nagypénteki buli a Dokkban, Lorena és Timi az after party kezdetén egy magas, egy fekete hajú-szemű, Brendon nevű srác társaságában állt be a ruhatárba. Hármasban metróra szálltak, amellyel egészen a végállomásig utaztak. Ott buszra pattantak, majd a kőbányai Újhegy kertvárosi részéig vándoroltak.
– Mint mondtam, ez keresztanyám háza, de Ő most épp külföldön van – suttogta a fiú az egyik családi ház kiskapuját nyitva – Nálam vannak a kulcsai, mivel időnként megszokott kérni, hogy locsoljam meg a virágait, tegyem rendbe ezt meg azt, meg ilyesmi – mesélte már a bejárati ajtó előtt állva.
– Akkor most betörünk? – kérdezte izgatottan, kezeit...


JÚN.
5.
2023

Sörözős történetek 2. rész - István

A megbeszéltek szerint Anja pontban délben bejött hozzánk. Addigra István hanyatt feküdve az ágyon, bekötött szemmel várta a meglepetését. Ő csak annyit tudott, hogy nem szólhat, nem kérdezhet, nem veheti le a szemkötőt és követnie kell az utasításaimat. Megadta a módját a csaj, nagyon csinos volt. Betessékeltem a hálónkba és jeleztem, hogy vetkőzzön le, majd jeleztem, hogy szabad a pálya és kényelmesen elhelyezkedtem az ágy végében a fotelban.

– Te itt leszel? – kérdezte.

– Zavar?

– Megoldom, nagylány vagyok. – vonta meg a vállát.

Már ahogyan közeledett Istvánhoz, az maga volt az erotika. Sajnáltam, hogy ő nem láthatta, de azt akartam, ne tudja kivel...


A próbafelvétel

A torkomban dobogott a szívem, ahogy a ház felé közeledtem. Hatalmas kétszintes ház volt a város előkelő negyedében, egy domboldalon, ötpercnyi sétára a legutolsó buszvégállomástól. A kőkerítésen lévő rácsos kapu nyitva volt, beléptem rajta és felmentem az oszlopokkal szegélyezett lépcsős főbejárathoz. Óriási kétszárnyú, nehéz faajtó volt. Becsengettem. Szívem kalapálása cseppet sem csitult. Már bántam, hogy bejelentkeztem tegnap telefonon, de a kíváncsiság erősebb volt akkor bennem. Most inkább a félsz kezdett eluralkodni rajtam. De már késő, nyílt is az ajtó, és egy jóképű fiatal srác, úgy 25 éves lehetett, állt a küszöbön.
– Szia! Te vagy a kétórás, a Zsuzsi? – kérdezte érdeklődve....


JÚN.
4.
2023

Debbie kicsinálja Apucit 1-2. rész

1. Rész

Mióta csak betette hozzánk a lábát a mostohaapám, Bruce, azóta odavagyok érte.

Senki sem hibáztathat ezért. Egy igazi csődör. Ha belegondolok, el sem tudom képzelni, hogyan jöhetett össze az anyámmal.

Pár hónapja találkoztak egy West Mantico-i bárban és – anyám úgy adta elő – "szerelem volt első látásra". Hát, számomra első látásra a tomboló vágy volt az, ami felébredt bennem, aminek semmi köze nem volt a szerelemhez. Persze, húsz évvel idősebb nálam, de kit érdekel. Világoskék szeme drágakőként ragyogott, mágikus azúrkék varázzsal mélyedt a tekintete azonnal belém. És magas is... De még milyen... Azt mondanám, magasabb mint száznyolcvan, különösen, ha...